عکس یاخونت و اطلاعات فنی
[External Link Removed for Guests]
TYPE - ANTI-SHIP/LAND ATTACK CRUISE MISSILE
WARHEAD - 440 LB. CONVENTIONAL OR NUCLEAR
RANGE - 162 NAUTICAL MILES
BODY DIA. - 2.1 FEET
LENGTH - 30.5 FEET
WEIGHT - 6,700 POUNDS AIR LAUNCH
- 8,598 POUNDS SURFACE/SEA LAUNCH
ENGINE - RAMJET SUSTAINER/SOLID ROCKET BOOSTER
GUIDANCE - ACTIVE/PASSIVE RADAR
DIGITAL SCENE IMAGE MAPPING FOR LAND ATTACK ROLE
TARGET INFO PASSED BY KONDOR-E SATELLITE
SPEED - MACH 2.6
NPO MASHINOSTROYENIA DESIGN BUREAU RUSSI
در مورد هواپیما های نامرئی و دور پرواز(b-2----f117) آیا s400 یا s300 کاربرد نداره؟اگه نداره برای مقابله با اونا چه پیشنهادی داری؟
عمو تیرتفنگ جان هیچ سیستم نظامی موجود در دنیا بی اشکال نیست.ناوچه ساعر را آنقدر در بوق و کرنا کردند که چنین است و چنان است..با یک موشک ضدناو نابود شد.
یک نکته ای در جنگها هست.b2 پنهانکار است.پس باید به تکنولوژی ضد پنهانکاری دست یابیمدست یابیم و آن را تهیه کنیم.
هیچ چیز مطلقا کامل نیست.b-2 نیز نقایصی دارد که فقط سازندگانش می دانند.
و بالاخره در مورد طولش بگم که از این کوچیکتر(100 متر طول) که میشه جوشن که اونم داریم.چه کاریه که بیایم دوباره فسفر بسوزونیم ناو طراحی کنیم؟
ولی یادمان نرود و به قول خودت ناو بزرگ=سیبل متحرک
قدرت دشمن را دست کم نگیر.من هم گفتم تا جاییکه ممکن است باید کوچکتر شود و همچنین سریعتر تا آسیب پذیری کاهش یابد.
ید در بعضی جاها هم از موشک های قدیمی چون کرم ابریشم استفاده شده. در حالی که ایران موشک های بهتری در اختیار داره.(مانند نور و کوثر)
من بیشتر روی آن موشک ناشناس 300 کیلومتری که سردار جعفری اسم بردند حساب می کنم.ضمنا ایران در کرم ابریشم ها اصلاحاتی انجام داده و سر جنگی آن به خوبی قدرتمند شده و انفجار شدیدی در لحظه برخورد با بدنه ناو دشمن روی خواهد داد.
در مورد هواپیماهای پنهانکار هم تنها تهدید جدی شما هواپیمای B-2 Sprit است که البته بعید است در چنین حمله ای به کار گرفته شود. ولی با عملیاتی شدن F-35 Sprit این هواپیما ممکن است در چنین حملاتی به کار گرفته شوند.
نوید جان جنگ شوخی بردار نیست.اگر ضرورت ایجاب کند b-2 هم به میدان خواهد آمد.در جنگ ثانیه ها حرف می زنند.
به هر حال بحث خوبی داره میشه.منظورم فرد خاصی نیست ولی اگه ممکنه دوستان بحث رو به شوخی نگیرند

با سپاس .

ناراحت نشید عمو تیر تفنگ (تا آخر توضیحات منو بخونید)