اینم از 160 تمین پست بنده حقیر که با بقیه پست ها متفاوته چون احتمالا تا 10 روز آینده این آخرین پسته منه !!! من فردا به دلیل مسافرت از ایران به مدت 10 الی 15 روز میرم و احتمال داره که توی این مدت نتونم به CC عزیز سر بزنم و بابت این موضوع واقعا غمگین و ناراحتم
دلم برای همتون خیلی تنگ میشه و نمیدونم این چند روزو چطوری سر کنم ؟
به هر حال فعلا خداحافظ
حتما تا حالا در نزدیکی دم هواپیماهای مسافربری و یا هر وسیله پرنده حروفی رو مشاهده کردید که حروف رجیستری نام گذاری شده اند این حروف در هر یک از کشورها متفاوت است به عبارت دیگه هر کشور رجیستری مخصوص به خود را دارد مثلا برای ایران معمولا با حروف EP شروع میشود و تقریبا اکثر هواپیمای مسافربری ایرانی را که مشاهده کنید خواهید دید که در نزدیکی دم آن این حروف کاملا نمایان است.این حروف در واقع نشان دهنده اسم آن هواپیما یا وسیله پرنده هستند.
البته تلفظ این حروف مانند انگلیسی نیست مثلا EP را اکو پاپا می خوانند. هنگامی که برج مراقبت قصد ارتباط با هواپیمایی را دارد از این حروف استفاده میکند
در جدول زیر کلیه این حروف همراه با تلفظ اصلی آمده است :
تلفظ فارسی اسم انگلیسی علامت آلفا ALPHA A براوو BRAVO B چارلی CHARLIE C دلتا DELTA D اکو ECHO E فوکس FOX F گلف GOLF G هتل HOTEL H ایندیا INDIA H ژولیت JULIET J کیلو KILO K لیما LIMA L مایک MIKE M نوامبر NOVEMBR N اکتبر OCTOBER O پاپا PAPA P کبک QUEBEC Q رومو ROMEO R سییرا SIERA S تانگو TANGO T یونیفورم UNIFORM U ویکتور VICTOR V ویسکی WHISKY W ایکس-ری X-ray X یانکی YANKI Y زولو ZULU Z
تقدیم با احترام

( چقدر ادبی شد!!!!)
... sincerely yours