کي ميدونه؟

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
تماس:

کي ميدونه؟

پست توسط Noob Saibot »

با سلام به همگی.
می خوام بدونم که نرم افزاری وجود داره که بشه فایل های DAT رو توی گوشی اجرا کرد؟ مثل نرم اقزار DVD Player و یا Smart Movie و یا DIVX Player ، مثل این برنامه ها، ولی برای فرمت DAT ؟ اگه کسی اطلاعات داره خوشحال میشم که من را هم راهنمایی کنه. :grin:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

Noob Saibot, عزیز
فرمت dat برای ویدئو سیدی است و نه موبایل
بهتر است ابتدا تبدیلش کنی به 3GP, MPG4 و بعد بریزی به موبایل
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

Noob Saibot, از آنجا که فایل های dat بسیار پر حجم هستند پلیری برای گوشی های نوکیا تا حالا نیومده ولی برای گوشی های ویندوز موبایل برنامه ای با نام Beta player برای اجرای فایل های تصویری با فرمت dat هست.
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

فایلهای DAT چیزی نیستند جز فایلهای MPEG I که برای استفاده در VCD PLayer ها پسوند آنها تغییر کرده است. کافیه پسوند فایل را به mpg تغییر بدید تا بتونید با برنامه هایی که تصاویر mpeg را پخش می کنند، آن را باز کنید. البته من نمی دونم که آیا برای فایلهای MPEG I نرم افزاری برای موبایل وجود دارد یا نه.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
تماس:

پست توسط Noob Saibot »

با سلام به همگي.
دکتر جون مممنون که راهنمايي کردي. اگر ميخواستم تبديل کنم اين سئوال رو نمي پرسيدم. برنامه هاي تبديل رو هم دارم. از شما هم ممنون حرفه اي جون. بله يکي از محبوب ترين امکانات پاکت پيسي ها هم پخش کرن فايل هاي DAT ميباشد و در اين نوع گوشي ها ( پاکت پيسي ) اين مشکل وجود ندارد. Frog جون از شما هم ممنون. حرف شما درست. ولي در بيشتر مواقع هم با عوض کردن پسوند در کامپيوتر ، ديگه قادر به اجراي فايل در همان کامپيوتر هم امکان پذير نيست چه برسه به گوشي. باز هم از همه ممنون. ولي اي کاش يه برنامه وجود داشت. :sad:
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”