تا کنون در یک چنین ارتباطی قرار گرفته اید؟ آیا تا حالا شده که با جنس مخالف فقط یک دوستی معمولی داشته باشید؟ اگر هم یک چنین تجربه ای را نداشته اید....خوب....بیایید در مورد آن فکر کنیم: "آیا امکان دارد که یک زن و یک مرد بدون برقراری هیچ گونه رابطه رمانتیکی، فقط با هم دوست باشند؟"
هزاران مطالعه و تحقیق مختلف انجام گرفته و پژوهشگران در حال تحلیل این امر هستند که رابطه دوستی میان جنس های مخالف امکان پذیر هست یا خیر. همچنین مصاحبه های بیشماری نیز با خانم ها و آقایون انجام پذیرفته و نظر آنها را در مورد این امر جویا شده اند. به هر حال درطی این گفتگوها، هم شاهد نظریات مثبت بوده ایم هم منفی.
برای بیشتر خانم ها و آقایون ارتباط با جنس مخالف در حیطه دوستی جذابیت دارد، اما غیر ممکن است. اغلب افراد معتقدند که: "به هر حال کار به جاهای باریک کشیده میشود." منظور آنها این است که ارتباط به صورت ناخواسته، رمانتیک می شود. برای یک زن و یک مرد بسیار دشوار است که بتوانند یک دوستی افلاطونی را دنبال کنند. آیا می توانید در حالیکه با او خوشگذرانی می کنید، زمانی را در کنار هم می گذرانید، و با هم فعالیت های مشابهی را انجام می دهید، جلوی شهوتتان را بگیرید ؟ احتمالاً نه؛ به هر حال با توجه به تمام داستان های عاشقانه ای که در فیلم ها، و کتاب ها می بینیم و می خوانیم، کمتر اتفاق می افتد که دوستی زن و مرد تداوم داشته و ساده باقی بماند. تا کنون چند داستان را میتوانید تجسم کنید که در آن دوستی یک زن و مرد به سادگی ادامه داشته و هیچ اتفاق عاشقانه ای در آن به وقوع نپیوسته؟
مشکل دیگری که مطرح می شود این است که اگر زن و مرد متاهل باشند، به طور حتم همسرشان تمایلی ندارند که شریک زندگیشان یک دوست صمیمی از جنس مخالف خود داشته باشد به ویژه اگر مدت زمان زیادی را نیز با هم صرف کنند. نظر همسر شما در این زمینه چیست؟ .... ؟؟؟ .... با هم به خواندن این مقاله ادامه دهید.... احتمالاً نظرش تغییر می کند....
از سوی دیگر، افرادی نیز هستند که از این سؤال تعجب کرده و با صراحت تمام اظهار می دارند: البته که آنها می توانند با هم باشند، چرا که نه؟! این افراد گرایشات رمانتیک روابط دوستانه میان زن و مرد را غیر عادی می دانند و آن را به طور کلی رد می کنند. یکی از همین آقایون می گوید: "صمیمی ترین دوست من یک خانم است و من هرگز به فکر برقراری ارتباط رمانتیک با او نیفتاده ام." خانم هایی هم که طرفدار این نوع روابط هستند، می گویند: "من با آقایون خیلی راحت تر از خانم ها می توانم ارتباط برقرار کنم، ما با هم ورزش می کنیم و اوقات خوشی را سپری می نماییم."
در تحقیقات غیررسمی در مورد افرادی که با جنس مخالف "فقط دوست" هستند، اظهارات مثبتی بدست آمده است. اغلب مردها اظهار می دارند که در روابط دوستانه خود با خانم ها مهربانی زیادی را دریافت می کنند، امری که در روابط مردانه کمتر قابل دسترسی می باشد. برخی از آقایون در این زمینه اظهار می دارند که: "من مجبور نیستم که در مقابل یک خانم قدرت نمایی و زورآزمایی کنم و به راحتی می توانم نقاط ضعفم را با او در میان بگذارم، آنها با وجود اطلاع از کلیه ضعف، باز هم ما را میپذیرند." خانم ها هم در مورد دوستان معمولی مرد خود اینطور نظر می دهند که: "او یک معیار مناسب برای آشنایی با خصوصیات مردانه است، امری که ما از دوستان مونث خود نمی توانیم دریافت کنیم."
خیلی جالب است که خانم ها به اندازه آقایون نسبت به دوستان جنس مخالف خود احساس صمیمیت نمی کنند. حتی خانم هایی که در میان دوستان صمیمی خود آقایون را هم دارند، اما یک سری محدودیت های کاملاً روشن را در مورد ارتباطات خود با آنها تعیین می نمایند. خانم ها معتقدند: "من اوقات خوشی را با دوستان پسرم سپری می کنم، آنها می توانند در مورد برخی از مسائل حامی و کمک رسان باشند، اما جای دوستان دخترمان را نمی گیرند، من هیچ گاه آنطور که با دوستان دخترم در مورد مسائل مختلف صحبت می کنم، نمی توانم با دوستان پسرم صحبت کنم." به نظر می رسد که بازدهی روابط با جنس مخالف برای آقایون بیش از خانم هاست؛ اما این امر در تمام شرایط صحت پیدا نمی کند. خانم ها هم در کنار آقایون احساس تنوع بیشتری می کنند.
حالا با وجود تمام این حرف ها می توانیم به این نتیجه برسیم که پاسخ به سؤال: آیا زن و مرد می توانند فقط با هم دوست باشند، بله است؟
تعداد انگشت شماری از روابط به این سادگی ادامه پیدا می کنند. پاسخ حقیقی سؤال این است که "بستگی دارد"، خوب حالا می خواهید حاشیه را کنار بگذاریم و لپ مطلب را برایتان روشن کنیم: این روابط به چه چیزی بستگی دارند؟ آنها به این امر بستگی دارند که هر یک از طرفین ارتباط تا چه اندازه قصد رشد کردن و رسیدن به کمال را دارند. در این نوع روابط چه خانم ها و چه آقایون، باید مواردی را در نظر بگیرند که شاید در روابط با جنس مخالف کمتر به آن فکر می شود. یک دوست مؤنث برای یک مرد صرفاً باید به عنوان فردی حساب شود که او می تواند احساساتش را راحت تر با او در میان بگذارد، با مهر و محبت بیشتری با او رفتار کند، و وجهه آسیب پذیر او را بپذیرد. یعنی دقیقاً کارهایی که یک مرد در کنار دوستان مذکر خود نمی تواند انجام دهد. یک دوست مذکر هم برای خانم به منزله شخصی است که می تواند به راحتی در کنار او استقلال، و جنبه خشن و منطقی خود را بیشتر تجربه کند، وجوهی که تجربه آنها با جنس مونث کمی دشوار است.
بهتر است به دنبال جواب "بله" یا "نه" برای این سؤال نباشیم. باید در یک چنین رابطه ای قرار بگیریم تا بتوانیم بله یا خیر آنرا تعیین کنیم. خانم ها و آقایون می توانند از دوستی با یکدیگر لذت ببرند، اما نه به همان اندازه ای که با افراد همجنس خود ارتباط برقرار می کنند.
منبع : مردمان
نظر شما چیه...
- تجربه چنین ارتباطی رو داشتین که نتایجی خارج از موارد بالا داشته باشه؟
- به نظر شما میشه پاسخ مطلق (بله / نه) به این رابطه داد؟
- چه عواملی تو این پاسخ (نتیجه) می تونه تاثیر گذار باشه؟
- اصلا این رابطه می تونه مفید باشه؟
- مضرات این نوع از رابطه بیشتره یا منافعش (برای هر دو طرف)؟
- تاثیر این جور رابطه ها در زندگی آتی فرد به چه شکلیه؟
- از نظر دین این رابطه تعریف شده است؟
- و ...
آیا آقایون و خانم ها می توانند باهم "فقط دوست" باشند؟
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
آیا آقایون و خانم ها می توانند باهم "فقط دوست" باشند؟
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی

- محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 186 بار
سلام
من بار ها تجربه چنين ارتباطي رو داشتم. به نظر من خيلي راحت اين قضيه امكان پذير است كه دو نفر تنها با يكديگر دوست باشند (just friends)، اگر هر فرد به يك خود شناسي كامل از خودش رسيده باشه و خودش رو بشناسه راحت مي تونه پي به اين قضيه ببرد كه طاقت داره با جنس مخالفش ارتباط داشته باشد ولي قضيه رمانتيك نشود؟
دوستان اگه دقت كنند مي بينند همگي تو محيط دانشگاه خواه نا خواه چنين دوستاني داريم پس راحت مي تونند نظرشون رو اعلام كنند.
با تشكر
من بار ها تجربه چنين ارتباطي رو داشتم. به نظر من خيلي راحت اين قضيه امكان پذير است كه دو نفر تنها با يكديگر دوست باشند (just friends)، اگر هر فرد به يك خود شناسي كامل از خودش رسيده باشه و خودش رو بشناسه راحت مي تونه پي به اين قضيه ببرد كه طاقت داره با جنس مخالفش ارتباط داشته باشد ولي قضيه رمانتيك نشود؟
دوستان اگه دقت كنند مي بينند همگي تو محيط دانشگاه خواه نا خواه چنين دوستاني داريم پس راحت مي تونند نظرشون رو اعلام كنند.
با تشكر

