سلام
میلاد جان شما متوجه منظور من نشدی !
بعضی وقتها ما خودمونبه شبهات بها میدیم و باعث انتشارش میشیم .
من هر گاه در این زمینه ها حرفی میزنم شما میگی من عقل دارم و خیلی هم وارد هستم گمراه نمیشم !
اما این درست نیست .
به هر حال ...
به هر حال اگر تا فردا دوست دیگری پرسشی مطرح نکرد با سوالاتی به گونهدیگر وارد بحث خواهم شد...نکته دیگر اگز قرار است به اینگونه سوالاتپرداخته نشود به سوالاتی که این صندلی داغ را به تاپیک رفع اشکالات شرعی وپرسش و پاسخ مسائل فقهی و سوالاتی مثل کفن میت چند تیکه است و به قول خودمبدیهیاتی که اکثرا در بخش احکام درس دینی مدرسه آمده است و... تبدیل میکند نیز نبایستی پرداخته شود!
سوال در مورد قطع پا و دست مصداق این عبارت شما نیست ؟
عرض کردم شما اگه سوالی کنید من جواب میدم اما کمی دقت را روی سوالها بیشتر کنید.

2. نزدیک به 31 سال از انقلاب می گذرد...آن جامعه اسلامی که در شعارهای انقلاب شنیده می شد را تبلور واقعی اش را می بینی؟
مگه شما نمیبینی ؟
3.چرا دین گریزی پدیده ای شایع است؟
بنظرم خیلی هم شایع نیست ما خودمون همش میگیم شایع شده و همه از دین بدشون میاد
گفتم اگر هم باشه علتش خودمون هستیم که طوری برخورد نکردیم که جوانان الگو بگیرند و زده نشوند.
خوراک دینی جوانها را باید به بهترین وجه انجام بدیم .
4.آیا زنجیر زنی سنخیتی با عزاداری امام حسین دارد؟ چرا ما باید خود را بزنیم؟
زنجیر زنی عین عزاداری هست ، و برای امام حسین علیه السلام هر کاری باید کرد این نظر مراجع هم هست
تنها مقوله ایست که هیچ محدودیتی در ان وجود ندارد .میتونید نظر مراجع را در
[External Link Removed for Guests] ببینید .
چون کسی بودکه از کل خویشاوندانش بخاطر خدا و بقای اسلام گذشت کم چیزی نیست !
لذا در راه کربلا هم وجود ترس را مانعی برای رفتن به زیارت امام حسین علیه السلام نمی دانند.
5.با توجه به تبعات بین المللی هر سنگسار آیا آن را تایید میکنی و آیا حاضری در یک سنگسار شرکت کنی و به مجرم سنگ بزنی؟
کدوم تبعات خارجی ؟ باز اینم از اون چیزهاییه که خودمون بهش بها دادیم !
ما اینجا آب بخوریم اونها جنجال خودشون را برپا می کنند که ایران آب خورد باید بخاطر این کارش تحریم کنیم و...
شما سنگسار را برداری میرن سراغ چیز دیگه کما اینکه الان اعدام را مورد تشکیک قرار دادند.
فرمانی که از جانب اسلام داده شده باشد قطعاً مورد تایید بنده هست.
6.قطع دست راست و پای چپ در کدام روایت و یا آیه آمده است؟
این هم مثل سنگسار هست که وجوبش را می رسونه.
اما چون شما مدرک خواستی (حالا به چه دردی میخوره !) براتون میگم.
روایات صحیح بسیاری داریم برای این حکم ها .
دو نمونه از منابعی که این روایات در انها موجوده :
اصول کافی جلد 7 :4/222 ، تهذیب جلد 10 :103/402
7.می گویند ما ایرانیان تا زمان صفویه سنی بوده ایم و شاه اسماعیل ما را به زور شمشیر شیعه کرده است؟موضوع چیست؟
8.آیا پس از فتح ایران توسط خالد بن ولید و سعد ابی وقاص ایرانیان به زور شمشیر مسلمان شدند؟
9.آیاچیزی از تجاوز به هزاران دختر و زن ایرانی در زمان فتح ایران از سوی اعرابشنیده ای؟ و همچنین ازاله بکارت لولو دختر 14 ساله توسط عمرالخطاب؟
متاسفانه این بحثی است که دشمنان ما ازش استفاده می کنند و مردم ایران دوست ما را تحریک میکنند که مسلمونها شما را به بدبختی کشیدند و ...
