Memory Full !! (مشکل)

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي نوکيا بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

Memory Full !! (مشکل)

پست توسط Ma3ouD »

سلام دوستان.گوشی من 6630 با مموری 512 هستش.بهعضی مواقع یک ارور میده با عنوان memory full و فقط یک ok داره .اوکی رو که میزنم سرعت گوشی وحشتناک میاد پایین و در حالت نیمه هنگ قرار میگیره.با یک خاموش روشن کردن مشکل موقتا رفع میشه.
چیکار کنم که دیگه نیاد؟ :( :)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مونترال
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

Re: Memory Full !! (مشکل)

پست توسط Dahkoo »

Ma3ouD نوشته شده:سلام دوستان.گوشی من 6630 با مموری 512 هستش.بهعضی مواقع یک ارور میده با عنوان memory full و فقط یک ok داره .اوکی رو که میزنم سرعت گوشی وحشتناک میاد پایین و در حالت نیمه هنگ قرار میگیره.با یک خاموش روشن کردن مشکل موقتا رفع میشه.

سلام
اگر مطمئن هستید که مموری کارت شما جا دارد احتمالا این پیغام به خاطر پر شدن phone memory است با پاک کردن اطلاعات یا انتقال آنها به مموری کارت به احتمال زیاد مشکل شما حل خواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

Re: Memory Full !! (مشکل)

پست توسط Ma3ouD »

Dahkoo نوشته شده:
Ma3ouD نوشته شده:سلام دوستان.گوشی من 6630 با مموری 512 هستش.بهعضی مواقع یک ارور میده با عنوان memory full و فقط یک ok داره .اوکی رو که میزنم سرعت گوشی وحشتناک میاد پایین و در حالت نیمه هنگ قرار میگیره.با یک خاموش روشن کردن مشکل موقتا رفع میشه.

سلام
اگر مطمئن هستید که مموری کارت شما جا دارد احتمالا این پیغام به خاطر پر شدن phone memory است با پاک کردن اطلاعات یا انتقال آنها به مموری کارت به احتمال زیاد مشکل شما حل خواهد شد

phone memory: 6mg free

memory card: 175mg free

فضا زیاد دارم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD جان
منظور از مموري، رم گوشي هست، يعني رم براي اجراي برنامه‌هاي مورد نظر به صورت همزمان وجود نداره، ساده ترين راه حل خاموش و روشن کردن گوشي هست، علت مشکل هم اجراي چند برنامه به صورت همزمان هست، و يا اينکه گوشي براي مدت زيادي روشن بوده و پردازشهاي سرگرداني رم رو اشغال کرده و ....
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944 نوشته شده:Ma3ouD جان
منظور از مموري، رم گوشي هست، يعني رم براي اجراي برنامه‌هاي مورد نظر به صورت همزمان وجود نداره، ساده ترين راه حل خاموش و روشن کردن گوشي هست، علت مشکل هم اجراي چند برنامه به صورت همزمان هست، و يا اينکه گوشي براي مدت زيادي روشن بوده و پردازشهاي سرگرداني رم رو اشغال کرده و ....

Tasks:

Contacts
Menu
Log
SysAp
ScreenServer
Telephone
Autolock

یعنی اینها اینقدر فضا اشغال میکنن؟! :-(
ارسال پست

بازگشت به “Nokia”