Mohammad 1985 نوشته شده:اولا بگم واقعا جالب بود این صندلی داغ ! با وجودب که فکر می کردم افکارمون زیاد شبیه نیست ولی دیدم اشتباه می کردم در اکثر موارد با هم هم عقیده هستیم ! جالب بود
جالب بود ...
نظرت در مورد ای ام دی هم برام جالب بود کلا دیدم تا حدود زیادی عوض شد .
نفهميدم به چي عوض شد، اما اميدوارم هر چي هست مثبت باشه
نظرت راجع به من چیه ؟
يک انسان خوب که برخي وقتها فراموش ميکنه کجا هست و چه قوانيني بر اون حاکمه
بالاخره کی منو اخراج می کنی ؟!
سي و پنجم همين ماه انشاالله، شايدم هر وقت چوب خط شما پر شد
گوشیتون چیه ؟
Nokia N78
اپراتور ؟
همراه اول و ايرانسل!
آیا سهام سنترال رو میفروشی ؟
سهامي نداره که بفروشم، اما اگر منظورتون فروش سايته، نه فروشي نيست
اگه بازم انجمن فیل بشه چی کار میکنی ؟
سعي ميکنم علت رو پيدا کنم و پيگيري ميکنم تا رفع بشه، اما تقريبا همون بار اول چارچوبها برام روشن شد و نميگذارم دوباره وضعيت اون بار تکرار بشه که دوباره ...
روزی معمولا چند ساعت آن لاین میشی ؟
اينترنت هميشه آنلاينه، اما اينکه چقدر خودم پشت سيستم هستم بستگي به حجم کارهايي که بايد انجام بدم داره، ممکنه هيچي، يک ساعت و يا کل 24 ساعت، شايد بشه گفت متوسط در هفته روزي 8 ساعت با کامپيوتر کار ميکنم به صورت تخميني، اما شده مثلا دورهاي خاص شبانه روز پشت سيستم باشم و آنلاين که گفتم ميزان اون بستگي به نياز و شرايط داره
گرمایی هستی یا سرمایی ؟
هر دو رو به خوبي ميتونم تحمل کنم، وقتي نياز باشه تحمل کنم، اما محيط خونه بايد هميشه در وضعيت نرمال باشه تا حد امکان
کی میلاد رو اخراج می کنی ؟ بیشتر از 110 هزار نفر راحت بشن !
.....
یادتونه یه زمانی توی یه انجمنی که نام نمی برم در شواری نظارت بودی و به دلایلی بسیار واهی اخراجت کردن ؟ ( مهمترین دلیل تولد سنترال توسط شما بود ) اسم اون انجمن رو نام میبرید یا خودم بگم ؟یا نباید گفت ؟
مهم نيست که چي شد و نيازي هم نيست اون رو از قبر بيرون بکشيم، چون همون انجمن مد نظر شما با اون همه ادعاش الان هيچي ازش نمونده و نابود شده و CC به لطف خدا سرپا هست، پس عاقبت يک کار مهمه، نه پستي و بلنديهاي راه، دليلي براي ذکر نام اون هم نميبينم، اونهايي که از اون زمان منو ميشناسند اون رو به خاطر دارند و همهي اونها مانند شما دلايل اون رخداد رو بسيار احمقانه ميدونند و همين کافيه
دوست داری به دوران کودکی برگردی ؟
بعضي وقتها خيلي دلم براي اون دوران تنگ ميشه، فکر ميکنم بازگشت به دوران کودکي آرزوي دست نيافتني اغلب انسانها باشه
حاضری تهران زندگی کنی ؟
تا مجبور نباشم خير!
اگه مجبور باشی به غیر از شیراز و کلا استان فارس کجا زندگی می کنی ؟ ( ترجیحا استانهای همجوار نباشه ! )
به استان اصفهان علاقهي زيادي دارم
تا حالا به چه شهرهایی از ایران رفتی ؟ ( البته فکر نکنم زیاد جایی رفته باشی نیست که خیلی وقت داری مثل خودم ! )
بخشي از کار من مسافرت رو ميطلبه (شايد يکي از دلايل کمبود وقت هم همين مسافرت نسبتا زياد باشه)، تقريبا به اغلب استانها رفتم، با فرهنگ اغلب اقوام هم تا حدي آشنايي دارم، اما حافظهي خوبي در به خاطر سپردن آدرس و امثال اون ندارم و صرفا هر جايي به دنبال کار خودم هستم، مثلا همين شيراز خيلي وقتها در آدرس دادن هم مشکل دارم ....
