دوستان و مدیریت محترم
حدود یک سالی از فعالیتم در سنترال می گذرد.در انجمن های زیادی فعالیت کردم ولی به دلیل سیستم دیکتاتور مآبانه مدیریت هایشان پس از مدتی قید مطلب نوشتن در آنها را زدم.
چیزی که مرا در سنترال تا الان ماندگار کرده انعطاف و سعه صدر قابل قبول مدیریت که امیدوارم از این هم بیشتر شود البته تا آنجاییکه مطالب افترا و دروغ در فروم مطرح نشود و یا احیانا با ف ی ل ت ر شدن سایت مشکلی پیش آید.
سعی می کنم با ارئه مطالب مورد علاقه ام(1-نظامی2-فوتبال3-فرهنگی) تا آنجا که وقت داشته باشم (شغلم تکنسین دریایی است و نسبتا وقت گیر)سهمی در غنای مطالب این فروم داشته باشم.
به نظر من سنترال یک نقطه ضعف دارد و آن هم سلسله مراتب درجات و طراحی شکل آن است که به نظرم چندان زیبنده نیست و تا حدودی سلیقه و ذوق آنچنانی در آن به چشم نمی خورد.
دوستان این سایت ایرانی وپارسی است وباید بعضی نکات در آن رعایت شود.
به نظرم سیستم درجه دهی به استاندارد ارتش تبدیل شود و از عناوین بیگانه ای مثل capitan-member و امثالهم استفاده نشود.
دوستان گرافیست نیز طرحی زیبا و در خور که شکل درجه چشم انداز قشنگی در آن داشته باشد طراحی کنند.
از مدیریت سایت می خواهم این موضوع را به نظرسنجی بگذارند.
درجه ها نیز به ترتیب زیر باشند:
گروهبان یکم:تازه وارد
استوار دوم:.....
استوار یکم:...
ستوان سوم:...
ستوان دوم:...
ستوان یکم:...
سروان:..
سرگرد:...
سرهنگ دوم:...
سرهنگ:...
سرتیپ دوم:...
سرتیپ:...
سرلشکر:کابران با سابقه و فعال
سپهبد:شورای نظارت
ارتشبد:مدیریت
[External Link Removed for Guests]
ويژگيهاي متمايز سنترال کلابز و نقاط قوت و ضعف آن
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
فکر کنم اگه نظر سنجی جامعی توسط مدیریت انجام بشه .می توان در این مورد به نتیجه بهتری رسید.
البته به نظر من کاربرد درجات نظامی ابهت سایت را بالا می برد و فکر نمی کنم بخش های غیر نظامی مخالفت چندانی با این موضوع داشته باشند. چون درجات نظامی ملموس ترین و پر کابرد ترین درجه در هر کشوری است .
به هر حال اگر کسی موافق نبود حد اقل شکل درجات مانند درجات نظامی بشود تا سایت حالت رسمی تر و زیبا تری به خود بگیرد.
البته به نظر من کاربرد درجات نظامی ابهت سایت را بالا می برد و فکر نمی کنم بخش های غیر نظامی مخالفت چندانی با این موضوع داشته باشند. چون درجات نظامی ملموس ترین و پر کابرد ترین درجه در هر کشوری است .
به هر حال اگر کسی موافق نبود حد اقل شکل درجات مانند درجات نظامی بشود تا سایت حالت رسمی تر و زیبا تری به خود بگیرد.
بی

