[quote="Damavand"]با سلام شرمنده فکر کنم يک کم دير آمدم ولي اين روش رو که ميگم از يه دوستم که آخر کامپيوتر هستش يادگرفتم:
مراحل کرک کردن برنامه Kaspersky Internet Security 2007 7.0.0.120
1- بعد از نصب برنامه و Restart کردن سيستم به قسمت Settings در برنامه برويد.
2- در سمت چپ بر روي Service کليک کنيد.
3- گزينه Enable Self-Defense را از حالت انتخاب خارج کرده و OK کنيد.
4- به قسمت activation در برنامه برويد و هر Key را که وارد کرده ايد پاک کنيد.
5- از برنامه خارج شويد و با راست کليک کردن بر روي آيکون برنامه در Taskbar (کنار ساعت) از برنامه به طور کلي خارج شويد.
6- فايل lic.ppl را در محل نصب برنامه کپي کنيد و با فايل قبلي جايگزين کنيد. اگر اين جايگزيني موفقيت اميز نبود يا Self-Defense فعال است يا از برنامه به طور کامل خارج نشده ايد.
7- برنامه را اجرا کنيد و گزينه apply existing license key را انتخاب و Next را بزنيد.
8- بر روي Browse کليک کنيد و Key اي را که در فولدر Key به همراه کرک آمده است را به برنامه بدهيد.
برنامه رجيستر مي شود و مي توانيد آن را به راحتي به روز کنيد.
حجم فايلهاي دانلودي حدود 2 مگابايت مي شود.
Mahdi_chehrazad[/quote
دوست عزیز
فایل lic.ppl را از کجا بیاوریم؟
اکتيو کردن Kaspersky Internet Security v7.0.0.119
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
Mahdi1944 نوشته شده:reza63 جان
يعني شما از همون بعد از نصب ويندوز اولين برنامه رو اين نصب ميکنيد و باز هم با باز شدن صفحات مشکل داريد؟ در اين صورت احتمالا فايروال خود ويندوز رو زمان نصب غير فعال نکرديد و در غير اين صورت نسخه ويندوز شما مشکل داره
خطاي دوم هم به معني لود نشدن برخي قسمتهاي کاسپر هست که احتمالا با برنامهاي تداخل داره
اره مهدی جان من بعد از ویندوز اولین برنامه را کاسپر نصب کردم وجالب اینجاست که من همون ویندوز را برای دوستم نصب کردم ولی اون مشکل نداره ویه نکته که شاید بدرد بخوره اینه که اگه قبل از کانکت شدن من مرورگر را باز کردم پیغام Opening page در قسمت پایین IE میده اما اگه بعد از کانکت شدن صفحه را باز کردم پیغا م 8پست قبل را میده

چه پيشکشي مي توانيم به خدا بدهيم؟همه چيزازاوست.همه چيزدراوست.چيزي نيست که از آن اونباشد.پس هيچ باشيم وآن رابه اوتقديم کنيم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
reza63,
در اين صورت چيزي که به ذهنم ميرسه نصب ناقص مودم هست، اگر دقيقا به همين شکلي که ميفرماييد هست البته
در اين صورت چيزي که به ذهنم ميرسه نصب ناقص مودم هست، اگر دقيقا به همين شکلي که ميفرماييد هست البته
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
باعرض سلام خدمت تمامي دوستان
دوستان اگه کليد فعالي براي همين ورژن دارن لطف کنن همين جا بزارن بخدا ديگه خسته شدم از بس اين ورژن وورژتهاي ديگه را نصب کردم وبا اين اينترنت نفتي هم نميشه درست آپديت کرد
دوستان اگه کليد فعالي براي همين ورژن دارن لطف کنن همين جا بزارن بخدا ديگه خسته شدم از بس اين ورژن وورژتهاي ديگه را نصب کردم وبا اين اينترنت نفتي هم نميشه درست آپديت کرد

چه پيشکشي مي توانيم به خدا بدهيم؟همه چيزازاوست.همه چيزدراوست.چيزي نيست که از آن اونباشد.پس هيچ باشيم وآن رابه اوتقديم کنيم
-

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
KIS 7
دوستان میتونن از این فایلی که براشون قرار میدم استفاده کنن.
من الان چند روز هست که بدون مشکل دارم ازش استفاده میکنم.
[External Link Removed for Guests]
من الان چند روز هست که بدون مشکل دارم ازش استفاده میکنم.
[External Link Removed for Guests]
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

- محل اقامت: ايران
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
- تماس:
kamali نوشته شده:Damavand نوشته شده:با سلام شرمنده فکر کنم يک کم دير آمدم ولي اين روش رو که ميگم از يه دوستم که آخر کامپيوتر هستش يادگرفتم:
مراحل کرک کردن برنامه Kaspersky Internet Security 2007 7.0.0.120
1- بعد از نصب برنامه و Restart کردن سيستم به قسمت Settings در برنامه برويد.
2- در سمت چپ بر روي Service کليک کنيد.
3- گزينه Enable Self-Defense را از حالت انتخاب خارج کرده و OK کنيد.
4- به قسمت activation در برنامه برويد و هر Key را که وارد کرده ايد پاک کنيد.
5- از برنامه خارج شويد و با راست کليک کردن بر روي آيکون برنامه در Taskbar (کنار ساعت) از برنامه به طور کلي خارج شويد.
6- فايل lic.ppl را در محل نصب برنامه کپي کنيد و با فايل قبلي جايگزين کنيد. اگر اين جايگزيني موفقيت اميز نبود يا Self-Defense فعال است يا از برنامه به طور کامل خارج نشده ايد.
7- برنامه را اجرا کنيد و گزينه apply existing license key را انتخاب و Next را بزنيد.
8- بر روي Browse کليک کنيد و Key اي را که در فولدر Key به همراه کرک آمده است را به برنامه بدهيد.
برنامه رجيستر مي شود و مي توانيد آن را به راحتي به روز کنيد.
حجم فايلهاي دانلودي حدود 2 مگابايت مي شود.
Mahdi_chehrazad[/quote
دوست عزیز
فایل lic.ppl را از کجا بیاوریم؟
با سلام ببخشید من یه کم دیر متوجه پیام شدم
من این فایل رو دارم ولی نمیدونم چه جوری به اشترک بزارم حجم این فایل هم 182 کیلو هستش!
فقط از راه ایمیل فرستادن بلد هستم!