فلش مموریت چند گیگ ظرفیت داره ؟!
کدومش؟ 6 يا 7 تا دارم فکر ميکنم اما بيشترينش OCZ 8GB هست
اولین فعالیت شما در اینترنت چی بود ؟
فکر کنم يه وبلاگ بود، بعدش هم يه صفحه يا سايت HTML با يه آدرس .tk ساختم حدودا 9 سال پيش
نظرت راجع به حذف نظام وظیفه و ایجاد ارتش حرفه ای ؟
با حذفش موافق نيستم، اما بايد شرايطي ايجاد کرد که وقت افراد تلف نشه و براي کشور و خود فرد مفيد باشه
ژ3 یا کلاش ؟
براي چه کاري؟ ميدونم براي شکار گنجشک تفنگ بادي بهتره
نظرت راجع به کلمات زیر :
مگان 2000 سی سی
مثل اکثر ماشينهاي امروزي پشتش به نظرم جالب نيست، اما ظاهرا امکانات خوبي داره
کشور
ايران
اخراج !
ناخوشايند
ایرانسل
زرد
ایران وبا
چي هست؟
همراه آخر
کفن
اینترنت پر سرعت
رويايي
دریا
آرامش بخش
نظرمخالف
محترم
ریگی
ديوانهي خيال باف
اف 4
فانتوم
گارد جاویدان
همه ديديم چندان هم جاويدان نبود
صندلی داغ با حضور Mahdi1944...!
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: صندلی داغ با حضور Mahdi1944...!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
منظورم از نظرم عوض شد راجع به ای ام دی نبود کلا نظرم راجع به شما عوض شد ! چون دیگاهای مشترک زیادی داریم !

آخرین ويرايش توسط 3 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
دلیل: پست بدون سوال در صندلی داغ پیگرد قانونی دارد...!
دلیل: پست بدون سوال در صندلی داغ پیگرد قانونی دارد...!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- تماس:
fereshteh blue نوشته شده:1 انجام چه عملي شما دچار سرخوشي معنوي مي كنه ؟ (يه جور رضايت دروني از بندگي)
عبادت و دعا در بعد فردي و کمک به ديگران در بعد اجتماعي
2 به كسي غبطه خورديد ؟ چه ويژگي داشته كه چنين حسي پيدا كرديد ؟
بله، به شهدا، به مقام و جايگاه رفيع اونها هميشه غبطه ميخورم
3 اگر روزي امكان ادامه فعاليت در اين ضمينه و البته روانشناسي را نداشته باشيد انتخاب بعدي شما چه رشته اي هست ؟
زبانهاي خارجي
4 دوران دبستان دوست داشتيد چه كار بشويد ؟ من خودم دوست داشتم رياضي دان بشم !
فکر ميکنم خلبان، من بر خلاف شما هميشه از درس رياضي فراري بودم (با رياضي در کامپيوتر مشکلي ندارم، صرفا با درس رياضي مشکل داشتم، شايد دليل اون مربوط به معلم اين درس بود ...)