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
darya.salar.milad,
حدود دو ماه افراد مختلف طرحهاي مختلفي ارائه کردند، حتي يکي از اين طرحها اعمال هم شد، اما با عدم استقبال اغلب کاربران و تاکيد بر باقي موندن همين نمادها تصميم گرفته شد، درجات به همين شکل فعلي باقي بمانند، در مورد تغيير درجات هم بنده به هيچ وجه موافق اين کار نيستم، هم به خاطر از بين رفتن حدود سه سال پيشينهي کاري انجمن به شکلي و هم به خاطر عدم نظامي صرف بودن اين انجمن، براي مثال، ما به طور کامل درجات و ردهبنديها رو مطابق درجات نظامي ايجاد نکرديم که اين موضوع رو اعلام کنيم، به هر حال ممنون از دلسوزي شما دوست گرامي، اما در اين مورد لااقل در کوتاه مدت برنامهاي نداريم، شايد در اينده اگر طرح قابل قبولي که اغلب کاربران اون رو بپسندند ارائه بشه، تغيير شکل درجات بازنگري بشه، اما در نام اونها به هيچ وجه تغييري اعمال نخواهد شد
موفق باشيد
حدود دو ماه افراد مختلف طرحهاي مختلفي ارائه کردند، حتي يکي از اين طرحها اعمال هم شد، اما با عدم استقبال اغلب کاربران و تاکيد بر باقي موندن همين نمادها تصميم گرفته شد، درجات به همين شکل فعلي باقي بمانند، در مورد تغيير درجات هم بنده به هيچ وجه موافق اين کار نيستم، هم به خاطر از بين رفتن حدود سه سال پيشينهي کاري انجمن به شکلي و هم به خاطر عدم نظامي صرف بودن اين انجمن، براي مثال، ما به طور کامل درجات و ردهبنديها رو مطابق درجات نظامي ايجاد نکرديم که اين موضوع رو اعلام کنيم، به هر حال ممنون از دلسوزي شما دوست گرامي، اما در اين مورد لااقل در کوتاه مدت برنامهاي نداريم، شايد در اينده اگر طرح قابل قبولي که اغلب کاربران اون رو بپسندند ارائه بشه، تغيير شکل درجات بازنگري بشه، اما در نام اونها به هيچ وجه تغييري اعمال نخواهد شد
موفق باشيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
mfd69,
سيستم جديدي از حدود 1 سال پيش در حال آماده سازي هست که بعد از اطمينان 100% از کارکرد و امنيت اون، CentralClubs هم به اون ارتقا پيدا خواهد کرد
نمونهي در حال تست اون رو ميتونيد در انجمن انگليسي زبان ما يعني [External Link Removed for Guests] مشاهده کنيد، فکر ميکنم کاملا پيشنهاد شما رو در خود جاي ميده
اگر پيشنهاد ديگري داريد، هم اعلام کنيد تا در صورت داشتن امکان فني و مبناي منطقي، اعمال بشه

سيستم جديدي از حدود 1 سال پيش در حال آماده سازي هست که بعد از اطمينان 100% از کارکرد و امنيت اون، CentralClubs هم به اون ارتقا پيدا خواهد کرد
نمونهي در حال تست اون رو ميتونيد در انجمن انگليسي زبان ما يعني [External Link Removed for Guests] مشاهده کنيد، فکر ميکنم کاملا پيشنهاد شما رو در خود جاي ميده
اگر پيشنهاد ديگري داريد، هم اعلام کنيد تا در صورت داشتن امکان فني و مبناي منطقي، اعمال بشه

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
- تماس:
Mahdi1944, عزیز از زحمات شما تشکر می کنم
.پیشنهادی راجب پروفایل اعضای سایت داشتم .اینکه یک کمی پربارتر بشه به طور مثال یک لیست دوستان هر شخصی داشته باشه البته فکر کنم کار سنگینی باشه ولی برای جذابیت سایت بد نیست .
با تشکر
.پیشنهادی راجب پروفایل اعضای سایت داشتم .اینکه یک کمی پربارتر بشه به طور مثال یک لیست دوستان هر شخصی داشته باشه البته فکر کنم کار سنگینی باشه ولی برای جذابیت سایت بد نیست .
با تشکر

آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

- تماس:
darya.salar.milad,
البته مسلما مديريتي در اين موارد صورت خواهد گرفت، اما اين مورد در سيستم جديد انجمن قابل اضافه کردن هست و به صورت RSS هم امکان خروجي براي اون در نظر گرفته شده
H@med جان
در سيستم جديد اين امکان پيش بيني شده
البته مسلما مديريتي در اين موارد صورت خواهد گرفت، اما اين مورد در سيستم جديد انجمن قابل اضافه کردن هست و به صورت RSS هم امکان خروجي براي اون در نظر گرفته شده
H@med جان
در سيستم جديد اين امکان پيش بيني شده