Don't play games with the ones who love you

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
من هم تجربه چنين ارتباطي را دارم.حالا كه فكرش را ميكنم ؛ميبينم كه حامي خوبي براي دوست عزيزم "ماندانا "بودم.در درسها خيلي به او كمك كردم ،برايش خانه اي در يك محل مناسب پيدا كردم و...شايد باور كردنش برايتان سخت باشد اما نه تنها هيچ رابطه جنسي برقرار نشد، حتي مسئله ما رومانتيك هم نشد.بطوريكه يكبار به من گفت"تو حكم خواهر بزرگتر مرا داري"!!
من هم مانند arminفكر ميكنم اگر آدم خودش را بشناسه ميتونه با اين قضايا كنار بياد.
اين مسئله باعث شده كه پس از چند سال زندگي مشترك بتوانم ساعتها با همسرم ؛مانند روز اول زندگي صحبت كرده و حرف هايم بوي كهنگي ندهد.!!!
من هم مانند arminفكر ميكنم اگر آدم خودش را بشناسه ميتونه با اين قضايا كنار بياد.
اين مسئله باعث شده كه پس از چند سال زندگي مشترك بتوانم ساعتها با همسرم ؛مانند روز اول زندگي صحبت كرده و حرف هايم بوي كهنگي ندهد.!!!

- محل اقامت: ايران
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
- تماس:
من به اين اعتقاد ندارم که دختر و پسر (همون جنس مخالف ) ميتونن با هم ارتباط برقرار کنند بدون رسيدن به love , رمانتيک و از اين جور حرف ها ؛ آخرش يکي از طرفين پالس مثبت ميفرسته و بعد از اون شروع ميشه ، از اونجايي که طرفين همديگه را توي اين رابطه خوب شناختن و تمامي نقطه نظرات و نقطه قوت و ضعف هم را ميدونند با اولين پالس، کليد رابطه از نوع love شروع ميشه ؛ من 10 تا از اين جور رابطه ها ديدم که آخرش همون که گفتم شد آخرش يکي پالس ميفرسته
من يه فيلم ديدم که موضوع اين فيلم کمي در همين رابطه بود(کمي ربط داشت ) اسم فيلم هم She Is A Man بود
البته دراين باره نميشه جواب مطلق داد
همون پالس و شناخت
بله ؛ من يکي که خيلي پيشرفت کردم
درصورت فرستادن پالس از يکي از طرفين ممکنه دل يکي شون بشکنه
ممکنه باعث پيشرفت و يا پس رفت هم بشه
از نظر ديني که ديگه تابلو تر از جواب گناه هست و ...
من يه فيلم ديدم که موضوع اين فيلم کمي در همين رابطه بود(کمي ربط داشت ) اسم فيلم هم She Is A Man بود
البته دراين باره نميشه جواب مطلق داد
همون پالس و شناخت
بله ؛ من يکي که خيلي پيشرفت کردم
درصورت فرستادن پالس از يکي از طرفين ممکنه دل يکي شون بشکنه
ممکنه باعث پيشرفت و يا پس رفت هم بشه
از نظر ديني که ديگه تابلو تر از جواب گناه هست و ...
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
خب آخه چه فايده اي داره دو نفر از جنس مخالف با هم باشن؟ بدون اينکه به عشق برسن؟ خب اگه قصد gf گرفتن باشه که خب بحثش جداست. معمولا هم دست پسر دوست دخترها هم زياد برا هم love نميترکونن. براشون فرقي هم نميکنه که با کي باشن. الان با ابن هستن يه ساعت ديگه با يکي ديگه. براشون مهم نيست. ولي يه چيزي بالاخره يه روز ازدواج که ميکني خداييش پيش همسرت شرمنده نيستي؟ اگه بگه قبلا با جنس مخالف دوست بودي ميتوني بهش بگي نه؟