5 از كسي دلگير هستيد منتظر مي مونيد از شما دلجويي كنه يا فراموش مي كنيد ؟
منتظر نميمونم دلجويي کنه، دليلي که اون با من اينطور رفتار کرد رو شناسايي ميکنم و تصميم ميگيرم کاري نکنم دوباره اين وضعيت تکرار بشه، شايد با تغيير برخي ارزشهايي که در مورد اون فرد تعيين کردم، چون به هر حال جايي از کار اشکال وجود داشته که منجر به اين رفتار و دلگيري من شده، اما اگر ازم دلجويي کرد، اگر احساس کنم اين دلجويي واقعي هست اون فرد برام عزيزتر از قبل خواهد بود، چون به هر حال بايد فرد اينقدر من براش ارزش داشته باشم که دوباره رفتارش رو بررسي کنه و درک کنه که من دلگيرم، چون خودم به هيچ وجه بروز نميدم که دلگير شدم و ارزش گذاري فرد در قبال من اين رو مشخص ميکنه براش که ممکنه دلگير شده باشم
6 نظرتون راجع به وجود موجودات فرازميني چيه ؟ كلاً علاقه اي به ماورا داريد ؟
دوست داشتم وجود داشته باشند، بله، کلا به تخيل علاقه دارم، چون بسياري از تخيلات الان بخشي از واقعيات زندگي ما شدند، در حال حاضر هم بسياري بحثهاي ماورا ريشه در تخيلات دارند
7 بعضي از علوم هميشه انسان را وسوسه مي كنند براي يادگيري براي شما كدوم علوم بيشتر چنين خاصيتي دارند ؟
علومي که به اونها علاقه دارم براي من وسوسه انگيز هستند، مانند کامپيوتر، روانشناسي و ...
اما اگر منظورتون از وسوسه، طمع يا حرص و ... هست، علومي که به نوعي به فرد قدرتي فرا انساني ميده، حالا مشروع يا نا مشروع (شيطاني) اين خاصيت رو دارند، مانند جادو و احضار جن و امثال اون براي بسياري وسوسه انگيز هست، اما من به اونها علاقهاي ندارم
8 چقدر آسمان را دوست داريد ؟ هيچ وقت عاشقانه نگاهش كرديد ؟
من هم مثل هر فردي زيبايي رو دوست دارم، ميدونم آسمان براي خدا هم جايگاه بلندي داره و زياد نام اون رو در کتابش ذکر کرده، آسمان هم زيباست، انسانها هم هر وقت ميخوان با خدا صحبت کنند اگر عاشق خدا باشند به واسطهي او عاشقانه به آسمان نگاه ميکنند
9 چه آرزويي داريد كه دور از دسترس شماست ؟ مثلاً سفر به كرات ديگه !
يکي از آرزوهايي که هرگز محقق نخواهد شد، داشتن خواهر هست ...
10 علاقه اي به امتحان سبك هاي مختلف زندگي داريد ؟
در حد امتحان شايد بله، اما در کل دنبال ثبات و تعادل هستم، تا تغييرات کلي در سبک زندگي
11 آزار دهنده ترين كاستي در مردم ايران از نظر شما چيه ؟
قبلا جواب دادم، اما در کنار اون شايع شدن شايعات در بين مردم ايران فکر ميکنم آزار دهنده باشه، علاوه بر موردي که قبلا گفتم
12 گفتيد مدتيه تنها زندگي مي كنيد كدوم يكي از كارهاي منزل براتون آزار دهنده است ؟ (گردگيري! يا اتو كردن لباس ها! )
به ظرف شستن علاقهاي ندارم ...
