قيمتشون هم 400تومن هست. اگه بريد پاساژ مهتاب مشهد ميتونيد گيرشون بياريد.
دوستان کسي ميدونه که چجوري ميشه مشخصات اين چوک هارو فهميد؟
وآيا ميشه ازشون در اين شوکر ها استفاده کرد؟

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

سلام مي دونيد من کي هستم من کسي هستم که کليه اطلاعات را به دوست خوبم آقا ديويد يا همون داش داوود خودمون دادم من همين جوري تو اينترنت چرخ مي زدم بر خوردم به اين سايت من تا حالا 6 نوع شوکر اساسي ساختم از 2000 ولت تا 750000 هزار ولت که هنوز آماده نيست من زياد اهل نوشتن نيستم آخري شوکري که کامل کردم 150000 هزار ولته من کليه اطلاعات در همه شوکر تقريبا دارم از چوک و ديود ها و خازن هاشون ، راستي براي شوکرهاي بالاي 100000 هزار ولتم که نياز به مجوز داره به همه نمي توانم بدم فقط بالاي 20 سال اگر داشته باشيد در کل من شوکر هاي آماده را دارم و حتي چوک هاش نمي دونم 1 به 20 يا چوک 8 به 1200 راستي ديود ها را بايد سري کنيد نه موازي دوستمون اشتباه بيان کرده بودند و در مورد چوک آبي و قرمز نخر چون جواب نمي ده چون آبي چوک رابطه و قرمز چوک پاور و در آخر هر کسي چوک يا شوکر آماده از 2000 ولت يا 5000 ولت يا 10000 ولت و يا 20000 يا 30000 تا 750000 هزار ولت خواست کافيه آف بزاره به اين آيدي boombh@yahoo.com راستي حوصله درد سر هم ندارم برام شر درست کنيد من يه زماني کلي اطلاعات در يکي از اين فرم گذاشته بود ديدم بچه ها بي جنبه بازي در ميارند همشو برداشتم يارو درست کرده بود زده بود به برادرش يا به دختر مردم اين کارها بکنيد هيچ چيزي به کسي نمي گم و کل اطلاعاتو پاک مي کنم فقط آف بزاريد برام من زياد نمي يام تو اين سايت ها سر بزنم باور کنيد نابرده رنچ گنج ميسر نمي شود سوالي هم داشتيد فقط آف بزاريد با کمالات تشکر mjs 65kotlas نوشته شده:سلام دوستان من تو بازار مشهد رو گشتم دونوع چوک دارن يکي چوک قرمز ويکي چوک آبي و اونهارو هم به همين نام ميشناسن هيچي از مشخصات فنيش هم نميدونن.
قيمتشون هم 400تومن هست. اگه بريد پاساژ مهتاب مشهد ميتونيد گيرشون بياريد.
دوستان کسي ميدونه که چجوري ميشه مشخصات اين چوک هارو فهميد؟
وآيا ميشه ازشون در اين شوکر ها استفاده کرد؟

بابا پدرمون در امد سره ساختن يه شوكر جونه مادرتون يكي مارو راه بندازه