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
من هم موافق برقراري اين نوع روابط هستم 100% مي تونه به شناخت فرد كمك كنه و در زندگي اينده ي اون تاثير داشته باشه من هم اين نوع روابط رو تجربه كردم البته شايد به اين دليل كه زود وابسته ميشم ترجيح ميدم ديگه سراغ اين نوع روابط نرم البته فعلا كه مشغول هستم
.
به دليل اين كه در كشور ما هنوز اين نوع روابط جا نيافتاده هزينه هاي زيادي رو متوجه افراد و در نهايت متوجه جامعه مي كنه (البته من خودم هم شامل اين افراد بودم )
همه ي ما مي دونيم وقتي بچه هستيم يا بچه بوديم پسرها با دخترها هم بازي بودن فرقي بين اون ها قايل نميشدن بهشون سخت گيري نميشد اما كم كم كه بزرگ ميشن بين اون ها يك خط ميكشن كه تو پسري اون دختره همين خط كشيدن يك حس كنجكاوي رو در بچه به وجود مياره كه چرا ما رو از هم جدا كردن در حالي كه تو مهدكودك با هم بودن تا 6 سالگي بنابراين وقتي به سن بلوغ مي رسن اين نياز رو در خودشون مي بينن كه بايد با جنس مخالفشون ارتباط عاطفي داشته باشن البته خود خانواده نقش مهمي در اين زمينه داره اين كه فرد تو چه خانواده اي از لحاظ عاطفي بزرگ شده باشه خيلي مهمه شايد بعضي از خانواده ها با ديد صحيح بتونن پاسخ گوي اين نياز بچه باشن اما مشكل زماني اتفاق مي افته كه شخص جاي خالي اين نياز رو حس مي كنه اما نمي دونه چه طور اون رو هدايت كنه نتيجه ي اون هم ميشه كه شاهد اون هستيم البته الان كمي بهتر شده كه پسر از درس و زندگي ميافته اما تو خيابون ها دنبال بر طرف كردن اين نياز خودش مي گرده البته دختر ها اسيب پذيري كمتري دارن از لحاظ عاطفي اما اون ها هم متضرر ميشن اگه جوري بود كه در كشور ما هم همه با هم دوست بودن چه پسر چه دختر (friend )اما اگه عاشق كسي ميشدن ميشد gf يا bf خيلي مشكلات عاطفي و اجتماعي جوانان ما كمتر بود
الان اگه كسي با كسي دوست ميشه فكر مي كنه عاشق شده اما در واقع نشده براي همين بعد از يك مدت كه با هم هستن رابطه ي اون ها به هم مي خوره اسمش رو مي گذارن شكست عشقي و در نتيجه چند سال از عمرشون هم تلف ميشه اين جاست كه فرد نتونسته به يك شناخت صحيح از خودش و جنس مخالف دست پيدا كنه اما اگه با هم بزرگ بشن و دوست و هم بازي باشن وقتي به سن بلوغ رسيدن تفاوت دوست و هم صحبت رو با كسي كه عاشقش ميشن رو مي دونن
.
به دليل اين كه در كشور ما هنوز اين نوع روابط جا نيافتاده هزينه هاي زيادي رو متوجه افراد و در نهايت متوجه جامعه مي كنه (البته من خودم هم شامل اين افراد بودم )
همه ي ما مي دونيم وقتي بچه هستيم يا بچه بوديم پسرها با دخترها هم بازي بودن فرقي بين اون ها قايل نميشدن بهشون سخت گيري نميشد اما كم كم كه بزرگ ميشن بين اون ها يك خط ميكشن كه تو پسري اون دختره همين خط كشيدن يك حس كنجكاوي رو در بچه به وجود مياره كه چرا ما رو از هم جدا كردن در حالي كه تو مهدكودك با هم بودن تا 6 سالگي بنابراين وقتي به سن بلوغ مي رسن اين نياز رو در خودشون مي بينن كه بايد با جنس مخالفشون ارتباط عاطفي داشته باشن البته خود خانواده نقش مهمي در اين زمينه داره اين كه فرد تو چه خانواده اي از لحاظ عاطفي بزرگ شده باشه خيلي مهمه شايد بعضي از خانواده ها با ديد صحيح بتونن پاسخ گوي اين نياز بچه باشن اما مشكل زماني اتفاق مي افته كه شخص جاي خالي اين نياز رو حس مي كنه اما نمي دونه چه طور اون رو هدايت كنه نتيجه ي اون هم ميشه كه شاهد اون هستيم البته الان كمي بهتر شده كه پسر از درس و زندگي ميافته اما تو خيابون ها دنبال بر طرف كردن اين نياز خودش مي گرده البته دختر ها اسيب پذيري كمتري دارن از لحاظ عاطفي اما اون ها هم متضرر ميشن اگه جوري بود كه در كشور ما هم همه با هم دوست بودن چه پسر چه دختر (friend )اما اگه عاشق كسي ميشدن ميشد gf يا bf خيلي مشكلات عاطفي و اجتماعي جوانان ما كمتر بود
الان اگه كسي با كسي دوست ميشه فكر مي كنه عاشق شده اما در واقع نشده براي همين بعد از يك مدت كه با هم هستن رابطه ي اون ها به هم مي خوره اسمش رو مي گذارن شكست عشقي و در نتيجه چند سال از عمرشون هم تلف ميشه اين جاست كه فرد نتونسته به يك شناخت صحيح از خودش و جنس مخالف دست پيدا كنه اما اگه با هم بزرگ بشن و دوست و هم بازي باشن وقتي به سن بلوغ رسيدن تفاوت دوست و هم صحبت رو با كسي كه عاشقش ميشن رو مي دونن

