.:.تاپیک رفع مشکلات و پاسخ به سوالات امنیتی.:.

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

.:.تاپیک رفع مشکلات و پاسخ به سوالات امنیتی.:.

پست توسط DANG3R »

سلام دوستان
برای جلوگیری از پراکندگی تاپیک ها و نا منظمی تصمیم به ایجاد تاپیکی گرفتیم که کسانی که مشکل امنیتی برایشان پیش آمده و مورد حمله قرار گرفته ان یا هر مشکل دیگری؛بیایند و در این تاپیک بپرسند و مشکلشون را مطرح کنند تا من و سایر دوستان در حد توان و اطلاعاتمون کمکشون کنیم یا به سوالات امنیتی آنها پاسخ بگوییم.
دو نکته بسیار مهم اینجا باید گفته بشه :
1.اینجا آموزش هک نیست بلکه بنا بر مشکلات و سوالات دوستان روش های مقابله با هک و حفظ امنیت مطرح می شود.
2.اینجا به مشکلات و سوالات از بعد + امنیت و بدور از آموزش خرابکاری و ... رسیدگی می شود.
موفق باشید
New Member
نمایه کاربر

پست توسط hamid0299 »

سلام دوست گرامي
من كه تو اين سايت گيج شدم اگه بچه ها توجه كنند وبراي پيگيري مشكلات به اين تاپيك مراجعه كنند خيلي خوب ميشه
من يك مشكلي داشتم دررابطه با آلوده شدن سيستم به ويروسي كه اجازه نميده از بخش فولدر اپشن فايلها رو شو هايدن كنم .درلپتابم مجبور شدم كلاً سيستم رو فرمت كنم وكامپيوترم اطلاعات ضروري داره ونميتونم فرمت كنم البته ويندوز رو عوض كردم ولي تاثيري نكرد اگه ممكنه كمكم كنيد چكاركنم .
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

DANG3R, جان
عجب تاپیک عالیه ،این تاپیک، تشکر

چند روزه که مدام سیستمم مورد حمله قرار میگیره، خوب با اینها باید چکار کنم، خودکار راه نفوذشون بسته میشه و یا باید
عملی از گزینه Action انتخاب کنم.تصویر گویای عرایضم هست:
[External Link Removed for Guests]

نمیشه یه جورایی مقابله به مثل کرد؟؟ ::ns
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”