هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط kotlas »

سلام دوستان من تو بازار مشهد رو گشتم دونوع چوک دارن يکي چوک قرمز ويکي چوک آبي و اونهارو هم به همين نام ميشناسن هيچي از مشخصات فنيش هم نميدونن.
قيمتشون هم 400تومن هست. اگه بريد پاساژ مهتاب مشهد ميتونيد گيرشون بياريد.
دوستان کسي ميدونه که چجوري ميشه مشخصات اين چوک هارو فهميد؟
وآيا ميشه ازشون در اين شوکر ها استفاده کرد؟ :-(
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط mjs65 »

kotlas نوشته شده:سلام دوستان من تو بازار مشهد رو گشتم دونوع چوک دارن يکي چوک قرمز ويکي چوک آبي و اونهارو هم به همين نام ميشناسن هيچي از مشخصات فنيش هم نميدونن.
قيمتشون هم 400تومن هست. اگه بريد پاساژ مهتاب مشهد ميتونيد گيرشون بياريد.
دوستان کسي ميدونه که چجوري ميشه مشخصات اين چوک هارو فهميد؟
وآيا ميشه ازشون در اين شوکر ها استفاده کرد؟ :-(
سلام مي دونيد من کي هستم من کسي هستم که کليه اطلاعات را به دوست خوبم آقا ديويد يا همون داش داوود خودمون دادم من همين جوري تو اينترنت چرخ مي زدم بر خوردم به اين سايت من تا حالا 6 نوع شوکر اساسي ساختم از 2000 ولت تا 750000 هزار ولت که هنوز آماده نيست من زياد اهل نوشتن نيستم آخري شوکري که کامل کردم 150000 هزار ولته من کليه اطلاعات در همه شوکر تقريبا دارم از چوک و ديود ها و خازن هاشون ، راستي براي شوکرهاي بالاي 100000 هزار ولتم که نياز به مجوز داره به همه نمي توانم بدم فقط بالاي 20 سال اگر داشته باشيد در کل من شوکر هاي آماده را دارم و حتي چوک هاش نمي دونم 1 به 20 يا چوک 8 به 1200 راستي ديود ها را بايد سري کنيد نه موازي دوستمون اشتباه بيان کرده بودند و در مورد چوک آبي و قرمز نخر چون جواب نمي ده چون آبي چوک رابطه و قرمز چوک پاور و در آخر هر کسي چوک يا شوکر آماده از 2000 ولت يا 5000 ولت يا 10000 ولت و يا 20000 يا 30000 تا 750000 هزار ولت خواست کافيه آف بزاره به اين آيدي boombh@yahoo.com راستي حوصله درد سر هم ندارم برام شر درست کنيد من يه زماني کلي اطلاعات در يکي از اين فرم گذاشته بود ديدم بچه ها بي جنبه بازي در ميارند همشو برداشتم يارو درست کرده بود زده بود به برادرش يا به دختر مردم اين کارها بکنيد هيچ چيزي به کسي نمي گم و کل اطلاعاتو پاک مي کنم فقط آف بزاريد برام من زياد نمي يام تو اين سايت ها سر بزنم باور کنيد نابرده رنچ گنج ميسر نمي شود سوالي هم داشتيد فقط آف بزاريد با کمالات تشکر mjs 65 :)
New Member

پست توسط mjs65 »

قيمت ها هم باور نکردنيه چوک خالي قيمتش 5000 هزار تومان و شوکر ها هم از 10000 هزار تومان براي 2000 ولت به همرا ه جعبه و وسايلش تا 120000 هزار تومان براي 150000 هزار ولتش و در مورد 750000 هزارش مشکل مجوز هست که پيگيرم تا ببينم چي ميشه قيمتش هم هنوز مشخص نيست نمونه خارجيش قيمتش 250000 هزار بود ما حالا کمتر از اين حرف ها راستي کالا هام را گارانتي هم مي کنم تا 6 ماه تعمير ، در مورد 5000 هزار ولت هم قيمتش 15000 هزاره و قيمت شوکر 30000 هزار 25000هزار تومانه چون گارانتيه خيالتون راحت باشه خراب بشه مجاني تعمير ميشه راستي آنهايي که در تهران هستند مي تونند حضوري يا از طريق پست دريافت کنند و آنهايي که در شهرستان هستند از طرق پست پيشتاز و يه کم راهنمايي براي ساخت شوکر اين شوکر ها مداراتشون يه کم بايد دست کاري بشه مثلا همون شوکر 30 کيلو به جا مقاومت 47 کيلو بايد 150 کيلو باشه يا به جاي خازن 102 بايد خازن ... و ولتاژ ... قرار بگيره همه چي مهمه هيچ چيز کشکي نيست يا حق موفق باشيد . :razz: :shock: :)
New Member

