DJ.HAMED, جان
من هستم .
DJ.:.DANGEROUS, جان
ممنونم از لطفتون .
تشکری فراتر از یک سپاس
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: زير آسمون ابري
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
دوستان سلام....
منم ميخوام اينجا سه تا تشكر و قدرداني بسيار بسيار ويژه داشته باشم...
اول از دوست بسيار خوبم جناب Shahryar كه از وقتي به جمعمون پيوستن با مطالب علمي و مفيد، اطـلاعات بـالا و نـظرات كارشناسانه خودشون بخصوص در مباحث مربوط به هوافضا و كيهانشناسي باعث ايجاد تحول اساسي در اين موارد شدند. من كه واقعاً از مطالعه مطالب ايشون لذت ميبرم....
دوم از دوست عزيز جناب Fariborz كه البته افتخار آشنايي زيادي رو با ايشون ندارم ولي واقعاً انقدر مطالب و ترجمههاي ايشون شيوا و فوقالعاده هست كه هر بار خوندن مطلبي از ايشون رو شروع ميكنم دوست دارم مطلب همينطور ادامه داشته باشه و هيچوقت تموم نشه.... مثل گربههاي ايراني كه واقعاً شاهكاره....
سوم از Mahdi1944 عزيز، كه با درايت و توجه خاصشون، اين محيط كم حاشيه و دوستانه رو براي تبادل افكار و ارتقاي سطح علمي افراد ايجاد كردند و از هيچ كاري براي كمك و رفع مشكلات دوستان دريغ نميكنند.
به اميد موفقيت و سربلندي اين عزيزان....
منم ميخوام اينجا سه تا تشكر و قدرداني بسيار بسيار ويژه داشته باشم...
اول از دوست بسيار خوبم جناب Shahryar كه از وقتي به جمعمون پيوستن با مطالب علمي و مفيد، اطـلاعات بـالا و نـظرات كارشناسانه خودشون بخصوص در مباحث مربوط به هوافضا و كيهانشناسي باعث ايجاد تحول اساسي در اين موارد شدند. من كه واقعاً از مطالعه مطالب ايشون لذت ميبرم....
دوم از دوست عزيز جناب Fariborz كه البته افتخار آشنايي زيادي رو با ايشون ندارم ولي واقعاً انقدر مطالب و ترجمههاي ايشون شيوا و فوقالعاده هست كه هر بار خوندن مطلبي از ايشون رو شروع ميكنم دوست دارم مطلب همينطور ادامه داشته باشه و هيچوقت تموم نشه.... مثل گربههاي ايراني كه واقعاً شاهكاره....
سوم از Mahdi1944 عزيز، كه با درايت و توجه خاصشون، اين محيط كم حاشيه و دوستانه رو براي تبادل افكار و ارتقاي سطح علمي افراد ايجاد كردند و از هيچ كاري براي كمك و رفع مشكلات دوستان دريغ نميكنند.
به اميد موفقيت و سربلندي اين عزيزان....

.................... دنياي ديگري هم هست كه ميتوان در آن آواز خواند ...................

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
خب به سلامتی رویا جان هم برگشتند پیشمون و مطمئن هستم که خیلی ها از حضور دوباره ایشون شاد شدند.حالا نه تنها ایشون, خیلی ها هستن که اگر برگردن دل همه شاد میشه.خیلی ها در این انجمن فعالیت بسیار خوب و قوی داشتند که میتونم از دوست خوبمون Fareed3230 یاد کنم که شندیم به علت مشغله کاری نمی تونن به جمع ما سر بزنن.خیلی ها بودن که به خدمت سربازی رفتن و دیگه در جمع ما نیستن و امید واریم که هر چه زور تر مثل سابق به جمع ما به پیوندند.(اسمشون در خاطرم نیست) .بعضی ها هم هستن که حضورشون کم رنگ شده مثل ریبون که حداقل من زیاد نمی بینمشون در این مکان.افراد دیگری هم بودن که در این فروم خیلی زحمت کشیدن و با حضور آنها این خانواده خیلی محیط گرمی شده بود که می تونم از دوستان خوبم سعید , رضا و ....(در خاطرم نیست) نام ببرم که دیگه به ما سر نمی زنن.من کاری ندارم که چرا و به چه دلیل نمیان ولی حرفم اینه که واقعا جاشون خالی میمونه تو فروم.
از همین جا آرزو میکنم که روزی برسه که هممون در کنار هم در صلح دوستی و آرامش به فعالیت خوبمون ادامه بدیم و دیگه دل تنگ هیچ کدوم از دوستامون نباشیم و در کنار خودمون حضورش رو حس کنیم
(خیلی ها بودن که جا داشت اسمشون رو بیرم اما یادم نسیت)
باور کنین که دل تنگ خیلی ها شدم که این پست رو دادم...
امیدوارم که خدا همتونو نگه داره و همیشه دوستای خوبی برای هم باشیم.
همتونو دوست دارم بچه ها

