تغييرات وسيع در چارت مديريتي باشگاه پرسپوليس امري اجتنابناپذير است. به نظر ميرسد جلسه امروز هيات مديره پرسپوليس كه احتمالا با حضور علي سعيدلو رييس مجمع جديد اين باشگاه انجام ميشود منشا اين تغييرات باشد. البته اينكه نتايج اين جلسه همين امشب اعلام شود يا به بعد از بازي با سايپا موكول شود يا در تعطيلات وسط هفتهاي روزنامهها به خاطر عيد سعيد قربان اعلام شود بر ما معلوم نيست ولي به هر حال اين تغييرات حتمي است. شنيدهها از آن حكايت دارد كه داريوش مصطفوي محتملترين قرباني اين تغييرات است چون بعد از ماجراي قرارداد قطبي و آمدن امثال ماركو و ديكارمو، پايههاي صندلي مدير عاملي مصطفوي به شدت سست شده و اعتماد مسوولان نسبت به وي تقريبا از بين رفته است. در اين بين به نظر ميرسد ابراز ارادت مصطفوي نسبت به سعيدلو و گفتن جملاتي چون «من كارمند سعيدلو هستم» نيز تغييري در سرنوشت محتوم او ايجاد نكند. البته تغييرات منحصر به مديرعامل نيست چون گفته ميشود از بين ديگر اعضاي هيات مديره هم حداقل يك و حتي شايد دو نفر رفتني هستند كه در اين ميان نام محمدحسين نژادفلاح و محمد آخوندي بيشتر از بقيه شنيده ميشود. اما بشنويد از گزينههاي تغييرات؛ در حال حاضر حسين هدايتي، رييس متمول هيات مديره پرسپوليس اصليترين گزينه مديرعاملي است. البته هدايتي هفته گذشته يك بار پيشنهاد مديرعامل شدن در پرسپوليس را رد كرد و اگر هنوز تغييري در مواضع او ايجاد نشود رايزني در مورد گزينههاي ديگر شروع خواهد شد. اكبر غمخوار كه به احتمال قريب به يقين قائم مقام رييس هيات مديره ميشود در صورت عدم پذيرش هدايتي يكي از گزينههاي مدير عاملي است و بالاخره عباس شيباني عضو با سابقه شوراي شهر تهران آخرين گزينه براي تصدي پست مديرعاملي پرسپوليس است. حداقل عضويت غمخوار و شيباني در هيات مديره پرسپوليس را كاملا جدي بگيريد تا بعد!
منبع:روزنامه گل
** تغییرات وسیع مدیریتی در پرسپولیس **
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
** تغییرات وسیع مدیریتی در پرسپولیس **
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
سلام مسعود جان.
هر کی شیرینی نده نامرد روزگار.
حسین هدایتی صاحب کارخونه استیل آذین تهران هست که یک کارخونه خیلی بزرگ هست.
علاوه بر اون ملاک بزرگی هم هست و با داشتان تعداد زیادی مغازه و آپارتمان درآمد خیلی زیادی داره.
در ضمن زمین های زیادی هم در حومه تهران و خود تهران داره.

هر کی شیرینی نده نامرد روزگار.
حسین هدایتی صاحب کارخونه استیل آذین تهران هست که یک کارخونه خیلی بزرگ هست.
علاوه بر اون ملاک بزرگی هم هست و با داشتان تعداد زیادی مغازه و آپارتمان درآمد خیلی زیادی داره.
در ضمن زمین های زیادی هم در حومه تهران و خود تهران داره.

(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد