شديدن به بخش رباتيک اهتياج است
نظامی و قير نزامی
زمينپايه، دريا پايه ، هوا پايه، فضا پايه
بخش جديد رباتيک
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
TOPGUN,
تا به حال چند بار افرادي چنين پيشنهادي رو دادند، اما متاسفانه فقط يک پيشنهاد بوده و هيچ قدمي در اين باره برداشته نشده، بخش نياز به کاربران فعال و مطالب مفيد مرتبط با اون داره که هيچ کدوم انجام نشد، به هر حال بنده کاملا با وجود اين بخش موافقم، اما ابتدا بايد نشون داده بشه کاربراني در اين زمينه حضور دارند و کايل به فعاليت هستند و اين رو با فعاليت در بخش ساير گفتگوها در اين باره شروع کنند، در صورتي که سطح و حجم مطالب قابل قبول باشه، بنده با ايجاد اين بخش موافقم
موفق باشيد
تا به حال چند بار افرادي چنين پيشنهادي رو دادند، اما متاسفانه فقط يک پيشنهاد بوده و هيچ قدمي در اين باره برداشته نشده، بخش نياز به کاربران فعال و مطالب مفيد مرتبط با اون داره که هيچ کدوم انجام نشد، به هر حال بنده کاملا با وجود اين بخش موافقم، اما ابتدا بايد نشون داده بشه کاربراني در اين زمينه حضور دارند و کايل به فعاليت هستند و اين رو با فعاليت در بخش ساير گفتگوها در اين باره شروع کنند، در صورتي که سطح و حجم مطالب قابل قبول باشه، بنده با ايجاد اين بخش موافقم
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
دوستان منم میخاستم که این پیشنهاد را بدهم ولی منتظر بودم تا ترم بعد درس مبانی الکترونیک را بگیرم و در کلا س های رباتیک دانشگاه شرکت کنم بعد این پیشنهاد رو بدم
ولی خوب حتما منم هستم
ولی خوب حتما منم هستم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

-

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
با تشکر از پیشنهادات دوستان
من خودم فروشنده روبات و همه چیزش هستم, در مورد بخش روباتیک باید فعالیت موثر داشته باشید. ولی به نظر مناین بخش رو باید یک شخص یا چند نفر حرفه ایی اداره کنند چون به همین سادگی ها هم نیست. ربات های میکروکنترلری باید برنامه شون رو هم بزارید. یک خط اشتباه در برنامه یعنی ...
البته روبات های متنوعی وجود دارند روبات های اولیه آنالوگ هستند یعنی اساس کارشون با اوپ امپ 741 هست و مدل های مختلفی دارند. ضمنا مهمتر از قسمت الکترونیک روبات ها قسمت مکانیک اونها هست. قسمت مکانیک هر روبات هیچ جا جز شرکت سازنده اش پیدا نمیشه. و همیشه هنگام خریداری یک روبات تمام قطعات و راهنمایی های لازم در اون هست.
اگر قراره که بخشی ایجاد بشه رو برنامه نویسی روبات ها کار کنید!!
مثلا این یه روبات دست ساز انالوگ هست که فیلم برداری میکرد اما طی یک مسابقه به علت وزن باتری ها از پله افتاد و شکست!!
برای این روبات زحمت زیاد کشیده شده بود. اما به علت طراحی مکانیک نچندان مناسب شکست خورد. ساخت روبات ها احتیاج به تیم های قدرتمند/ الکترونیکی و مکانیک دارد.!!
[External Link Removed for Guests]
من خودم فروشنده روبات و همه چیزش هستم, در مورد بخش روباتیک باید فعالیت موثر داشته باشید. ولی به نظر مناین بخش رو باید یک شخص یا چند نفر حرفه ایی اداره کنند چون به همین سادگی ها هم نیست. ربات های میکروکنترلری باید برنامه شون رو هم بزارید. یک خط اشتباه در برنامه یعنی ...
البته روبات های متنوعی وجود دارند روبات های اولیه آنالوگ هستند یعنی اساس کارشون با اوپ امپ 741 هست و مدل های مختلفی دارند. ضمنا مهمتر از قسمت الکترونیک روبات ها قسمت مکانیک اونها هست. قسمت مکانیک هر روبات هیچ جا جز شرکت سازنده اش پیدا نمیشه. و همیشه هنگام خریداری یک روبات تمام قطعات و راهنمایی های لازم در اون هست.
مثلا این یه روبات دست ساز انالوگ هست که فیلم برداری میکرد اما طی یک مسابقه به علت وزن باتری ها از پله افتاد و شکست!!
برای این روبات زحمت زیاد کشیده شده بود. اما به علت طراحی مکانیک نچندان مناسب شکست خورد. ساخت روبات ها احتیاج به تیم های قدرتمند/ الکترونیکی و مکانیک دارد.!!
[External Link Removed for Guests]
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- تماس:
با سلام
با توجه به شروع فعاليت و حجم قابل قبول اطلاعات براي شروع، بخش روباتيک ايجاد شد
اميدوارم اين فعاليت تداوم داشته باشه و بشه مديري لايق براي اين بخشها انتخاب کرد
robotic عزيز به همين دليل دو درجه ارتقا يافتند
با توجه به شروع فعاليت و حجم قابل قبول اطلاعات براي شروع، بخش روباتيک ايجاد شد
اميدوارم اين فعاليت تداوم داشته باشه و بشه مديري لايق براي اين بخشها انتخاب کرد
robotic عزيز به همين دليل دو درجه ارتقا يافتند

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 763 بار
- تماس:
با سلام به تمامی دوستان رباتیک
و تشکر فراوان از آقای Mahdi1944 برای راه اندازی این بخش
اما یک انتقاد کوچک
رباتیک را هر کی هر جوری می خواد می نویسه مانند
روباتیک - روبوتیک - ربوتیک - روبتیک - ربتیک و ....
اما درستش رباتیک هست در سازمان سنجش - وزارت علوم - دانشگاه های کشور - واژه نامه ی ویکی و .... همه از کلمه ی <<رباتیک>> استفاده می کنند
پس همه دوستان سعی کنند فقط از رباتیک استفاده کنند
و یک پیشنهاد
انجمن رباتیک دارای زیر بخش هم باشد
1 - الکترونیک ربات ( مدار - سنسور - موتور)
2 - میکروکنترلر ها و دیجیتال سیگنال کنترلر ها
3 - معرفی و ساخت و پروژه ربات
4 - اخبار رباتیک
5 - مکانیک ( این مورد به علتی که اطلاعات بسیار کم و فنی است و مطلبی وجود نداره بهتره فعلا ایجاد نباشه چون خالی می ماند )
فکر کنم در قسمت میکروکنترلر ها قرار بگیرد چون برنامه نویسی جز اصلی کنترلر ها می باشد
و تشکر فراوان از آقای Mahdi1944 برای راه اندازی این بخش
اما یک انتقاد کوچک
رباتیک را هر کی هر جوری می خواد می نویسه مانند
روباتیک - روبوتیک - ربوتیک - روبتیک - ربتیک و ....
اما درستش رباتیک هست در سازمان سنجش - وزارت علوم - دانشگاه های کشور - واژه نامه ی ویکی و .... همه از کلمه ی <<رباتیک>> استفاده می کنند
پس همه دوستان سعی کنند فقط از رباتیک استفاده کنند
و یک پیشنهاد
انجمن رباتیک دارای زیر بخش هم باشد
1 - الکترونیک ربات ( مدار - سنسور - موتور)
2 - میکروکنترلر ها و دیجیتال سیگنال کنترلر ها
3 - معرفی و ساخت و پروژه ربات
4 - اخبار رباتیک
5 - مکانیک ( این مورد به علتی که اطلاعات بسیار کم و فنی است و مطلبی وجود نداره بهتره فعلا ایجاد نباشه چون خالی می ماند )
فکر کنم در قسمت میکروکنترلر ها قرار بگیرد چون برنامه نویسی جز اصلی کنترلر ها می باشد
هرکه را اسرار حق آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند
مهر کردند و دهانش دوختند

- تماس:
robotic,
با توجه به پيشنهاد شما بخشهاي مورد نياز ايجاد شد
نام بخش نيز اصلاح شد
اميدوارم با ايجاد اين بخشها، زمينهي فعاليت جدي در اين عرصه در انجمن بيشتر شده و شاهد رونق اين بخشها باشيم
با توجه به پيشنهاد شما بخشهاي مورد نياز ايجاد شد
نام بخش نيز اصلاح شد
اميدوارم با ايجاد اين بخشها، زمينهي فعاليت جدي در اين عرصه در انجمن بيشتر شده و شاهد رونق اين بخشها باشيم