13 آشپزي را دوست داريد يا مجبوريد انجام بديد ؟
نه دوست ندارم، مجبورم
14 من علاقه ي زيادي به لهجه ها و گويش ها دارم مخصوصاً نيمه ي جنوبي كشور ، شما چه لهجه يا گويشي را ترجيح مي دهيد ؟
لهجهي کاشاني (کاشي) به نظرم زيباست
زبان محلي ما رو هم احدي جز مردم اون منطقه و يا افرادي که مدت زيادي اونجا زندگي کرده باشند نميتونند درک کنند![]()
15 از نظر آقا ياسر تحصيلات عاليه خانم ها باعث بالا رفتن سن ازدواج و از بين رفتن كفويت مي شه ،از نظر شما علت بالا رفتن سن ازدواج چيه ؟
حرفهاي ياسر عزيز در اين مورد رو تا حد زيادي قبول دارم، در جامعهي ما و اغلب جوامع بشري و همينطور در دين اسلام تامين اقتصادي خانواده به دوش مرد گذاشته شده که دليل اون هم ويژگيهاي روحي و جسمي مرد هست، من با تحصيل خانمها مخالف نيستم، اما به شرطي که قبل از تحصيل ظرفيت اون رو هم در خودشون ايجاد کنند، براي بالا رفتن علم و درک خودشون از زندگي و براي بهتر زندگي کردن دنبال علم باشند، نه براي بالا رفتن کلاس!! و توقعشون از همسر آينده، روند فعلي تغيير نسبت تحصيل از اقايان به سمت خانمها عواقب وحشتناک و جبران ناپذيري براي جامعهي آينده به دنبال خواهد داشت. يک پسر 18 سالگي بايد سربازي بره و بعد از اون هم معمولا بايد دنبال راهي براي درامد و تشکيل خانواده باشه و اگر در فرصتي که داره وارد دانشگاه نشه ديگه احتمالا راهي براي ورود به دانشگاه نخواهد داشت، مگر اينکه پدر لطف کنه و هزينههاي تحصيل رو فراهم کنه و يا خودش بتونه هزينههاي تحصيل رو تامين کنه، اما يک خانم تا زماني که زنده هست وقت داره کنکور بده و به دانشگاه راه پيدا کنه، يک پسر از نظر قانوني تا 18 سالگي پدر وظيفهي تامين نيازها و خرجي دادن به اون رو داره، بعد از اون پسر هيچ حقي نداره و بايد خودش تلاش کنه، مگر اينکه خانواده لطف کنه و هزينههاي اون رو تامين کنه، اما يک خانم تا زماني که ازدواج نکرده پدر وظيفهي تامين اون رو داره و وقتي ازدواج کرد هم اين وظيفه به دوش همسر خواهد بود، پس چندان دغدغهاي از نظر مالي هم نداره براي دانشگاه رفتن، چه زماني که در خونهي پدري هست و چه زماني که در خونهي همسرش هست اگر خرجي دريافت نکنه قانون پشتيبان او خواهد بود و مثلا ميتونه بابت اين موضوع که پدر يا همسر خرجي نداده به دادگاه شکايت کنه، اين شرايط باعث ميشه روند ورود پسران به دانشگاه رو سختتر و کفهي ترازو رو به سمت خانمها سنگين کنه، تا اينجا مربوط ميشه به قبل و بدو ورود به دانشگاه، اما بعد از دانشگاه ابتداي بروز مشکلات هست، کمتر دختر خانمي پيدا ميشه خودش ليسانس باشه و به ازدواج با پسري که مثلا ديپلم يا حتي فوق ديپلم هست رضايت بده، البته قاعدتا بايد حساب اينها رو از هم جدا کرد، چون انسانيت و ارزشهاي انساني در يک ورقه به اسم مدرک خلاصه نميشه، اما اين چيزيه که متاسفانه واقعيت جامعهي امروز ما هست، اگر خانمها به اين سطح از درک برسند و همه چيز رو با متر و ميزان مدرک نسنجند اين قسمت موضوع حل ميشه و به همين دليل من نميگم خانمها نبايد تحصيل کنند، اما بايد واقع گرا باشند و درک کنند که اين رفتار و طرز فکر فعلي راهي به سمت تباهي جامعه هست، از طرفي خانمها معمولا تا پايان تحصيل ازدواج نميکنند و اين تمايل باعث بالا رفتن سن