از همین جا آرزو میکنم که روزی برسه که هممون در کنار هم در صلح دوستی و آرامش به فعالیت خوبمون ادامه بدیم و دیگه دل تنگ هیچ کدوم از دوستامون نباشیم و در کنار خودمون حضورش رو حس کنیم
(خیلی ها بودن که جا داشت اسمشون رو بیرم اما یادم نسیت)
باور کنین که دل تنگ خیلی ها شدم که این پست رو دادم...
امیدوارم که خدا همتونو نگه داره و همیشه دوستای خوبی برای هم باشیم.
همتونو دوست دارم بچه ها

-
- محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
Ma3ouD نوشته شده:.خیلی ها در این انجمن فعالیت بسیار خوب و قوی داشتند که میتونم از دوست خوبمون Fareed3230 یاد کنم که شندیم به علت مشغله کاری نمی تونن به جمع ما سر بزنن.خیلی ها بودن که به خدمت سربازی رفتن و دیگه در جمع ما نیستن و امید واریم که هر چه زور تر مثل سابق به جمع ما به پیوندند.(اسمشون در خاطرم نیست)
همتونو دوست دارم بچه ها![]()
![]()
با اجازۀ سروران عزیز،مسعود جان اسم ایشان محمد است
موفق باشید

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:
دوست دارم علاوه بر تشكر از همه اعضا و مديران
4 تا تشكر ويژه از دوستان خوبم بكونم
Montana عزيز به خاطر طراحي كارت واقعا متشكرم
Ma3oud عزيز بابت آهنگي كه من خيلي دنبالش بودم و شما واسم ايميل
كردي واقعا سپاسگذارم
Dj dangrous عزيز ار اينكه ارتقا درجه منو زودتر از اينكه خودم بفهمم بهم تبريك گفتيد متشكرم
Mahdi عزيزهميشه مرهون زحمات شما هستم
اميد كه علاوه بر جبران زحمات اعضا و مديران محترم بتونم به نوعي جبران كنم
4 تا تشكر ويژه از دوستان خوبم بكونم
Montana عزيز به خاطر طراحي كارت واقعا متشكرم
Ma3oud عزيز بابت آهنگي كه من خيلي دنبالش بودم و شما واسم ايميل
كردي واقعا سپاسگذارم
Dj dangrous عزيز ار اينكه ارتقا درجه منو زودتر از اينكه خودم بفهمم بهم تبريك گفتيد متشكرم
Mahdi عزيزهميشه مرهون زحمات شما هستم
اميد كه علاوه بر جبران زحمات اعضا و مديران محترم بتونم به نوعي جبران كنم

