تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
مجتبي جان توصيه منم اينه که نااميد نشو ما تلاش خودمون ميکنيم اگه واقعا شرايطمون براي خدمت به کشور مناسب باشه حتما خدا کمک ميکنه که قبول شيم اگه هم خلباني نشد رشته هاي ديگه اي هست که ما ميتونيم توش خدمت کنيم شما که شرايطت خيلي بهتر از منه من 6 تا دندون پر کرده دارم و 1 دونه کشيده با اين حال هنوز اميدوارم

- سپاسهای ارسالی: 1110 بار
- سپاسهای دریافتی: 360 بار
از همه ی دوستان ممنونم
ان شا الله تمامی دوستانی که هدفشون خدمت به مملکته به این هدف متعالی دست پیدا کنند
در جواب شما دوست خوبم هادي آقازاده 2, طبق اونچه که آقا کیارش تو تاپیک ورود به دانشگاه شهید ستاری و خلبان شدن نوشته ، مطالعه ی رساله توصیه میشه ( مسائل شرعی- بعضی از احادیث - اعتقادات و ....)
من ، خودم تصمیم دارم تو این تابستون یه تسلط نسبی رو رساله پیدا کنم به شما هم همین توصیه رو می کنم
در هر حال ما مسلمونیم
الان تو یک مجموعه هستیم ان شا الله چند وقت دیگه تو یک دانشگاه درس می خونیم .
ان شا الله تمامی دوستانی که هدفشون خدمت به مملکته به این هدف متعالی دست پیدا کنند
در جواب شما دوست خوبم هادي آقازاده 2, طبق اونچه که آقا کیارش تو تاپیک ورود به دانشگاه شهید ستاری و خلبان شدن نوشته ، مطالعه ی رساله توصیه میشه ( مسائل شرعی- بعضی از احادیث - اعتقادات و ....)
من ، خودم تصمیم دارم تو این تابستون یه تسلط نسبی رو رساله پیدا کنم به شما هم همین توصیه رو می کنم
در هر حال ما مسلمونیم
الان تو یک مجموعه هستیم ان شا الله چند وقت دیگه تو یک دانشگاه درس می خونیم .

!!!A good controller is a PROCEDURAL controller
... sincerely yours 
- محل اقامت: سلماس
- سپاسهای ارسالی: 1256 بار
- سپاسهای دریافتی: 1595 بار
دوستان يه روش مي گم (براي اونا که مي خان خلبان بشن )براي چشم است روش اينه بمدت 2 دقيقه دستتان را روي چشمانتان بگذاريد طوري که هيچ نوري به چشم نرسد سپس ارام ارام دستتان را بکشيد و چشمانتان را ارام باز کنيد اگه استمرار دهيد نور چشمتان زياد مي شود
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.