این تصویر یک سفره هفت سین زیر آب های نیلگون خلیج همیشه فارس می باشد.
دوستان عزیز همچنین می خواستم نظر خود را درباره تفاوت ها و شباهت های جشن کریسمس و نوروز به ما بگویید
مدیر رسانههای اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
دیدم از اون تصویر هفت سین خیلی از دوستان خوششون اومده گفتم بگردم توی شبکه جهانی تا عکسهای بیشتری رو پیدا کنم. نتیجه این شد. از سایت گوناگون تونستم یازده عکس گیر بیارم .
[External Link Removed for Guests]
بعد من نمیدونم امارات با چه رویی ادعای نام خلیج همیشه فارس و جزایر سه گانه رو می کنه!!!!
مدیر رسانههای اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
درود دوست گرامی با سپاس از فرتورهای ارسالی تان. ولی درج این موضوع در انجمن عکس شایسته تر میباشد،ضمنا موضوع تکراری میباشد،و پیشتر توسط خود شما تاپیکی بااین موضوع ارسال شده و بهتر بود این تصاویر به همان تاپیک پیشین تان منتقل میشدند.
اینجا بخش تاریخ.فرهنگ.تمدن.میباشد. به امید پربار شدن این بخش با یاری دوستان. چشم انتظار نوشتارهای پربارتان هستم.
Work hard in silence Let your success Be your noise