پست توسط baby202020 »

من که بلاخره نفهميدم چي جاي چي قرار بگيره لطفا مدار کامل شده آن را با ظرفيت کامل خازن ها و ترانس و غيره بگزاريد متشکرم
New Member

پست توسط baby202020 »

آقاي mjs65 لطفا مدار يک شوکر درست حسابي را بزار.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط knell »

سلام آقا دیوود دوست عزیز اطلاعاتی که mjs65 در مورد اینکه شما این اطلاعاتو ازشون میگیرید درسته؟
و شما دوست عزیز mj65 به اگه بجای اینکه خرید و فروش راه بندازین طریقه ساخت یک شوکر درست حسابی رو بدین یا حداقل اگه شکل ها و اطلاعاتی که ما داریم مشکل داره بگین که همه استفاده ببریم جالب تر میشه خیلی ممنون.
هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاریست که ما داشتیم Buddha
FEEL GOOD
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

بله ايشون راست ميگن من اطلاعات رو از ايشون گرفته بودن ولي جالبه بدونيد خودم هم نتونستم بسازم با اينكه خيلي با ايشون چت ميكنم ولي نتونستم بسازم چون قطعاتشون واقعا گير نمياد مخصوصا ترانس كه حتما بايد بدي بپيچن كه در شوكرهاي قوي از چندين ترانس مختلف استفاده ميشه و هر كدوم با نسبتهاي مختلف پيچيده ميشن .
New Member

پست توسط baby202020 »

پس بلا خره ضرفيت دقيق خازن ها 102-103و10321kv چه شد و همچنين mf يا pf آن ها را زکر کنيد+ولتاژ دقيق آنها.
New Member

پست توسط eli!13 »

سلام من مي خوام واسه پروژم يه شوکر بسازم
مي خواسم بدونم اگه خطرش زياده بي خيالش شم البته خودم که خيلي دوس دارم درسش کنم
يکي کمک کنه
شما مدارهاي جالب ديگه اي اگه دارين لطفا پيشنهاد بدين
مرسي!!! :AA: :AA: :AA:
New Member

پست توسط eli!13 »

راسي من تو 2 تا سايت شماتيک مدارو پيدا کردم اگه شما يه شماتيک از مدار دارين که عمليه لطفا لطف کنين
خيلي خيلي مرسي :? :grin: :AA:
New Member

پست توسط ghost in pia »

بچه ها سلام
6 صفحه نوشتيد نوشتيد ولي يكي نيومد يه نقشه مورد اطمينان بده همه ميگن اينو داريم اونو نداريم اون كمش خوبه اون زيادش . يعني هيچكس نيست يه نقشه درست حسابي و عملي از يه شوكري كه جرقه درست حسابي ايجاد كنه ولي آسيب نزنه به ما بده و قطعاتشم بگه ؟ :-x بابا پدرمون در امد سره ساختن يه شوكر جونه مادرتون يكي مارو راه بندازه :-x
New Member

Re: هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد

پست توسط mohsen202 »

سلام به همه دوستان من تمام قطعات شوکر 2000 ولتی رو که نقشه اونو تو سایت گذاشتین خریدم و فقط به جای چوک سبز قرمزشو خریدم که فوروشنده گفت زیاد فرقی ندارند در ضمن نمیدونم قسمت 8 اهم و1200 اون کدام پایه ها هستند اگر کسی اطلاات کاملی داره لطفا کمکم کنه
در ضمن اگر کسی مدار کامل و تست شده یه شوکر قوی (حدود 30-40 کیلو ولتی )که قطعاتش پیدا میشه رو بده واقعا ازش ممنون میشم --اگه میشه برام ایمیل کنید(atlantis22@gmail.com)
ممنون از سایت خوبتون
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”