نقشه جنگ لشکریان امام زمان با دشمنانش و ...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

آیا نقشه ظهور امام زمان را صحیح می دانید؟

بله
7
13%
خیر
30
54%
نمی دانم
19
34%

مجموع رای گیری: 56

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: نقشه جنگ لشکریان امام زمان با دشمنانش و ...

پست توسط sinaset »

سلام دوستان
به یکی از دوستان که علم دینی و تحقیقاتشون از من خیلی بیشتر و همچنین طرض حرف زدنشون خیلی بهتر از من است
بهشون گفتم که بیاید و به بحث ما کمک بکونه
ایشون با ادی من میاید انشالله اگر وقت کرد
شاید چند روز طول بکشه و شاید هم امروز بیاید
ولی من ایشون رو قبول دارم
با تشکر :razz: :D
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام خدمت تمامي دوستام
بنده افشين مرداني هستم و چند روزي كوتاه در خدمت شما هستم و جاي سينا بحث رو ادامه مي دم ... !
با عرض معذرت چون من وقت خواندن كل بحث رو نداشتم خواهش مي كنم دوستان دقيقا مواردي رو كه مايلند روي اون بحث بشه با ذكر شماره پستي كه در اون اشاره شده مطرح كنيد تصویر .... ممنون از همه
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام دوستان
خواستم مطالبی رو خدمتون عرض کنم
یعنی به دلیلی نشود قبلان این مطالب رو بنویسیم
اون یک نکته در مباحث گذشته بود
که قبلان شک داشتم خودش باشه یا نه که بعدان مطمعان شودم
من اصلان قصد ادامه دادن بحث رو ندارم و همچین اوردن تاپیک به بالا
فقط خواستم این نکته رو بگم که
"اون شخص بزرگ نگفته بود 95 بلکه بعدان که مطمعان شود گفت 98 درصد احادیث در باب امام زمان "
باید ببخشید که هم شرایط جور نبود و هم مطعان نبود
دوستان نکته خیلی خیلی مهم بنده به هیچ وجع ممکن قصد ادامه دادن بحث رو ندارم
فقط خواستم اون اشتباه رو جبران کنم ( که کمی از روی اگاه بود ) به خوبی خودتون ببخشید
خدا حافظ
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Mohammad 1985 نوشته شده:من دیگه واقعا نمی دونم امام زمان کی می خواد ظهور کنه؟ این همه ظلم فساد دروغ جنگ نسل کشی قتل غارت و ... مگه واقعا میشه از وضع الان بدتر هم میشه؟ :AA:
واقعا این سوال مدتهاست ذهن منو مشغول کرده کسی میتونه کمکم کنه ؟

خوب این سوال منه توی صفحه اول تایپیک لطف کنید یه نمه ما رو روشن کنید.
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

بله، در صفحات قبل آیات و احادیثی آورده شد که نشان می دادند اوضاع از این هم بدتر خواهند شد. الان شما می تونید صف حق و باطل را کاملا از هم جدا کنید؟! باید صحنه هایی واقع بشه که دیگه نه منافق و فرد دورویی در صف حق قرار داشته باشه، و نه فرد مستعدی (از نظر حق طلبی) در جبهه باطل باقی مانده باشه. الان مثلا فلان بودایی که تمام عمر خودش را در کوهستان زندگی کرده، و فقط با بودا و آموزه های بودا آشنا بوده را می تونیم بهش بگیم حتما باید بره در جبهه باطل، و سزایش فقط مرگ هست؟! یا می تونیم به فلان فردی که ظاهرا مسلمان هست، ولی در باطن از کافر هم کافرتر هست، بگیم، باید حتما در جبهه حق باشه؟! خدا صحنه هایی قرار میده که هرکس اون چیزی که در وجودش هست رو بریزه بیرون. صبر خدا هم در این موارد زیاده، البته انتقامش هم... ابلیس لعین چند هزار سال در بین اجنه، و بعد از آن در بین ملائک عبادت کرد، و جزو مقربین شد. کی فکرش را می کرد خدا همچین صحنه ایی براش قرار بده، و اینطوری اون تخم نفاقی که در وجودش بود و این چند هزار سال آن را از دیگران پنهان می کرد، را آشکار کنه؟ همچین صحنه هایی هستند که مشخص می کنند طرف چند مرده حلاجه! پس طبیعی هست که خدا انتقامش را از کسانی بگیره که واقعا حجت برشون تموم شده، و باید برای سعادت کل بشریت، از صحنه هستی محو بشند. فعلا تر و خشک با هم مخلوط هستند. فعلا هر کسی از هر راهی بره سراغ خدا، به یک جایی میرسه، یکی با ریاضت، یکی با قرآن، یکی با چیز دیگه، ولی باید طوری بشه که مردم خودشون به این نتیجه برسند که با هیچ چیزی، حتی اگر قرآن و نماز هم باشه، نمی تونند به جایی برسند، مگر با امام زمانشون. در زمان گذشته، و در زمان حال همچین حالتی وجود نداره. امام حسین (ع) به طرف می گفتند بیا با من بریم، طرف می گفت، آقا جان اجازه بدید اول حجم را انجام بدم، بعد با شما هر جا خواستید، میام! خب اون آدم فکر کرده بدون امام زمانش، و به صرف چرخیدن دوره یک خانه چهارضلعی، ثواب زیادی نصیبش میشه. یا در زمان امیرالمومنین (ع)، بعضی ها به ایشون می گفتند ما کتاب خدا را داریم، نیازی به تو نداریم! الان هم با همون رفتار را داریم، خب، باید صحنه ایی باشه که ما به غلط کردن بیافتیم، و متوجه بشیم که با تمسک به این چیزها، حتی اگر اون چیزها مقدس هم باشند، ولی ولایت خدا در آنها نباشه، سرمون به سنگ میخوره!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

Mohammad 1985 نوشته شده:
Mohammad 1985 نوشته شده:من دیگه واقعا نمی دونم امام زمان کی می خواد ظهور کنه؟ این همه ظلم فساد دروغ جنگ نسل کشی قتل غارت و ... مگه واقعا میشه از وضع الان بدتر هم میشه؟ :AA:
واقعا این سوال مدتهاست ذهن منو مشغول کرده کسی میتونه کمکم کنه ؟

سلام دوست من

اول از همه جواب شما رو تویه یک جمله می دم بعد توضیحاتش رو ادامه می دم

""اصلان مشخص نیست که امام زمانی کی ظهور می کند""

توضیحات

در سالی که مغولان به ایران حمله ور شود
خیلی می گفتن ظهور امام زمان نزدیک است ولی ایا اتفاقا افتاد؟؟؟؟؟؟؟

بهتون پیشنهاد میکنم برین نقشه گسترش پهنایی غلمرو جنگیز مغول رو نگاه کنید
حدود 34 میلیون متر مکعب رو تصرف کرد ........

در همین قرن گذشته جنگ جهانی اول و دوم ایا اوضاع از این بدتر که شواری از اون ور فاشیست از اون ور نازی ها و امریکا و انگلیس و فرانسه
بیش 110 میلیون تلفات بدبختی اوراگی و .............. در پی داشت
زمانی که کومنیست ها بعد از جنگ جهانی می خواستن افکارشان را به جهان القاع کنند و رشد نسبتان سریعی داشت و کلی کشور رو در بر می گرفت
ایا اوضاع حال ما از گذشته بدتر است
چرا در ان موقع چنین اتفاقاتی نیوفتاد

چرا هر اتفاق خاصی که می افته ما سریع می گم امام زمان ظهور می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

باید از اتفاقات گذشته درس بگریم ان درس هم این است که نمی شود گفت که کی امام زمان(ع) ظهور خواهد کرد شاید همین الان شاید فردا شاید 1000 شاید 10000000
فقط فقط خدا می داند که کی وقتش است
**
من پیشنهاد می کنم
حالا که ظهور امام زمان (ع) مشخص نیست شما سعی کنید همیشه در راه خدا قدم بردار به پدر و مادر و مردم کمک کنید سعی کنید ایمان تان را روز به روز قوی تر کنید سعی کنید هر روز خودتون رو اصلاح تر کنید
سعی کنید به خدا خودتون رو نزدیک تر کنید با خدا عشق بازی کنید تصویرتصویر

سعی کنید در روز حداقل یک صفحه قران بخوانید با ترجمه ( و اگر شود با تقسیر)
حتا مفهوم یک کلمه از قران رو در روز بفهمید واقعان عالیه است و انشالله خدا روز به روز بیشترش می کنه
کتاب نهج البلاغه هم اگر بتوانید بخوانید خیلی خوب است .

