سوال سخت افزاري
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
سلام من نميدونم سوالم مربوط به سخت افزاره يا نه ,درايو C مدتي که مدام پيغام there is low space ميدهد حتي يکبار حجمش درحد چند بايت شد اما باز خودش درست شد. اما الان دوباره قاطي کرده نمي دونم چه کار کنم. الان حجمش در حدود 180MG است.يک راه حلي لطفاً به من پيشنهاد به دهيد؟ ممکن است اين حجم کم روي کارايي کامپيوترم اثر منفي بگذارد؟ مرسي
آري آغاز دوست داشتن است
گرچه پايان راه ناپيداست
من به پايان دگر نينديشم
كه همين دوست داشتن زيباست.
گرچه پايان راه ناپيداست
من به پايان دگر نينديشم
كه همين دوست داشتن زيباست.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
chobin جان
البته اين سوال شما هيچ ارتباطي با سخت افزار نداره
حجم درايور C شما مناسب نيست، يا بايد برنامههاي خاصي که حجم بالايي دارند رو uninstall کنيد و يا بايد حجم درايو رو با استفاده از Partition Magic افزايش بديد (از ديگر درايوها براي درايور C بگيريد)
البته احتمالا مقداري از اون به خاطر فايلهاي temp باشند که ميتونيد مسيرهاي temp رو بررسي و محتويات اون رو حذف کنيد (همين کلمه رو در کامپيوترتون جستجو کنيد و وارد تک تک فولدرهاي temp شده و محتويات رو حذف کنيد)
همينطور ميتونيد از DiskCleanup خود ويندوز هم استفاده کنيد تا فايلهاي بلااستفاده رو حذف کنيد
البته اين سوال شما هيچ ارتباطي با سخت افزار نداره
حجم درايور C شما مناسب نيست، يا بايد برنامههاي خاصي که حجم بالايي دارند رو uninstall کنيد و يا بايد حجم درايو رو با استفاده از Partition Magic افزايش بديد (از ديگر درايوها براي درايور C بگيريد)
البته احتمالا مقداري از اون به خاطر فايلهاي temp باشند که ميتونيد مسيرهاي temp رو بررسي و محتويات اون رو حذف کنيد (همين کلمه رو در کامپيوترتون جستجو کنيد و وارد تک تک فولدرهاي temp شده و محتويات رو حذف کنيد)
همينطور ميتونيد از DiskCleanup خود ويندوز هم استفاده کنيد تا فايلهاي بلااستفاده رو حذف کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد