چرا اين F-5E هاي ايران يک مسلسل ندارند
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
چرا اين F-5E هاي ايران يک مسلسل ندارند
سلام ای عکس مال رزمایش ضربت ذوالفقار هست
[External Link Removed for Guests]
برای اطمینان از صحت عکس می توانید به آرشیو عکسهای خودتان مراجعه کنید.
برای اطمینان از صحت عکس می توانید به آرشیو عکسهای خودتان مراجعه کنید.

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
با سلام به MOHAMMAD JAFAR با طرح این سوال جالب و mach1 ودیگر دوستان!
در شرکت نورث روپ اف-5 A -اف-5 B- واف-5 های EوF به اضافه RF -5 ها (به جز اف-20) ساخته شد. تمام جت های ساخته شده دو توپه بودند به جز RF-5 ها.ولی من فکر میکنم که کالیبر توپ بعضی اف-5 ها رو عوض کرده باشند.
در شرکت نورث روپ اف-5 A -اف-5 B- واف-5 های EوF به اضافه RF -5 ها (به جز اف-20) ساخته شد. تمام جت های ساخته شده دو توپه بودند به جز RF-5 ها.ولی من فکر میکنم که کالیبر توپ بعضی اف-5 ها رو عوض کرده باشند.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

-

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
MOHAMMAD JAFAR, mach1,
شايد بهترين جواب را به شما اقا رضا داده باشد در اين پست
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... &start=120
عملا نبود توپ دماغه در پرنده هاي ياد شده به همين دليل است
شايد بهترين جواب را به شما اقا رضا داده باشد در اين پست
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... &start=120
عملا نبود توپ دماغه در پرنده هاي ياد شده به همين دليل است

پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
ايران بين سالهاي 1363 الي 1364 8 فروند F-5E با ساعت پروازي پايين که مدتها بود زمين گير بودند از اتيوپي خريداري کرد که همگي آنها طبق سفارش نيروي هوايي اتيوپي يک توپ پونتياک داشتند
تا زمان خريد اين اف 5ها از اتيوپي اينها فقط 497 ساعت پرواز کرده بودند و جوان بودند لذا براي انجحام پروژهء آذرخش و صاعقه کار تبديل اف ئي از اين نمونه ها صورت گرفت چون ساعت پروازي کمتري نسبت به اف 5 هاي ديگر ايراني داشتند.
تا زمان خريد اين اف 5ها از اتيوپي اينها فقط 497 ساعت پرواز کرده بودند و جوان بودند لذا براي انجحام پروژهء آذرخش و صاعقه کار تبديل اف ئي از اين نمونه ها صورت گرفت چون ساعت پروازي کمتري نسبت به اف 5 هاي ديگر ايراني داشتند.

-
سلام
من در اين اف-5 هاي اتيوپي متوجه نکته ديگري شدم و آن هم اين است که رادار اين اف-5 هاي اتيوپي و يا حداقل پوشش رادار آنها بزگتر و حجيم تر از پوشش رادار اف-5 هاي ايران است:
پس دلیل یک مسلسل داشتن آنها فقط سفارش مشتری نیست بلکه به خاطر رادار بزرگتر و متعاقبا سیستمهای بیشتر است.
اگر هم بخواهیم خیلی خوش بین باشیم شاید این اف-5 همان اف-5 قدیمی نیروی هوایی باشد که رادار آن ارتقا یافته(ولی نه با رادار میگ-29)
(آن عکس بالا اف-5 معمولی است که عکس آن را آقای شهرام گرفته است و دو عکس دیگر مربوط به اف-5 های تک مسلسله است که منبع آن فارس نیوز است)
من در اين اف-5 هاي اتيوپي متوجه نکته ديگري شدم و آن هم اين است که رادار اين اف-5 هاي اتيوپي و يا حداقل پوشش رادار آنها بزگتر و حجيم تر از پوشش رادار اف-5 هاي ايران است:
پس دلیل یک مسلسل داشتن آنها فقط سفارش مشتری نیست بلکه به خاطر رادار بزرگتر و متعاقبا سیستمهای بیشتر است.
اگر هم بخواهیم خیلی خوش بین باشیم شاید این اف-5 همان اف-5 قدیمی نیروی هوایی باشد که رادار آن ارتقا یافته(ولی نه با رادار میگ-29)
(آن عکس بالا اف-5 معمولی است که عکس آن را آقای شهرام گرفته است و دو عکس دیگر مربوط به اف-5 های تک مسلسله است که منبع آن فارس نیوز است)

-

-
- سپاسهای ارسالی: 343 بار
- سپاسهای دریافتی: 478 بار
دوستان سلام!
تا اونجايي که من شنيدم و بزودي منبع رو -که حضور ذهنم نيست- معرفي مي کنم برخي تايگرهاي ايراني به دليل تسليح رادارشون با رادارهاي جديد(احتمالا کاپيوي روسي) يکي از مسلسلهاشون باز شده.
اين تغيير يکبار در برزيل با رادار گريفو انجام شد که در طي اون تايگرهايE دو توپه با از دست دادن يک توپ در سمت راست يک توپه وFهايي که در اصل يک توپه بودن بدون توپ شدن.
منبع خبر اخري يکي از شماره هاي مجله صنايع هواييه که همراه با منبع اول با هم انشاالله ذکرش مي کنم.
تا اونجايي که من شنيدم و بزودي منبع رو -که حضور ذهنم نيست- معرفي مي کنم برخي تايگرهاي ايراني به دليل تسليح رادارشون با رادارهاي جديد(احتمالا کاپيوي روسي) يکي از مسلسلهاشون باز شده.
اين تغيير يکبار در برزيل با رادار گريفو انجام شد که در طي اون تايگرهايE دو توپه با از دست دادن يک توپ در سمت راست يک توپه وFهايي که در اصل يک توپه بودن بدون توپ شدن.
منبع خبر اخري يکي از شماره هاي مجله صنايع هواييه که همراه با منبع اول با هم انشاالله ذکرش مي کنم.
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
دوستان عزيز با سلام
من در مورد با F5 هاي خريداري شده از اتيوپي و هواپيماي آسمان قرمبه (آذرخش و صاعقه) نظري ندارم.
اما در مورد آنهايي که به اصطلاح دو کابين هستند و براي آموزش خلبان کاربري دارند به علت نسب تجهيزات الکترونيک بيشتر و نياز به فضاي بيشتر بدين منظور يکي از توپ هاي 20 ميليمتري حذف شد.
شاد و پيروز باشيد
من در مورد با F5 هاي خريداري شده از اتيوپي و هواپيماي آسمان قرمبه (آذرخش و صاعقه) نظري ندارم.
اما در مورد آنهايي که به اصطلاح دو کابين هستند و براي آموزش خلبان کاربري دارند به علت نسب تجهيزات الکترونيک بيشتر و نياز به فضاي بيشتر بدين منظور يکي از توپ هاي 20 ميليمتري حذف شد.
شاد و پيروز باشيد