ولی دوست خارج از این من پیشنهاد می کنم حتمان قران رو بخوان به ترجمه و تفسیر به نوعی واجب است
برای اینکه با خدا صحبت کنید برای اینکه علم به زندگی بیشتر بشه برای اینکه بدانی برای چه به وجود امدی برای اینکه قواعد زندگی رو یاد بگیرید برای اینکه با خدا نزدیک تر بشی برای اینکه به کلی اطلاعات فوق مفید برسی برای اینکه بتوانی راه رو از چاه تشخص بدهید

بعد از قران احادیث و نهج البلاغه رو بخوان تا بتوانی به خدا نزدیک تر بشی
سعی کن در این راه دوستانت رو هم راهنمایی کنی و اون رو هم بیار تو خط تصویر

سعی کن هر کس هر حرفی زد روش تحقیق کن و بعد بپذیر حتا از بزرگترین شخص مملکت یا ولی فقی یا هرکس دیگر
امکان دارد ان هم اشتباه کند

مطمعان باش اگر انها اشتباه کنند و ما پیروی کنیم اون دنیا یقه ما رو می گیرن و به ما می گویند مگه به شما عقل و هوش ندادیم پس چرا برای راست و دروغ بودن ان تحقیق نکردید و ان را کور کورانه انجام دادید .؟

یک جمله اخر بگم
زندگی با خدا بوی گل بوی زیبای حس زیبا حس ها خوب و هزارن حس دیگه و در اخر سعادت
زندگی بی خدا بی گند بوی لنج دادن حس پول حس بی اخرت بودن حس ناامیدی حس شکست خوردن غصه روز خوردن و هزار حس مزخرف دیگه و اخر هم اتیش جهنم

امام زمان (ع) خواهد امامد ولی مشخص نیست کی خواهد امد

دوست عزیز برای منم دعوا کن تصویر
با تشکر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

sinaset نوشته شده:سلام دوستان
خواستم مطالبی رو خدمتون عرض کنم
یعنی به دلیلی نشود قبلان این مطالب رو بنویسیم
اون یک نکته در مباحث گذشته بود
که قبلان شک داشتم خودش باشه یا نه که بعدان مطمعان شودم
من اصلان قصد ادامه دادن بحث رو ندارم و همچین اوردن تاپیک به بالا
فقط خواستم این نکته رو بگم که
"اون شخص بزرگ نگفته بود 95 بلکه بعدان که مطمعان شود گفت 98 درصد احادیث در باب امام زمان "
باید ببخشید که هم شرایط جور نبود و هم مطعان نبود
دوستان نکته خیلی خیلی مهم بنده به هیچ وجع ممکن قصد ادامه دادن بحث رو ندارم
فقط خواستم اون اشتباه رو جبران کنم ( که کمی از روی اگاه بود ) به خوبی خودتون ببخشید
خدا حافظ

درود
دوستان
از همه شما خواهشمندم واژه ها و جمله هایتان را درست بنویسید.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

هر گاه ازدحام و هنگامه و جنجالی بر پا شود از باب استشهاد و تمثیل می گویند:«مگر خر دجال ظهور کرد.»

باید دید دجال کیست و خر دجال چه هنری داشت تا ریشه تاریخی ضرب المثل بالا به دست آید.
به طوری که از لحن روایات و منطق و مفهوم احادیث بر می آید کلیه فرق و مذاهب اسلامی به وجود و ظهور یک فرد کاملی از نسل پیغمبر و لقبش مهدی باشد معتقد هستند، منتها با این تفاوت که اهل سنت و جماعت علی الاکثر می گویند چنین شخصی در آخر الزمان متولد می شود و جهان و جهانیان را از ظلم و جور رهایی می بخشد ولی جماعت شیعه اثنی عشریه اضافه می کنند که این مهدی موعود از نسل امام یازدهم امام حسن عسکری و نامش محمد و مادرش نرجس خاتون است که در شب یا روز پانزدهم شعبان 255 هجری متولد شده از سن شش یا هفت سالگی تا هفتاد و چهار سالگی غیبت صغری داشت و آن گاه غیبت کبری شروع شده است که در مقاله غیبت کبری در همین کتاب مبسوطاً شرح داده شده است.

ظهور حضرت صاحب الزمان به مشیت الهی هنگامی انجام می پذیرد که ظلم و ستم و مفاصد اخلاقی همه جا را فرا گیرد و عواطف بشر دوستی و احساسات عالیه از بسیط زمین رخت بر بسته باشد.

ظهور قائم آل محمد (ص) امارات و علایمی دارد که بعضی از آنها معلقه و شرطیه و برخی حتمیه است. علایم معلقه و شرطیه موکول به مشیت الهی است که چنانچه خدا خواست آن علایم واقع می شود و ممکن است اصولاً واقع نشود.

