چند تا مشكل برنامه نويسي در VB2005

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبان هاي برنامه نويسي تحت دات نت به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

پست توسط alipap7 »

با سلام
1- يه مقدار كد براي يه دكمه نوشتم، مثلا اگر button1 كليك شد. حالا می خوام اون دکمه رو صدا کنم، کل اون کارا رو انجام بده. تو VB6 ميشد با button1_click اين كار رو كرد، ولی اینجا نمیشه
2- چه جوری میشه فهمید یه فرم بسته شده(يعني ضربدر قرمز)؟ میخوام اگه بسته شد، یه فرم دیگه رو بیاره.
3- اگه تو سوال 2 نمیشه فهمید یه فرم بسته شده، چه جوری closeboxرو مثل maximizebox غیرفعال کرد و برای بستن از یه دکمه استفاده کرد.
4- چه جوری میشه یه فرم دیگه رو صدا بزنم تا از اول load شه؟ الان فقط تونستم form1.show استفاده کنم که این کار فقط وقتی فرم بسته باشه، load میکنه و وقتی مخفی(hide) باشه، فقط اون رو نشون میده.
فكر كنم بیشتر سوالام شبیه باشه، اگه آموزشی برای این سوئیچ کردن بین فرم ها دارین، ممن.ن میشم.
با تشکر
New Member
نمایه کاربر

پست توسط infinite_programmer »

سلام در پاسخ به شما دوست عزيز (alipap7) :

من براي شما برنامه اي نوشتم تا مشکل شما در اين باره حل شود . به توضيحات زير توجه کنيد :

1- دو فرم ايجاد کنيد .
2- در فرم اول (Form1) دو کليد (buttton) قرار دهيد.
3- کدهاي زير را به کليد ها اضافه کنيد:
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
()My.Forms.Form2.Show
()Me.Hide
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
(Call Button1_Click(sender, e
End Sub
4- کد زير را به رويداد Disposed فرم دوم (Form2) اضافه کنيد.
Private Sub Form2_Disposed(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Disposed
()My.Forms.Form1.Show
End Sub
حال برنامه را اجرا کنيد.
هنگامي که روي کليد اول کليک نماييد فرم دوم آشکار و فرم اول مخفي مي شود , و زمانيکه فرم دوم نمايان شد اگر پنجره را با کليد ضربدر ببنديد , رويداد Disposed فرم دوم اتفاق مي افتد و در نتيجه فرم اول که مخفي شده بود , دوباره آشکار مي شود. اگر بر روي کليد دوم نيز کليک کنيد کد کليد اول اجرا مي شود , توجه کنيد که در VB.NET در هنگام Call کردن رويداد Click کليد اول دو آرگومان به رويداد بايد ارسال شود که اولين آرگومان يعني sender در حقيقت نشان دهنده کليد دوم و e يک آرگومان رويداد است که نحوه اتفاق افتادن رويداد را در بر دارد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

alipap7, جان
شما براي نمايش دادن يا مخف يكردن فرم ها مي تونيد از دستور زير استفاده كنيد:

1- متغيير ا ز نوع فرم مورد نظر تعريف كنيد
2- با استفاده از آن متغيي فرم را مخفي كنيد و يا نمايش دهيد

dim form1_hide as new form1
form1_hide.hide
form1_hide.show
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
New Member
نمایه کاربر

پست توسط VbWorm »

حالا می خوام اون دکمه رو صدا کنم، کل اون کارا رو انجام بده. تو VB6 ميشد با button1_click اين كار رو كرد، ولی اینجا نمیشه

توي دات نت اينجوري ميشه :

Button1.PerformClick

چه جوری میشه فهمید یه فرم بسته شده(يعني ضربدر قرمز)؟

وقتي فرم بسته بشه، رويداد FormClosed صدا زده ميشه. شما توي اين رويداد هرچي بنويسي موقع بسته شدن فرم اجرا ميشه

چه جوری میشه یه فرم دیگه رو صدا بزنم تا از اول load شه؟

تا جايي كه من بلدم ميتوني از كد زير استفاده كني

Form1.Close
Form1.Show
ارسال پست

بازگشت به “Dot Net Programming”