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
سلام به همه داداش ها و آبجی های خودم
.خوبین عزیزان؟
بچه ها من می خواستم یک تشکر واقعا خالصانه از مهدی جان بکنم که خیلی وقت هست به من کمک میکنه در تمام زمینه ها.یعنی من هر موقع به این عزیز پی ام می دم یک بار نشده که بدون جواب باشه و همیشه کارم رو راه می ندازه با راهنمایی کامل و واضحش.آخه جالبیش اینه که بدون هیچ منت و خواسته ی به همه کمک می کنه و این فوق العاده ارزش منده.این مهدی که اینقدر راحت علم و دانش خودش رو در اختیار دیگران قرار میده مطمئن باشید که با این کاراش هر روز به دانستهاش اضافه میشه(حدیث پیامبر) و من مطمئنم که در چند ساله دیگه یک شاخی برای خودش در دنیای مجازی میشه.
مهدی جان, بابت تمام کمک های که به من میکنی ازت ممنونم داداش.خدا دوست خوبی مثل تورو برای هممون نگه داره.
جای داره از دوستان دیگه هم که در این چند مدت به من کمک کردن هم اسمی ببرم که مخلص همشون هم هستم.
فرهاد نخعی عزیز.فرهاد مرادیان گل.حامد مهربون و دوستان دیگه...

.خوبین عزیزان؟
بچه ها من می خواستم یک تشکر واقعا خالصانه از مهدی جان بکنم که خیلی وقت هست به من کمک میکنه در تمام زمینه ها.یعنی من هر موقع به این عزیز پی ام می دم یک بار نشده که بدون جواب باشه و همیشه کارم رو راه می ندازه با راهنمایی کامل و واضحش.آخه جالبیش اینه که بدون هیچ منت و خواسته ی به همه کمک می کنه و این فوق العاده ارزش منده.این مهدی که اینقدر راحت علم و دانش خودش رو در اختیار دیگران قرار میده مطمئن باشید که با این کاراش هر روز به دانستهاش اضافه میشه(حدیث پیامبر) و من مطمئنم که در چند ساله دیگه یک شاخی برای خودش در دنیای مجازی میشه.
مهدی جان, بابت تمام کمک های که به من میکنی ازت ممنونم داداش.خدا دوست خوبی مثل تورو برای هممون نگه داره.
جای داره از دوستان دیگه هم که در این چند مدت به من کمک کردن هم اسمی ببرم که مخلص همشون هم هستم.
فرهاد نخعی عزیز.فرهاد مرادیان گل.حامد مهربون و دوستان دیگه...