ازدواج ميشه که خود اين باعث بروز ناهنجاريهاي اخلاقي در جامعه ميتونه باشه و متاسفانه ميشه، همينطور هر چه سن افراد بالا بره، عقايد شکل يافته تري خواهد داشت به نوعي شخصيت فرد شکل گرفته و تثبيت ميشه و دايرهي پذيرش اون کمتر، براي مثال يک فرد 18 ساله خيلي راحت ممکنه با خيلي حقايق کنار بياد و زندگي خوبي در کنار همسرش داشته باشه و احساس رضايت داشته باشه، چون در سن شکل گيري شخصيتي هست بهتر ميتونه خودش رو با شرايط هماهنگ کنه، اما يک دختر 25 ساله ديگه به اين شکل نيست و به خيلي چيزها ايراد ميگيره و در واقع شرايطش براي انتخاب همسر بيشتر و سختتر ميشه که در نهايت دايرهي انتخاب رو تنگتر ميکنه و تعداد کفوهاي او کمتر خواهد بود، حال اگر تصميم بگيره کار کنه، يک خانم با هر دستمزد يا درامدي ممکنه حاضر باشه کار کنه و به همين دليل اغلب فرصتهاي شغلي راحتتر براشون فراهم ميشه و اين در حالي هست که اين شغل اگر براي يک مرد باشه، ميتونه تامين کننده زندگي يک خانواده باشه و به عنوان لازمهي شروع يک زندگي محسوب بشه، کار کردن زنان در شغلهايي که مردانه هستند اثرات مخربي در ساختارهاي اجتماعي و خانواده ميگذاره، همونطور که گفتم يک دختر خانم هميشه يک پشتيبان و حامي مالي داره، و درامدش هم تماما متعلق به خودش هست، در هر شرايطي وظيفهي مالي نداره (مگر اينکه شوهر در قيد حيات نباشه) و اين باعث ميشه تمايل کارفرمايان به سمت استخدام کارمندان خانم بيشتر بشه، اين شرايط در حالي هست که روز به روز شرايط استخدامها محدودتر ميشه و مثلا الان سر کارگر سادهي شهرداري براي مثلا گل کاري در بلوارها هم بايد ليسانس داشته باشه!! و اين روند قطعا در آينده سختتر خواهد شد، وقتي اين رو با روند نزولي ورود پسران به دانشگاه جمع کنيم، کمکم فاجعهي پيش روي آيندهي جامعه رو ميتونيم لمس کنيم، اما اين به اينجا هم حتم نميشه، امروز سرکارگر بايد مهندس باشه، شک نکنيد در آيندهاي ميرسه که کارگر هم بايد ليسانس داشته باشه، کرسيهاي دانشجويي دانشگاهها هم در اشغال خانمها هست، پس روزي خواهد رسيد که کارهاي صرفا مردانه مانند کارگري، رفتگر شهرداري و بسياري شغلهاي سخت که مطمئنا هيچ خانمي تن به اون نخواهد داد هم به خاطر شرايطي که دارند بايد خانمها انجام دهند و اينجا فاجعهي واقعي شروع ميشه، پس با اين توصيف قطعا بايد سهميهها منطقي باشند، رشتهها هم به همين ترتيب، مثلا پرستاري و رشتههاي پزشکي رشتههايي هست که مخصوص خانمها هست و بايد خانمها به اين سمت هدايت شوند تا تعادل جامعه حفظ بشه، مثلا يک خانم که رشتهي عمران ميخونه، در آينده چطور ميخواد با کارگر جماعت (در حال حاضر اغلب افغاني) کار کنه و امنيت داشته باشه، پس اين تغيير رويه فعلي اگر محار نشه، قطعا منجر به فجايع اجتماعي خواهد شد که جبران اون يک نسل ممکنه به طول بيانجامه، پس بهتره با يک برنامه ريزي واقع گرايانه جلو اين فاجعه گرفته بشه، در شرايط فعلي يک پسر براي ورود به دانشگاه هزاران بند به پاهاش زده شده و يک دختر خانم شرايط اون رو به سمت دانشگاه رفتن حتي در سن 50 سالگي متمايل ميکنه، فکر نکنيد چون خودم پسر هستم اينها رو نوشتم، بايد بپذيريم که تحصيل بايد در راستاي تامين نيازهاي جامعه باشه، نه براي ارضاي ميل کلاس بالا رفتن افراد!