اما واقعیت امر باید دید که این فتوحات و جنگها به هیچ وجه مورد تایید پیامبر نبوده و حتی نهی شده اما خلفا گوش نکردند و لشکرکشی کردند.
غصب فدک از اولین پیامدهای این فتوحات بود. پس فقط ایران مورد تعرض قرار نگرفت.
[External Link Removed for Guests]10.چرا باید خدا را پرستید؟
چرا نباید پرستید ؟
نیاز فطری هر انسانی است که یک معبودی داشته باشد و چه کسی بهتر از خالق لایزال کسی که زندگی ما در دست اوست.
11.چرا هنگام نماز خواندن تنبل می شویم؟
چون نماز را به عنوان یک رویداد و اتفاق بسیار مهم درنظر نمی گیریم !
اگه تمام موارد نماز را مو به مو رعایت کنیم مثل مستحبات قبل از نماز حتی هنگام وضو و...
ما هنگامی که با یک شخصیت مهم دنیوی قرار ملاقات داریم
کلی قبلش به خودمون میرسیم اصلاح مو ، خوش بویی ، لباس تمیز ، مسوال ، حمام و...
ایا برای ملاقات خدا هم این کار را انجام میدیم ؟ با توجه به اینکه هر کدام از این کارها چقدر به ثواب نماز افزوده میکنه.
12.نگاه کردن و خیره شدن به دختران در خیابان از چه چیز منشا می گیرد؟
خیلی چیزها ، فقر فرهنگی و عدم اموزش مناسب جوانها با امیزه های دینی. چه کسی که نگاه میکنه چه کسی که مورد نگاه قرار میگیره
حتماً یک فرقی با دیگر دخترها داره که بهش نگاه میکنند.
اگر فرهنگ حجاب و عفت در جامعه نهادینه بشه خیلی از مشکلات حل میشه.
ما همیشه در مورد مریضی ها میگیم پیشگیری از درمان بهتره
ولی در مورد فسادهایی که انجام میشه کاری نمیکنیم درصورتیکه همین ها مقدمه ای برای فساد هستند.
13.حجاب اجباری یا اختیاری؟
هیچکدام ، باید با فرهنگی که به مردم تزریق میشه کاری کنیم که خودبه خود حجاب را انتخاب کنند.
14.گشت ارشاد؟
نه چندان موثر
15.سنی و وهابی چه اختلافاتی دارند؟
البته هیچ کدام اسلام واقعی نیستند چون تنها دینی که مورد تایید خدا و ائمه معصومین علیهم السلام است ، شیعه می باشد.
اثبات مدعای من هم ساده است
حدیث ثقلین را هیچ احدی نمیتونه منکر بشه بخاطر کثرت و صحت نقلش و اینکه خود سنی ها مفصل در کتابهاشون مثل صحاح بهش اشاره کردند.
پیامبر فرمودند : بعد از من به قران و اهل بیتم مراجعه کنید.
ایا این دو فرقه این کار را میکنند ؟
اما وهابیت فرقه ای ساختگی توسط غرب است برای تشدید تفرقه بین مسلمونها و از بین بردن قداست اسلام
با وحشی گریهایی که انجام میدهند.
نمونه بارزشون هم همین سلفی های ملعون سعودی هست . که هر روز بر سر زائران ایرانی یک بلا نازل میکنند.
[External Link Removed for Guests]16.این مسئله ای که اخیرا شنیده شده! و در برخی کتب نیز موجود است. روایتی است و میشه روش بحث کرد.
قاتل عمر: فیروز نهاوندی
قاتل عثمان: بهزاد همدانی
قاتل حضرت علی: بهمن جازویه....
چقدر در این رابطه اطلاعات داری و مطلب خوانده ای...از بهمن جازویه به ابن ملجم تعبیر شده است. هر 3 ایرانی هستند.
سوال مفهوم نیست ، ابن ملجم که در تاریخ مفصل نقل شده که قاتل امیرالمومنین علیه السلام بوده و کسی هم منکر نبوده.