ايران وخريد SU-30وJ-10

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

ايران وخريد SU-30وJ-10

پست توسط masiha85 »

روزنامه كارسانت چاپ مسكو در خبري اعلام كرد:ايران قصد دارد 250فروند سوخو-30 و40 فروند جنگنده چيني J-10خريداري كند.
به گزارش ايسنا و به نقل از اين روزنامه روسي ايران قصد دارد اين هواپيماها را جايگزين هواپيماهاي رزمي كهنه امريكايي خود كند.

[External Link Removed for Guests]
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

اين قدر با احساسات يه مشت جوون بازي نكنيد :lol:

هر روز يكي مي گه خريديم يكي مي گه تكذيب مي كنم
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

به نظر من چين براي فروش j10 مشکل داشته باشه چون اونها رو با کمک متخصصين اسرائيل طراحي کردن و

قطعا فکر ميکنم اسرائيل پيش شرط هايي رو براي فروش j10 مخصوصا به ايران گذاشته باشه.

بهر حال چند وقت پيش هم خبر تکذيب مقامات چيني رو خونديم.
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

دوستان عزيز خواهش مي کنم به تاپيک «خريدهاي سنگين نيروي هوايي، سوخوي 30، ميگ 31، ميگ 29 » هم سري بزنيد. اين جريان مثل اينکه خيلي جديه. من فکر مي کنم انگار که يک سلول بحران داره اينجا تشکيل مي شه.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Captain I
Captain I

پرواز خلبانان هند با سوخوي 30

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط MAX »

دوستان فراموش نکنید که در حال حاضر
ما در تحریم بسر می بریم
زمانی که تحریم نبودیم روسها کمک چندانی به ما نکردند
حا تو تحریم بیان به ما جنگنده بدن
والا چی بگم
خیلی سرخوشید
:)
Captain I
Captain I

MAX نوشته شده:دوستان فراموش نکنید که در حال حاضر
ما در تحریم بسر می بریم
زمانی که تحریم نبودیم روسها کمک چندانی به ما نکردند
حا تو تحریم بیان به ما جنگنده بدن
والا چی بگم
خیلی سرخوشید
:)

وقتی روزنامه های روسی این خبر را اعلام کرده اند، دیگر چه جای شک و تردیدی می تواند وجود داشته باشد؟
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

به نظر من ممکنه با توجه به خرید های سنگین کشور های عربی ایران این کار رو بکنه ولی به نظر شما خرید 250 فروند سوخوی 30 یکم مشکوک نیست ؟
این هواپیما به حدی پرقدرت و عالی هست که حتی 50 فروند از اون به راحتی میتونه یک کشور بزرگتر از ایران رو تحت پوشش کامل هوایی قرار بده ولی 250 فروند از اون دیگه به نظرم برای ایران بیش از حد زیاد به نظر میرسه :?

به نظر من 70 فروند سوخوی 30 به همراه 50 فروند J-10 برای کشوری مثل ایران کافیه !! چون اصلآ عاقلانه نیست کسی بیاد و 250 فروند از یک مدل هواپیما رو خریداری .
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط anti_israel »

D - GH نوشته شده:به نظر من ممکنه با توجه به خرید های سنگین کشور های عربی ایران این کار رو بکنه ولی به نظر شما خرید 250 فروند سوخوی 30 یکم مشکوک نیست ؟
این هواپیما به حدی پرقدرت و عالی هست که حتی 50 فروند از اون به راحتی میتونه یک کشور بزرگتر از ایران رو تحت پوشش کامل هوایی قرار بده ولی 250 فروند از اون دیگه به نظرم برای ایران بیش از حد زیاد به نظر میرسه :?

به نظر من 70 فروند سوخوی 30 به همراه 50 فروند J-10 برای کشوری مثل ایران کافیه !! چون اصلآ عاقلانه نیست کسی بیاد و 250 فروند از یک مدل هواپیما رو خریداری .

با سلام با این که کل این موضوع (خرید 250 su-30 و...) جای تامل زیادی داره.. اما بر فرض صحت ما داریم پول 250 تا رو میدیم یعنی برای این که به ما مثلا 70 تای

مورد نظر رو بفروشن پیشنهاد (بخوانید زور) میکنند که 250 تا بخرید تا با خرید شما موافقت بشه و .....................
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1110 بار
سپاس‌های دریافتی: 360 بار

پست توسط mogtaba-pilot »

ببخشیدا
ولی فکر می کننین روسها همینطوری 250 تا سخوی 30 به ما بفروشند؟؟؟
به قول این دوستمون MAX خیلی سرخوشید!!!
آخه مگه همین روسها سوخوی 25 هاشونو مفتی به ما دادند که حالا بیان 250 تا سوخوی 30 به ما بدن؟؟؟؟
نه وجدانا ً مگه پدر ما رو در نیاوردند؟؟؟ مگه هزار جور شرط و شروط و بهانه های بنی اسرائیلی نیاوردندتا بخواهند یه هواپیما به مايي كه همه ي دنيا ميگن تروریست اید بفروشند؟؟؟
اصلا ً فکر میکنید امریکایی ها همینطور دست رودست میذارند تا روسیه 250 تا هواپیما به ایران بفروشه؟؟؟
؟ هروقت مقامات روسی یا مقامات ایرانی تایید کردند اونوقت ....
تصویر

!!!A good controller is a  PROCEDURAL  controller
تصویر ... sincerely yours
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

دوستان این قضیه داره کم کم جدی میشه. اگه وقت کردید یک سری به SPACE WAR.com بزینید. در اونجا هم گفته شده که چون آمریکا قصد فروش اف 16 بلوک 52 را به تایوان دارد پس چین نیز به ایران جی 10 میفروشد. دوستان اگر اطلاعاتی دارند بزارند .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

چين فروش جنگنده به ايران را تكذيب كرد

سخنگوي وزارت امور خارجه چين گزارشاتي كه مدعي شده بودند پكن قصد فروش جت‌هاي جنگنده J-1C به ايران را دارد، تكذيب كرد.

به گزارش ايسنا، كين گانگ، سخنگوي وزارت امور خارجه چين اعلام كرد كه دولت اين كشور بر اساس الزامات بين‌المللي و قوانين و مقررات داخلي خود همواره رويكردي محتاطانه و مسوولانه را در قبال صدور سلاح اتخاذ كرده و كنترل‌هاي سختي را بر چنين صادراتي اعمال كرده است.

وي گزارشات مربوط به فروش جنگنده‌هاي J-1C به ايران را تكذيب كرده و بي‌پايه و اساس و غير مسوولانه خواند.

به گزارش خبرگزاري شينهوا سخنگوي وزارت خارجه اين كشور تاكيد كرد: چين هرگز با ايران درباره مساله جت‌هاي جنگنده صحبتي نكرده است و چنين چيزي را در نظر ندارد.

قسمت نمي شه انگار ...... !
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”