به نظر من زن بايد اول از همه امنيت رواني و روحي داشته باشه، چون نگهداري خانه و مديريت دروني خانواده چيزي نيست که به راحتي يک مرد از پس اون بر بياد و اين کار مخصوص خانمها هست و بدون وجود يک خانم که خيال و اعصاب راحتي داشته باشه اين حلقهي درون خانوادگي هم مختل ميشه، همه فکر ميکنم اين رو قبول دارند که تنش و عوامل ناخوشايند در خارج از خانه و محيط کار بسيار فراوان هست و خانمي که در بيرون از خانه کار ميکنه چطور ميخواد اين راحتي اعصاب و خيال رو داشته باشه تا بتونه مايهي آرامش باشه در درون خانواده؟ پس از هر بعدي به قضيه نگاه کنيم حداقل با کارکردن خانمها مخالفم، مگر مواردي که اجبار يا نيازي در جامعه وجود داشته باشه که صرفا خانمها بتونند اون رو انجام دهند، مثل پرستاري، مامائي، معلمي مدارس دخترانه و از اين قبيل شغلها که بايد خانمها باشند، تحصيلات دانشگاهي هم با شروطي که در بالا نوشتم مثبت هست، در غير اينصورت مخرب خواهد بود....
اگر يک جمعبندي بخواهيم داشته باشيم، تحصيل هدفمند و متناسب با نياز جامعه خانمها همراه با فراگيري و رسيدن به درک درست از فلسفهي درس خواندن هيچ عيبي نداره، اما روال فعلي بايد تغيير کنه، همچنين بايد تحصيل باعث بالا رفتن علم و درک بشه،نه کلاس، سن و ايراد اونها براي ازدواج، وقتي تحصيل هدفمند و با روالهاي پذيرش درستي صورت بگيره، کار بعد از تحصيل هم در تضاد و تداخل با محدودهي مردانه نيست و تناسب برقرار ميشه، سن ازدواج بالا نميره و نگران فسادها و مشکلات ناشي از چرخهي نادرست هم نخواهيم بود
16 كمتر ديدم پسرها علاقه اي به خوندن رمان داشته باشند ، شما چطور ؟ اگر خونيد يه رمان زيبا را معرفي مي كنيد .
خير، علاقهاي به رمان خوندن ندارم
17 اگر حس كنيد كسي از صبر شما سوئ استفاده مي كند عكس العملتون چطوره ؟
بايد ديد چطور ميشه از صبر سو استفاده کرد، در کل من بيش از ارزش گذارياي که براي طرف مقابل دارم وقتي نميگذارم، پس تفاوتي نميکنه طرف مقابل بخواد چطور استفاده کنه از اون، البته محدود افرادي هم در زندگي من هستند که هيچ حدودي براي اونها قائل نيستم و در واقع هر چيزي که در توانم باشه براشون انجام ميدم
18 فكر مي كنيد رمز پيشرفت چشمگير سنترال چيه ؟ در مدت سه سال بيش از 110000 كاربر
وجود قوانين درست، محيط علمي، سالم و امن، جو صميمي، کمک بي منت کاربران به يکديگر و ...
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
JavadRadical نوشته شده:سلام به تمامی دوستان عزیز![]()
و سلام به مهدی عزیز مدیریت خوب سنترال کلابز![]()
سلام![]()
اگر اجازه بدید من هم چند لحظه وقتتون رو بگیرم و چند سوال بپرسم .![]()
- مهدی جان , شما به فلسفه و منطق علاقه دارید ؟ ایا مطالعاتی در این زمینه داشتید ؟
مطالعات تخصصي خير، در حد نرمال و تا اونجايي کنجکاوي منو رفع کرده باشه بله
( این سوال رو از این جهت میپرسم که گاها شما درمورد بعضی سوالات چند سطر پاسخ مینویسید ولی درنهایت شاید جواب اون چیزی که فرد مورد نظر انتظارش رو داشته باشه نیست, البته شاید این برداشت من به این دلیل باشه که تنها به صورت اجمالی به سوالات و پاسخها نگاه کردم )
اگر مثال ميزديد بهتر بود، البته فکر ميکنم فرد سوال کننده بايد در مورد جوابها نظر بده و اگر کافي نيست به صورت دقيقتري مطرح کنه، همچنين دليلي نداره جوابها مورد انتظار فرد سوال کننده باشه، بلکه بايد جوابي مرتبط به سوال و بر اساس نظر فرد سوال شونده باشه