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
Ma3ouD, عزیز دمت گرم حرفای دل منم را زدی
Ma3ouD نوشته شده:بچه ها من می خواستم یک تشکر واقعا خالصانه از مهدی جان بکنم که خیلی وقت هست به من کمک میکنه در تمام زمینه ها.یعنی من هر موقع به این عزیز پی ام می دم یک بار نشده که بدون جواب باشه و همیشه کارم رو راه می ندازه با راهنمایی کامل و واضحش.آخه جالبیش اینه که بدون هیچ منت و خواسته ی به همه کمک می کنه و این فوق العاده ارزش منده.این مهدی که اینقدر راحت علم و دانش خودش رو در اختیار دیگران قرار میده مطمئن باشید که با این کاراش هر روز به دانستهاش اضافه میشه(حدیث پیامبر) و من مطمئنم که در چند ساله دیگه یک شاخی برای خودش در دنیای مجازی میشه.
مهدی جان, بابت تمام کمک های که به من میکنی ازت ممنونم داداش.خدا دوست خوبی مثل تورو برای هممون نگه داره.![]()
سلام خدمت دوستان
این مدت اخیر سایت ما , فراز و نشیبهای زیادی داشته .... بعضیا رفتن که بزرگترین و مهمترینش سحر عزیز بود (با آرزوی موفقیت برای سحر جان و رسیدن به آرزوهاشون ) .
البته از دو سه تا از بچه های دیگه هم فعلا خبری نیست .... که حتما خیلیها هم متوجه شدن .
اما باید بگم که خوشبختانه شاهد حضور دوباره آقا فرهاد هستیم .
خیلی خوشحالم و مطمئنم که خیلیها هم خوشحال هستند که دوباره بعد از مدتها دو ادمین محترم با همدیگه در سایت دیده میشن .
آقا فرهاد هم که همین اول ورودشون سنگ تمام گذاشتن و دارن به مشکلات کاربرها جواب میدن .... مثل آقا مهدی که همیشه کمک حال همه هستن .
واقعا باعث افتخار هستش حضور در سایتی با وجود مدیرانی با شخصیت بالا و دانش کافی .
فقط خواستم تشکری کرده باشم از آقا فرهاد و امیدواریم که این دفعه دیگه حضورشون تداوم بیشتری داشته باشه .
این مدت اخیر سایت ما , فراز و نشیبهای زیادی داشته .... بعضیا رفتن که بزرگترین و مهمترینش سحر عزیز بود (با آرزوی موفقیت برای سحر جان و رسیدن به آرزوهاشون ) .
البته از دو سه تا از بچه های دیگه هم فعلا خبری نیست .... که حتما خیلیها هم متوجه شدن .
اما باید بگم که خوشبختانه شاهد حضور دوباره آقا فرهاد هستیم .
خیلی خوشحالم و مطمئنم که خیلیها هم خوشحال هستند که دوباره بعد از مدتها دو ادمین محترم با همدیگه در سایت دیده میشن .
آقا فرهاد هم که همین اول ورودشون سنگ تمام گذاشتن و دارن به مشکلات کاربرها جواب میدن .... مثل آقا مهدی که همیشه کمک حال همه هستن .
واقعا باعث افتخار هستش حضور در سایتی با وجود مدیرانی با شخصیت بالا و دانش کافی .
فقط خواستم تشکری کرده باشم از آقا فرهاد و امیدواریم که این دفعه دیگه حضورشون تداوم بیشتری داشته باشه .
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
سلام
Atlantis عزيز, ممنون از اين همه لطف و محبت شما و همه دوستاني عزيزي که از ديروز حسابي بنده را شرمنده خودشون کردن
من هم بي اندازه خوشحالم که مجددا در خدمت شما عزيزان با محبت هستم و اميدوارم بتونم خدمتي براي شما عزيزان انجام بدم و از حضور همه شما عزيزان چه قديمي و چه تازه وارد استفاده ببرم
با تشکر از همه شما دوستان گرامي
Atlantis عزيز, ممنون از اين همه لطف و محبت شما و همه دوستاني عزيزي که از ديروز حسابي بنده را شرمنده خودشون کردن
من هم بي اندازه خوشحالم که مجددا در خدمت شما عزيزان با محبت هستم و اميدوارم بتونم خدمتي براي شما عزيزان انجام بدم و از حضور همه شما عزيزان چه قديمي و چه تازه وارد استفاده ببرم
با تشکر از همه شما دوستان گرامي

- محل اقامت: در همين نزديكي...
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 189 بار
سلام خدمت دوستان گرامي cc خودمون!
غرض از مزاحمت، يه تشكر گرم و صميمانه از دوست و استاد گرامي، جناب درود بر ايران هست.
شايد بپرسين سر چي؟ خب اين قصه سر دراز دارد........
اگه بخوام توضيح بدم خودش يه تاپيك جداگانه ميخواد.
ايشون در يك پروژه گرافيكي كمك شاياني به بنده كردن، بهتره نگم كمك، بهتره بگم انجام كل كار.
جناب درود بر ايران عزيز با بردباري تمام و نهايت صميمت، بنده رو نمك گير محبت خودشون كردند.
به همين جهت گفتم از ايشون طي يك پست، تشكر كنم و مراتب قدرداني خودم رو به ايشون ابراز كنم.
با تشكر
همگي در پناه حق

غرض از مزاحمت، يه تشكر گرم و صميمانه از دوست و استاد گرامي، جناب درود بر ايران هست.
شايد بپرسين سر چي؟ خب اين قصه سر دراز دارد........
اگه بخوام توضيح بدم خودش يه تاپيك جداگانه ميخواد.
ايشون در يك پروژه گرافيكي كمك شاياني به بنده كردن، بهتره نگم كمك، بهتره بگم انجام كل كار.
جناب درود بر ايران عزيز با بردباري تمام و نهايت صميمت، بنده رو نمك گير محبت خودشون كردند.
به همين جهت گفتم از ايشون طي يك پست، تشكر كنم و مراتب قدرداني خودم رو به ايشون ابراز كنم.
با تشكر
همگي در پناه حق