مرتضی جان ، از اینکه نسبت به مسائل جاری سایت توجه دارید و سرنوشت سایت واستون مهمه ممنونم

این قدردانی شخصی نیست ، به نمایندگی از مجموعه مدیریت هست ، مسلما دوستانمون در کادر مدیریتی سایت قدردان همه عزیزانی هستند که سایت را متعلق به خودشون میدونند و نسبت به مسائل درونی و بیرونی سایت حساس هستند.
ولی همونطور که گفتم این شخص اصلا در حد و اندازه ای نیست که بخواهد برای سایت مشکلی ایجاد بکنه یا در روابط سایت با سایتهای دیگر تاثیر داشته باشه ...
--
یکی از مسائلی که در مورد این شخص مطرح بوده و هست ( و تقریبا میشه گفت که مهمترینشون هم هست) ، اظهارنظرها و ادعاهای مختلف این آقا در امور نظامی هست ، کسی مدعی نیست که هر چه این آقا میگه دروغ و اشتباه هست ولی در بین نظرات ایشان اظهار نظرهایی بود و هست که متاسفانه به چشم اهل فن و منطق چندان هم صحیح به نظر نمی آمدند و نمی آیند ، و صد متاسفانه این اظهارنظرهاعاری از جهت گیری های سیاسی هم نبودند ،
خوب بعضی از دوستان بودند و هستند (مثل خود شما) که چنین مواردی را به ایشون گوشزد میکردند ; در بحثهای منطقی و بدون غرض ، انتظار این هست که وقتی با دلیل و مدرک صحبت میشه دیگه جایی برای ادامه بحث نباشه ولی خوب در عمل ما چیز دیگری شاهد بودیم ، تجربه چند سال پیش خود بنده و چیزهایی که دورادور از مباحثات دوستان مختلف با این فرد و حتی بحثهای یکی دو ماه اخیر شما با ایشان در سایت هوافضا شنیدم بنده را به این نتیجه رسانده که بحث کردن با ایشون آب در هاون کوبیدن هست ...چرا که این فرد....بیخیال
بنده از این جا به بعد کاری با این شخص ندارم ، توجهتون را به مطلب زیر جلب میکنم :
مساله ای که میخوام بهش اشاره کنم ، بلوغ فکری و ذهنی خوانندگان هست ، سایتهایی مثل سنترال ، هوافضا ، دانشجو و ...همه و همه فقط برای این ایجاد شده اند که مرجعی باشند برای علاقه مندان
یادگیری ، هیچ کس علامه زاده نشده و همه محتاج یادگیری هستیم ، فرایند یادگیری هم فرایندی زمانبر هست ، اما مساله مهمی که در فرایند یادگیری هست اینه که شخص قاعدتا باید بعد از طی مسیر مشخصی به نوعی بلوغ فکری و ذهنی در حیطه مطالعه و فعالیتش برسه ، این بلوغ برای بعضی ها زودتر رخ میده برای بعضیها دیرتر و برای بعضی ها هم هیچوقت ....من و شما در این مورد خاص بهمون ثابت شده که تلاش برای روشن کردن بعضی مطالب در پست های ایشون آب در هاون کوبیدنه ...خوب چرا مساله را به خوانندگان واگذار نکنیم ؟ بگذارید یک مثال ساده بزنم :
آن خواننده ای که سالها پیش و خیلی زود به بلوغ فکری و ذهنی در زمینه هوافضا رسیده میدونه که فانتوم های ما قبل از انقلاب مجهز به شراره نبودند ، آن خواننده ای که هنوز به بلوغ قکری نرسیده ولی مسیر عادی را داره به صورت مستمر طی میکنه ، قبل از باور کردن حرف هر کسی تحقیق میکنه و میفهمه که نخیر این طور نیست ، حتی شاید امروز حرف این آقا را باور کنه ولی فردا که فلان کتاب یا فلان مجله را خوند متوجه مطلب درست میشه ....ولی دسته سوم که شامل تک و توک نفراتی میشند (منظورم تعداد معدودی هست و اصلا قصد توهین به هیچ کسی ندارم ، خواهشا کسی حمل بر خود نکنه ، مثاله و در مثال مناقشه یا شایدم مزایده نیست

) چه اهمیتی دارند ؟ اگر رضا 313 به خاطر اینکه با X رفیقه حرفش را بدون تحقیق فبول میکنه ، مقصر کیه ؟ X یا رضا 313 ؟ اگر رضا 313 که بعد از چند سال هنوز هیچ سررشته ای از هیچ چیزی نداره و فقط یک سری بدیهیات میدونه مثل اینکه تامکت با فانتوم فرق میکنه ، فقط میتونه برای آقای X به به و چه چه کنه مقصر کیه ؟ رضا 313 یا X ؟ اگر رضا 313 فقط به خاطر اینکه از Y خوشش نمیاد حرف حقش را دروغ حساب میکنه مقصر کیه ؟ مگر غیر از اینه که در همه این موارد رضا 313 هست که مقصره ؟ غیر از اینه که کاربران دسته سوم هستند که محیط مساعد را برای رشد X ها بوجود می آورند و Y ها را سرکوب میکنند . این ها کسانی هستند که هنوز به بلوغ فکری در زمینه مورد مطالعه و فعالیت نرسیدند. بنده و شما اگر خودمان را تکه تکه هم بکنیم نمی تونیم در تفکر این دسته تغییری ایجاد بکنیم ....بنده راه بهتری سراغ دارم ....اتفاق خاصی در دنیا میفته اگر رضا 313 مرید X باقی بمونه و به خیال خام خودش از حقایق باخبر بشه و هیچ Y هم اون دور و بر نباشه که مزاحم بزم دوستانه شون بشه ؟ به قول قرآن :«کلا»
اما نکته دیگری هم هست ...فکر میکنم داستان اون انگلیسی را شنیده باشید که در سفر به آفریقا صدای اذان را میشنوه و از همراهش میپرسه که صدای چیه و همراهش واسش توضیح میده ، انگلیسیه میپرسه برای منافع ما که ضرری نداره ؟ همراهش میگه نه ، انگلیسیه میگه خوب بزار اینقدر بگه که ....
به نظر شما اظهارنظرهای این آقا تاثیری در تقویت یا تضعیف قوای نظامی داره ؟ اینکه این آقا بگه فلان پروژه ناکام بود ، دلیلی بر این میشه که بر و بچه های متخصص پروژه را ول کنند ؟ ادعاهای ایشون در ارتباط با کارنکردن رادارها و ... به تیریپ رادارها برمیخوره و باعث میشه دچار افسردگی بشند و خودشونو از کار بندازند ؟ ادعای نبودن فلان موشک ها یا عملیاتی نبودنشون باعث میشه از انبارها دود بشند و برند هوا ؟

و ....
یا علی
----
پ ن 1 : خداوند به همه ما قدرت تفکر صحیح عطا کند.
پ ن 2 : همونجور که توی متن گفتم ، موقع نوشتن از دسته سوم هیچ شخص یا اشخاصی را مدنظر نداشته ام ، امیدوارم باعث ناراحتی نشود.