بررسي احتمال پيروزي جنگنده هاي نسل 5/4 در نبردهاي هوايي قرن 21

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار

بررسي احتمال پيروزي جنگنده هاي نسل 5/4 در نبردهاي هوايي قرن 21

پست توسط soheil_ra'am »

سلام دوستان

میخواستم در این تاپیک عوامل موثر بر پیروزی جنگنده های نسل 5/4 در نبرد هوایی رو مقایسه کنیم.

از تمام دوستانی که سوالات یا اطلاعاتی در مورد درگیریهای هوایی دارند دعوت میکنم در این تاپیک خوانندگان رو با اطلاعاتشون مستفیض کنند.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار

پست توسط soheil_ra'am »

اولین سوالات رو خودم مطرح میکنم (البته نظر شخصی خودم رو هم اضافه میکنم امیدوارم دوستان مطلع این بنده رو یاری دهند).

1- احتمال برخورد موشک دوربرد مثل R-37 که توسط میگ-31 شلیک شده به یک جنگنده نسل 5/4 مجهز به سیستمهای جنگ الکترونیک پیشرفته مثل سوپر هورنت چقدر هست؟

نظر شخصی من:
در بعضی مقالات و صحبتهای دوستان میخوانم مثلا جنگنده میگ-31 توان این رو داره که از فاصله 300 کیلومتری جنگنده های آمریکایی رو هدف قرار بده.این در حالیه که جدا از سیستمهای جنگ الکترونیک پیشرفته مثل( چف و فلیر و اخلالگر رادار ) جنگنده رقیب چند دقیقه فرصت داره تا از این فاصله موشک رو منحرف کنه.همینطور در مقالاتی که در مورد خاطرات نبردهای هوایی خلبانان ما در جنگ ایران و عراق میخونیم همیشه خلبانان اف-14 برای هدف قرار دادن دشمن تا حد امکان به دشمن نزدیک میشدند.

تصویر

2- مهمترین عوامل برای پیروزی در نبرد میانبرد بین دو جنگنده نسل 5/4 چیست؟

3- مهمترین عوامل برای پیروزی در نبرد داگفایت بین دو جنگنده نسل 5/4 چیست؟

نظر شخصی من:

به ترتیب:1- سیستمهای آیونیکی داخل کابین و داخل کلاه خلبان 2- کیفیت و مانورپذیری موشک 3- توان مانور جنگنده 4-توان رانش موتورهای جنگنده.

بعضی جاها میخونم گفته میشه سوخو-30 در نبرد داگفایت با تحمل 12 جی فشار بر جنگنده های غربی برتر است در حالی که موشکهایی مثل موشک پایتون جنگنده رقیب رو با زاویه 360 درجه تعقیب میکنند و میتوان جنگنده رقیب رو با زاویه 90 درجه و یا از پشت سر هدف قرار داد!!! در این شرایط مانورپذیری جنگنده تاثیر چندانی ندارد.

تصویر

4- عملکرد سیستم اخلالگر رادار جنگنده دشمن چگونه هست ؟ و چطور میشه باهاش مقابله کرد؟
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”