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
منم خيلي تجربه اش رو داشتم...به نظر من غير ممکن نيست.......به نظر من رابطه داشتن با جنس مخالف بايد در دو زمينه خلاصه بشه....
1. داشتن يکنفر براي دوست داشتن
2.داشتن هزاران نفر براي اجتماعي بودن
1. داشتن يکنفر براي دوست داشتن
2.داشتن هزاران نفر براي اجتماعي بودن
[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
Re: آیا آقایون و خانم ها می توانند باهم "فقط دوست" باشند؟
سلام ؛ این موضوع خیلی جالبه بخصوص برای من چون من مدتی قبل بر این باور بودم که میتوانند ؛ روی کاغذ که حساب می کنیم می بینیم می شود ولی ما آدمیم و یهو احساس وارد ماجرا می شه و همه حساب کتابها رو بهم میریزه حتی اگر این احساس دو طرفه نباشه و از طرف یکی از طرفین باشه کار رو خراب می کنه ؛ من خودم تجربه یک همچین ارتباطی را دارم با وجود اینکه من فقط بعنوان یک دوستی ساده وارد این رابطه شدم ولی طرف مقابلم حرف عشق و احساس را کشید وسط درحالی که متاهل هم هست و این ارتباط ساده و دوستی ساده را احساسی کرد و حالا من دچار یه دوگانگی شدم هنوز رو رابطه دوستی ساده و اینکه اعتقاد دارم متاهل نباید به همسرش خیانت کنه هستم و فکر می کردم میشه ولی نشد و از طرفی دوستی او برایم ارزشمند است از طرفی بیان اینکه احساس خاصی نسبت به من دارد فراتر از یک دوست باعث کشمکش در من شده و همچنین به او هم گفتم اهل خیانت نیستم البته من مجردم ولی او متاهل و من نمی خواهم دوستم به همسرش خیانت کند واقعا کاش میگذاشت این دوستی همانطور زیبا بماند درحد یک ارتباط روحی قشنگ ولی خرابش کرد و من اینطوری او را از دست دادم و او هم مرا! چرا بعضی ها بیشتر میخوان اینو نفهمیدم 

