,
تشکر از توجه شما، امروز هم که باز بنده میرم شرکت لاستیک درنا، این خانوم مهندس هم اونجا شاغل هستند، عصر که برگردم، نقشه ها و برنامه های کامل را خواهم گفت.
البته هنوز به دنبال ساخت زیر دریایی بدون سرنشین هستم، همینطور باید در مورد ابعاد و شکل کلی و سامانه پیشبر (موتور) به بررسی خواست ها در زیر چتر باید ها و نباید ها پرداخت تا در انتها ماهیت کلی طرح روشن شود.
فکر کنم عصر مشخصات کلی بدنه را برای دوستان بگزارم، همینطور یک سری اطلاعات در مورد سامانه الکترونیک جمع آوری کردم که مطرح می کنم.
عرض سلام-دعوت به همکاری - طرح جدید
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: ایران-کرج
- سپاسهای ارسالی: 114 بار
- سپاسهای دریافتی: 52 بار
- تماس:
Re: عرض سلام-دعوت به همکاری - طرح جدید
این هم طرح جدید

ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم

-
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
عمو تير تفنگ جان
اشكالاتي كه از طرح شما گرفته ميشه نه صرفا فني بلكه كاربردي هستش و اصلا قصد نااميد كردن شما يا اشكال تراشي بيخود نيست.
همونطور كه گفتم من هم در تخيلات خودم طرحهايي رو دارم كه هنوز به تصوير نكشيدمشون ولي اينكه اين طرحها چقدر اجرايي بشه و قابل ساخت و اصلا كاربردي داشته باشه يا اقتصادي باشه يا نه كار بسيار مشكلي هستش و نياز به يك گروه فني و تخصصي با تجارب بالا و با فرض تامين بودجه و امكانات هستش.
پس اگه فقط به نگاه كردن و تحسين كردن يا نظر دادن فقط در مونيتور بخواهيم اكتفا كنيم و هدفمون تا همين حد باشه نظر من اينه كه طرح شما يك نو آوري و يك شروع براي ارائه طرحهاي جديد و حداقل فكر كردن به اين جور موارد هستش كه ميتونه شروع يك پروسه طراحي عالي و بينظير باشه و همينكه شما با جديت اين طرح رو دنبال ميكنيد عاليه.
موفق باشيد
اشكالاتي كه از طرح شما گرفته ميشه نه صرفا فني بلكه كاربردي هستش و اصلا قصد نااميد كردن شما يا اشكال تراشي بيخود نيست.
همونطور كه گفتم من هم در تخيلات خودم طرحهايي رو دارم كه هنوز به تصوير نكشيدمشون ولي اينكه اين طرحها چقدر اجرايي بشه و قابل ساخت و اصلا كاربردي داشته باشه يا اقتصادي باشه يا نه كار بسيار مشكلي هستش و نياز به يك گروه فني و تخصصي با تجارب بالا و با فرض تامين بودجه و امكانات هستش.
پس اگه فقط به نگاه كردن و تحسين كردن يا نظر دادن فقط در مونيتور بخواهيم اكتفا كنيم و هدفمون تا همين حد باشه نظر من اينه كه طرح شما يك نو آوري و يك شروع براي ارائه طرحهاي جديد و حداقل فكر كردن به اين جور موارد هستش كه ميتونه شروع يك پروسه طراحي عالي و بينظير باشه و همينكه شما با جديت اين طرح رو دنبال ميكنيد عاليه.
موفق باشيد

- تماس:
, جان متشکر از نظراتت وباید بگم با مطالب درج شده از طرف شما موافقم .امیدوارم در تکمیل و اجرایی شدن طرحاتون موفق باشید . با سپاس .
ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
forum-f84/topic-t51533.html
بحث زیر دریایی کوچک
بحث زیر دریایی کوچک
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
- تماس:
آخ که چه حالی میده این ناو جنگی رو آدم با چند تا مین زنگ زده بفرسته زیر آب 

وبلاگهایم
[External Link Removed for Guests]

- تماس:
اگه خدا بخواد می سازیمش و از شما برای اولین ازمایش کننده دعوت میکنیم .

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
- تماس:
اگه عمری بود در خدمتم عمو جان.حتما بسازش.من هم دعا میکنم.
وبلاگهایم