حل مشکل تايپ متون با فونت خاصي و باز کردن متن تايپ شده در رايانه دیگر

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

حل مشکل تايپ متون با فونت خاصي و باز کردن متن تايپ شده در رايانه دیگر

پست توسط H@med »

يکي از مشکلاتي که براي کاربران نرم افزار Microsoft Word پيش مي آيد تايپ متون با فونت خاصي و باز کردن متن تايپ شده در رايانه ديگران است.

در بسياري از موارد فونت هاي بکار رفته در يک سند متني در رايانه دوم وجود نداشته و تمام قلم ها به هم ميريزد. يکي از روش هاي حل اين مشکل تهيه خروجي PDF از فايل مربوطه است، اما اگر ميخواهيد بدون انجام اين کار با راه حل اين مشکل آشنا شويد از روش زير استفاده کنيد.

تصویر 

پس از تايپ متن مورد نظر خود در نرم افزار آفيس ، به قسمت زير برويد. از گزينه tools قسمت Option را يافته و کليک کنيد سپس در پنجره باز شده به دنبال گزينه SAVE بگرديد و در بخش save ، گزينه Embed True type fonts را تيک بزنيد تا فعال شود.با انتخاب اين گزينه تمام فونت هاي بکار رفته در متن شما هتگام ذخيره سازي به فايل چسبيده و در هر رايانه اي که آن را باز کنيدبدون هيچ مشکلي نمايش داده ميشود . دقت کنيد که در اين بخش گزينه اي با عنوان Do not embed common system fonts نيز وجود دارد که در صورت انتخاب اين گزينه تمام قلم هاي پيش فرض سيستمي نيز به فايل شما چسبيده (در اين حالي حجم فايل نهايي افزايش پيدا ميکند.)

در اغلب موارد بهتر است اين گزينه فعال باشد چرا که بيش از 99 درصد رايانه ها از فونت هاي پيش فرض سيستمي پشتيباني ميکند.

منبع : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

من مي خواستم يه سري مطلب توي يه صفحه ي وب قرار بدم اما يه مشکلي برام پيش اومد اين طوري که در انتهاي هر جمله يه سري جمله انگليسي و آدرس سايت هايي که از اون ها مطلب گرفته شده قرار مي گيره در صورتي که مطالب قبلا در ورد ويرايش شده اند بايد چه کار کنم ؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

پست توسط H@med »

احتمالا شما خوب ویرایش نکردی من خودم معمولا بخوام مثلا از سایت آفتاب مطلب کپی کنم توی ورد تمام جدولها و آدرس ها و قالب مطالب هم باهاشون کپی میشن و مجبور میشم توی دو مرحله ویرایش کنم یعنی یک بار از سایت مطلب رو کپی می کنم توی ورد مرحله بعد دوباره یک صفحه جدید ورد می سازم و دوباره از دایکیومنت قبلی کپی می کنم توی جدیده :grin: نمی دونم گرفتی چی گفتم یا نه :m:a
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

آره دقيقا گرفتم اما اين روشو امتحان کردم جواب نداده!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

fereshteh blue,
ساده‌ترين راه کپي متن در notepad هست، با اين کار متن از هر نوع اطلاعات و جدول ديگه‌اي خالي ميشه، و ميتونيد اون رو مجددا کپي کنيد به جايي که مد نظرتون هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”