اما علایم حتمیه علایمی است که وقوع آنها حتمی و قطعی خواهد بود مانند خروج سفیانی و صیحه آسمانی و خروج دجال. این هر سه علایمی هستند که با ظهور صاحب الزمان مقارنه دارند.

1. خروج سفیانی. مربوط به مرد چهار شانه کریه المنظر آبله رویی است که می گویند از اولاد سفیان بن حرب یا سفیان بن قیس است و در ماه رجب از وادی بی آب و علفی در اطراف مکه خروج می کند. پنج شهر را متصرف می شود و قتل و غارت و کشتار زیاد می کند ولی لشکر صاحب الزمان او را منهزم کرده و غارات و غنایم را به صاحبانش مسترد می دارد.

2. صیحه آسمانی. صدای مهیبی است که از آسمان بلند می شود و شدت صدا به قدری زیاد است که به قول صاحب کتاب نور الانوار:«خوابیده بیدار می شود»، «نشسته برخیزد»، «ایستاده بنشیند».

3. خروج دجال. دجال که صیغه مبالغه از لغت دجل و به معنی خدعه و نیرنگ و حیله و باطل آمده مرد عجیب الخلقه ای است که به روایتی اعور و کور و به روایت دیگر چشم راستش مالیده شده و چشم چپ او در میان پیشانی وی قرار دارد. اسم اصلی دجال را صاید بن صید و نام مادرش را میمونه گفته اند.

دجال دو کوه با خود دارد یکی شبیه کوه نان و دیگری شبیه کوهی است که چشمه های آب صاف در آن جاری باشد و مردمان تشنه و گرسنه از او متابعت می کنند.
از طرف دیگر چون ساحر است به چشم مردم چنان می نمایاند که بهشت و دوزخ با اوست: «آسمان به دستور وی باران می بارد و زمین گیاه می رویاند. اختیار گنجهای زمین با اوست. مرده را زنده می کند و با صدایی که تمام جهانیان می شنوند ندا می کند:«من دجال: دجال خری دارد که از لحاظ شکل و هیئت از خودش عجیبتر می باشد. نام خر دجال را که به رنگ پوست پلنگ است حساسه نوشته اند. چهار دست و پایش تا زانو سیاه و از زانو به پایین سفید است.
خر دجال به قدری بزرگ است که فاصله میان دو گوشش یک میل است؛ و با هر گام که بر می دارد ثلث فرسخ راه طی می کند. خاصیت عجیب خر دجال این است که مردمان پشگلش را نقل و نبات می پندارند و چون آن را به دهان می گذارند متوجه می شوند که پشگل است.

دیگر آنکه از هر تار موی بدنش نغمه و آوازی شنیده می شود و نغمات مزبور چنان مردم را فریفته می کند که با ازدحام و هنگامه عجیبی به دنبال خر دجال راه می افتند.

کیفیت خروج دجال به این ترتیب است که سه سال قبل از خروجش در دنیا قحط غلا می شود، به این صورت که سال اول ثلث باران و سال دوم دو ثلث باران متعارف و معمولی نمی بارد و سال سوم حتی یک قطره باران از آسمان به زمین نمی بارد و بالنتیجه یک برگ سبز از زمین روییده نمی شود.

در این موقع که گرسنگی و تشنگی بر عالمیان سایه افکنده است دجال سوار بر خر عجیب الخلقه ای با آن کوههای نان و آب و انواع ساز و سرنا و زنگ و بربط که خود به صدا در می آورد و چنگ و چغانه و آوازی که از هر تار موی خرش بر می خیزد خروج می کند و خلایق از هر سو به دنبال خر دجال راه می افتند.

خلاصه هنگامه عجیبی برپا می شود و دجال به کمک آنها بر تمام شهرها مسلط می شود و بیت المقدس را که ساکنانش حاضر به تسلیم نمی شوند محاصره می کند.

در چنین موقعی به هنگام نماز صبح یا عصر حضرت صاحب الزمان ظهور می کند و با جماعت محصورین به نماز می ایستد. حضرت عیسی بن مریم نیز از آسمان چهارم نازل می شود و به صاحب الامر اقتدا می کند. آن گاه حضرت صاحب الزمان از حصار خارج شده دجال و پیروانش را از میان بر می دارد.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

قفل شده

بازگشت به “تاريخ ايران”