اشوبگر عزيز
به جرات ميتونم بگم تو اين جنگ تنها ايران سود کرد . نه لبنان نه اسرائيل .
چرا ؟ چون همه قبول دارن که حزب الله زير نظر مستقيم سپاه ايرانه و وقتي يه بخش کوچک قدرت سپاه تونست ايجوري جلوي ارتش اول خاور ميانه بايسته دنيا يه حساب ديگه اي رو قدرت ايران باز کرد.
به اينم ميگن سياست خارجي نه پول مفت دادن.
تصاويري از ارتش لبنان
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: کرج
- سپاسهای ارسالی: 45 بار
- سپاسهای دریافتی: 112 بار
- تماس:
حتما اينو هم نميدوني که تو قانا ارتش حزب الله توي مدرسه موشک زمين به زمين گذاشته بود و اونارو به اسراييل ميزد و اونا هم به تلافي اون مدرسه رو بمباران کردن.
من فقط ميخوام واقعيت هارو بدونين سپس اظهار نظر بکنين. خيلي چيزها هست که بايد بدونيم اما ..... ما ايراني ها عادت داريم هممون مفسر سياسي بشيم
اين حرف شمارو به هيچ وجه قبول ندارم ... اينها دروغ محض است که از جانب رسانه هايي مانند صداي آمريکا براي خراب کردن وجهه مبارزان حزب الله انجام مي شد... با اين مزخرفات مي خواستند جنايات ارتش اسراييل رو توجيه کنند
... حزب الله کاملا مردانه و رو در روي دشمنش جنگيد و هيچ گاه هم غير نظاميان را سپر خود نکرد و نخواهد کرد. 
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
(فریدریش نیچه)

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
ashubgar, اول از همه شركت كردن توي اغتشاشات افتخار نيست ، دوم شما اعتراض داري ؟ خوب از راه قانونيش اعتراضت رو اعلام كن نه اونجوري كه 2 نفر آدم حرضه هم بيان بين شما و بخوان از موقعيت سوء استفاده كنن ، دوست عزيز تفكرات زمان جنگ مال اون دورانه و به زمان حال ربطي نداره همون طوري كه طرز فكر ما تغيير كرده طرز فكر اونها هم تا حدودي تغيير كرده .
salo, عزيز ديگه بايد چي ميشد كه نشد ؟ رژيم صهيونيستي با تمام قدرتش ديوانه وار همه جا رو بمب باران مي كرد بدون اينكه در نظر داشته باشه كه محلي كه بمب باران ميشه ، نظاميه يا غير نظامي ، شما فقط بگو چه كاري بيشتر از اين كاري كه انجام داده مي تونست انجام بده ، اون وقت من حرفتون رو قبول مي كنم .
دوست عزيز اين ادعاي شما رو اسرائيل هم در طول جنگ داشت اما با اعزام بازرسان سازمان ملل اين ادعا كذب محض اعلام شد
salo, عزيز به غير از ايران لبنان هم سود برد ، چون قبل از اين ماجرا اسرائيلي ها هر موقع حوصلشون سر مي رفت مي گفتند بريم لبنان رو اشغال كنيم و يه چند نفر رو هم لت و پار كنيم و سلاحهامون رو هم آزمايش كنيم اما بعد از جنگ و شكست اسرائيل حساب دستشون اومد و سري بعد جرات حمله ندارن
salo, عزيز ديگه بايد چي ميشد كه نشد ؟ رژيم صهيونيستي با تمام قدرتش ديوانه وار همه جا رو بمب باران مي كرد بدون اينكه در نظر داشته باشه كه محلي كه بمب باران ميشه ، نظاميه يا غير نظامي ، شما فقط بگو چه كاري بيشتر از اين كاري كه انجام داده مي تونست انجام بده ، اون وقت من حرفتون رو قبول مي كنم .
حتما اينو هم نميدوني که تو قانا ارتش حزب الله توي مدرسه موشک زمين به زمين گذاشته بود
دوست عزيز اين ادعاي شما رو اسرائيل هم در طول جنگ داشت اما با اعزام بازرسان سازمان ملل اين ادعا كذب محض اعلام شد
salo, عزيز به غير از ايران لبنان هم سود برد ، چون قبل از اين ماجرا اسرائيلي ها هر موقع حوصلشون سر مي رفت مي گفتند بريم لبنان رو اشغال كنيم و يه چند نفر رو هم لت و پار كنيم و سلاحهامون رو هم آزمايش كنيم اما بعد از جنگ و شكست اسرائيل حساب دستشون اومد و سري بعد جرات حمله ندارن
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- سپاسهای دریافتی: 14 بار

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
ارتش لبنان،ارتش ضعيفي هست تا جايي که من تو يکي از اين کانال هاي عربي شنيدم که ميگفت ام16 هاي ارتش لبنان مال زمان جنگ ويتنام هست(يعني اينقدر قديميه) اما با اين حال يکي از بزرگترين خدمت ها رو به لبنان کرده و ميکنه؛ الان تنها دستگاه نظامي بيطرف که تونسته از درگيري هاي طائفه ي و از جنگ داخلي جلوگيري کنه همين ارتش لبنان بوده و در اين مورد لبنان مديون اين ارتش هستش و در کل ارتش لبنان بيشتر پليس هستش تا ارتش. 

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)