- سپاسهای ارسالی: 96 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
اصلا به دوستیای خیابوونی اعتقادی ندارم!!
ولی با خیلی از دختر های دانشگاه دوست هستم و همراه با آنها در فعالیت های فرهنگی پژوهشی زیادی بوده ام
همیشه تصور میکردم که میتوانم این روابط را کنترل کنم اما .....
اما امان از روزی که نسبت به کسی حسی پیدا کنی و بدتر که این حس یکطرفه باشد وتو جرات بروز آن را نداشته باشی!
میشود اینکه دانشجوی ممتاز یکباره تا مرز مشروطی پیش میرود !
و خدا نیامرزد آن دختری را که لوندی را در خود نهادینه کرده و با احسساسات آدم بازی میکند !!
ولی با خیلی از دختر های دانشگاه دوست هستم و همراه با آنها در فعالیت های فرهنگی پژوهشی زیادی بوده ام
همیشه تصور میکردم که میتوانم این روابط را کنترل کنم اما .....
اما امان از روزی که نسبت به کسی حسی پیدا کنی و بدتر که این حس یکطرفه باشد وتو جرات بروز آن را نداشته باشی!
میشود اینکه دانشجوی ممتاز یکباره تا مرز مشروطی پیش میرود !
و خدا نیامرزد آن دختری را که لوندی را در خود نهادینه کرده و با احسساسات آدم بازی میکند !!

- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 732 بار
- سپاسهای دریافتی: 494 بار
- تماس:
آدم میتونه در محیط کار یا تحصیل و یا در محل زندگی دوستانی از این قبیل داشته باشه که هر روز اونا رو ببینه و باهاشون رایطه دوستانه داشته باشه.مطمئنا همه ما همچین دوستانی داریم.
اما غیر ممکنه که دو انسان غیر همجنس مدتها در کنار هم همه جا باشن،با هم همه جا برن و از همه چیز همدیگه خبر داشته باشن ولی دوستیشون رمانتیک نشه.
یا به عشق می رسن یا از هم جدا میشن.این طبیعت انسانه.آفرینش انسان به این شکله.
دین ما (اسلام)در این مورد چیزهای زیادی بهمون یاد داده.
اگه یه نگاه به دفترچه راهنمایی که خدا برامون فرستاده بندازیم جوابای زیادی توش پیدا می کنیم.
فقط کافیه یه کم با دقت و تفکر بهش نگاه کنیم.
اما غیر ممکنه که دو انسان غیر همجنس مدتها در کنار هم همه جا باشن،با هم همه جا برن و از همه چیز همدیگه خبر داشته باشن ولی دوستیشون رمانتیک نشه.
یا به عشق می رسن یا از هم جدا میشن.این طبیعت انسانه.آفرینش انسان به این شکله.
دین ما (اسلام)در این مورد چیزهای زیادی بهمون یاد داده.
اگه یه نگاه به دفترچه راهنمایی که خدا برامون فرستاده بندازیم جوابای زیادی توش پیدا می کنیم.
فقط کافیه یه کم با دقت و تفکر بهش نگاه کنیم.

[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست.

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
همه جا از دوستی ومهربانی بین انسانها صحبت شده نه دوستی زن ها باهم یامردها باهم ولی اول باید فرهنگسازی بشه
نه مثل حالاکه بعضی از مردها وزنها تا باهم دوست میشن فکر رخت خواب و....توذهنشون هک میشه
نه مثل حالاکه بعضی از مردها وزنها تا باهم دوست میشن فکر رخت خواب و....توذهنشون هک میشه

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
توجه داشته باشید ابتدا باید تعریفمون رو از دوستی جنس مخالف با هم روشن کنید.اگر منظورمون به تعریف عامیانه دوست دختر و دوس پسر هست که کاملا نادرست و بسیار زشت هست.من نه از جنبه دینی بلکه از جنبه عقلی و انسانی این نوع رابطه رو کاملا غلط میدونم. اما اگر منظور دوست بودن یعنی دوستی که شما حتی بعد از ازدواج با کس دیگر هم باهاش رابطه دارید و قبل از ازدواج هم خانواده از داشتن چنین دوستی مطلع هستن اشکالی نداره.من به شخصه از این نوع دوست ها از جنس مخالف خیلی دارم.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...