mirax42xa نوشته شده:سلام خيلي ممنون از فيلماتون يک سوال داشتم اينجا چند نفر کيوکشين کار داريم و چند نفر مشکي دان يک به بالا داريم خيلي دوست دارم بدونم يا علي
سلام خوشحالم که مجموعه اي از کيوکوشين کارا رو پيدا کردم
من کريميان هستم کيوکوشين کار از تهران دان 2
kmahdi70@gmail.com kyokushin.ir
سلام دوستان عزیز میتونن به سایت زیر برن و هر کلیپی که بخوان رو از سایت یوتوب دانلود کنند.فقط کافی است کلیپ رو باز کرده و آدرسی که در سمت راست کلیپ هست رو کپی و در این سایت پیست کنند. [External Link Removed for Guests] موفق باشید
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=System]It's nice to be important,But it's important to be nice
سلام بر دوستان عزیز واقعا خوشحالم که در تاپیکی در مورد کیوکوشین نوشته شده. من نیز تعدادی از بهترین کلیپ ها رو میزارم اینجا و شدیدا توصیه میکنم حتما به این 5 کلیپ نگاه کنید , چون واقعا زیبا هستند. قبل از هر چیز... k-1 بزرگترین و معروفترین مسابقات جهان هست که به شیوه فول کنتاکت مبارزه میکنن.این مسابقات تقریبا از سال 1992 شروع شدند. بعد از مسابقات مقدماتی که رزمی کاران انجام میدن 8 نفر(بهترین ها) به فینال صعود میکنن.در این مسابقات رزمی کاران رشته های مختلف شرکت می کنند(بوکس,موی تای,کیک بوکس,کیوکوشین,...)و نکته جالی توجه اینکه تقریبا در 90 درصد دوره هایی که برگزار شده در فینال(8 نفر) k-1 کیوکوشین کاران حضور داشتند با اینکه در کیوکوشبن دست به صورت کار نمیکنند ولی کیوکوشین کارها ثابت کردند که توان مبارزه در رینگ را دارند.راستی تایسون(قهرمان بوکس) نیز در کیوان شرکت کرد ولی نتونست کاری کنه و خارج شد. بزرگان کیوکوشین که در فینال k-1 حضور داشتند و بعضی ها مقام قهرمانی یا نایب قهرمانی را کسب کردند:اندی هوگ , فیلهو , فیتوزا , سمی شیلت , تکسیرا , و ... .
کلیپ اول گلچین مسابقات lechi kurbanov است .شگرد lechi kurbanov ناک اوت با ضربه دورانی پا است.
[External Link Removed for Guests]
کلیپ دوم مبارزه lechi kurbanov با big fam که احتمالا جوجیتسو کار هست.
دو کلیپ بعدی زیبا ترین ناک اوت های کیو کوشینه
و کلیپ آخر مبارزه استاد اویاما با گاو است .البته کیفیت پایینه
راستی من از چند نفر شنیدم که در اینترنت طبق نظر سنجی ها خشن ترین رشته رزمی کیوکوشین اعلام شده , و اگر شما کیوکوشین کار کرده باشید این رو صد در صد قبول میکنید.
در ضمن برای دانلود کلیپ از یوتیوب کافیه که در search گوگل بنویسید (youtube دانلود سایت) تا لیست سایت هایی رو که کلیپ مورد نظر رو لینک مستقیم میده برای دانلود بیاره.