HARD, عزيز من كه نگفتم حرف نزن! گفتم اگه مدرك داريد ارائه كنيد . يا اگه از جايي شنيدي يا حتي !!!!! ديدي!!! مثلا بگو كه از فلان جا شنيدم يا خودم ديدم و از اين حرفها!
ايران داراي يك ماهواره ويژه جاسوسي نيست
اما مسلما مانند هر كشور ديگر در پي ساخت ان است
در حال حاضر يك ماهواره ايراني كه با همكاري روسها ساخته شده و در سال 84 در مدار قرار گرفت
درحال ارسال اطلاعات است
گفته شده ماموريت اين ماهواره مطالعاتي و تحقيقاتي است
و از دوربينهايي با وضوح تا 50 متر برخوردار است كه از ان مي توان براي جمع اوري اطلاعات استفاده كرد
اما در حال حاضر ماهواره تخصصي جاسوسسي با دقت بالا وجود ندارد
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) : اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
سلام ببخشيد مزاحم مي شم ولي ايران ماهواره ي جاسوسي داره که اونودر سال2003 از روسيه خريده بعد از خريدن ماهواره حالا داره موشک هاي بالستيک دوربرد مي سازه و چندتايي هم از روسيه بابرد 7000 کيلومتر خريده
کوروش 2568 نوشته شده:سلام ببخشيد مزاحم مي شم ولي ايران ماهواره ي جاسوسي داره که اونودر سال2003 از روسيه خريده بعد از خريدن ماهواره حالا داره موشک هاي بالستيک دوربرد مي سازه و چندتايي هم از روسيه بابرد 7000 کيلومتر خريده