دوستانی که به مدل های بی نظیر هازگاوا مقیاس 1/48 جنگنده های :
F-4E
RF-4E
F-4C/D
به صورت خام علاقه دارند میتوانند با شماره تلفن 09123263923 جناب اقای منطقی تماس حاصل کنند. مدلها به قیمت بسیار ارزان و استثنایی 57.000 تومان میباشند و از هر کدان فقط 5 عدد موجود هست .
دوستان تعداد 5 عدد مدل بسیار نایاب و زیبای KC-135 مقیاس 1/72 ساخت شرکت فرانسوی هلر به صورت خام با کیفیت عالی و بی نطیر و با قیمت استثنایی 75.000 تومان هم موجوده.
لطفا جهت سفارش با شماره تلفن 09123263923 جناب اقای منطقی تماس حاصل فرمایید.
دوستان تعداد دو عدد مدل بسیار زیبا و بزرگ و بسیار نایاب مقیاس 1/72 با طول 80 سانتی از بمب افکن افسانه ای [SIZE=150]XB-70 ساخت شرکت ایتالیایی ایتالری رو به ایران فرستادم
علاقه مندان برای خرید میتونند با شماره تلفن 09125120790 اقای خانعلی دوست تماس بگیرند. قیمت: 100.000 تومان میباشد.
نخیر مدل کار من نیست چرخ ها یا باید به حات باز ست شوند یا بسته.این چرخ ها و در هایشان چسبانده میشوند. طول اف-14 رو تقسیم بر 72 بکنید طول این مدل بدست میاید دوست من مدل در مقیاس 1/72 هست. ولی بنده در تهران میتونم این مدل رو ساخته شده حتی بهتر از این کیفیت به شما تحویل بدهم. در هر صورت این مدل رو تا فردا میتونید ساخته شده یا خام تحویل بگیرید.
دوست عزیزم با سلام محمد علی هستم ارسال کننده تمامی مدل ها و لوازم مدل سازی به ایران مدل های شما موجوده در صورت دادن سفارش میتونید انها رو جمعه اینده در تهران دریافت کنید نهوه سفارش به این صورته که شما مدلها و لوازم خودتون رو به بنده از طریق همین سایت یا ایمیل به بنده اعلام میکنید و پس از پرداخت 1/3 مبلغ سفارش توسط شما بنده بعد از 6 روز پس از واریز مبلغ بیانه اونها رو به ایران ارسال کرده و شما در تهران اونها رو از طریق نماینده بنده دریافت میکنید.