- تعریفت از استاد خوب ؟
حق مطلبي که قصد بيانش رو داره ادا کنه، دلسوز باشه، و شرايط شاگردان رو درک کنه، در نهايت در حدي که درس داده توقع پاسخ داشته باشه، نه کمتر و نه بيشتر
- بجز رشته تحصیلی خودتون با چه رشته ها یا علومی اشنایی نسبی یا کامل داری ؟ ( البته روانشناسی رو ذکر کرده بودید )
فکر ميکنم در اين دوره يک سري تفاوتهايي با مثلا دورهي ابوعلي سينا در علوم وجود داره و اينکه يک نفر دهها رشته رو بلد باشه چندان منطقي نيست، چون وسعت علوم بسيار بيشتر شده
آشنايي کامل که در علوم کامپيوتر هم مدعي نيستم و هيچ فردي هم نميتونه مدعي باشه کامل به علوم کامپيوتر مسلط هست
اما اگر آشنايي نسبي يا ابتدايي مد نظرتون هست، در هر زمينهاي در حد اطلاعات عمومي سعي کردم آشنا بشم، مثلا از کليد سازي گرفته تا بهداشت، کشاورزي، نجاري، الکترونيک و ... (همينطور که گفتم در حد آشنايي اوليه يا اطلاعات عمومي، نه تخصصي)
در هيچ علمي حتي کامپيوتر هرگز مدعي کمال نيستم!!
- تفاوت جایگاه یک دانشمند و محقق رو در ایران و یک کشور با قطبیت علمی چطور ارزیابی میکنی ؟
در ايران بالاترين مقام علمي هم ممکنه نگراني مالي داشته باشه، اما در کشورهاي علم محور و توسعه يافته، زير دست يک دانشمند هم لااقل نگراني مالي نداره، البته ايران هم در سالهاي اخير قدمهاي مثبتي برداشته که قابل تقدير هست و به همين دليل به آيندهي ايران بسيار اميدوارم
- همونطور که میدونی در جوامع یک سری هنجارهای کلی وجود داره که بین تمام جوامع یکسانه و یکسری هنجارهای خاص که تنها مختص خود یک جامعه هست و به دیگر جوامع تعلق نداره ; از نظر شما اگر کسی با هنجارهای خاص یک جامعه وارد جامعه دیگری بشه ایا اون فرد به عنوان یک هنجار شکن شناخته میشه ؟ در جامعه مجازی مثل این انجمن چطور ؟
عقيده دارم هر فرد در هر محيط و جامعهاي چه واقعي و چه مجازي بايد در چارچوب قوانين و هنجاريهاي حاکم و مورد پذيرش اون محيط يا جامعه رفتار کنه، اگر نميتونه خودش رو هماهنگ کنه، نبايد به چنين محيطي وارد بشه، در اين مورد مجازي يا واقعي بودن محيط هم تفاوتي نداره، پس اگر فردي تصميم گرفت در جامعهاي حضور پيدا کنه، بايد به قوانين و هنجارهاي تعريف شده در اون هم احترام بگذاره و حداقل خلاف اون رفتار نکنه
هم به شما و هم به اقا Mil@d, میلاد که زحمت زیادی میکشند خسته نباشید میگم .
ممنون از شما و ميلاد عزيز![]()
موفق باشید![]()
![]()

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
شاید یک بار دیگه هم سر بزنم..صندلی هم یحتمل تا دوشنبه شب خواهد بود!پس تا فرصت دارید بپرسید که دیگه مهدی بعد از صندلی سوال شخصیتی جواب نمیده و باید تو خماری بمونید!
1.خوب گویا شارژ سوال کاربران مجدد پر شد! و آقا مهدی زیر باران سوالات کمی خیس گشتند! مهدی جان خواب را به چه "خ" می نویسند؟4 صبح داشتی تایپ میکردی!البته من و مهدی و میلادنگار و گهگاهی یاسر شب زنده داریم ولی خوب دیگه من ماکزیمم 2 می برم! میلاد نگار هم 3 ولی مهدی تا 4 در صحنه حضور داره!
2.توضیحت از دوست دختر پسر هم جالب بود! ولی خوب کم هستند اینجور آدما که با این دید به این قضایا نگاه کنند! ولی یک نکته هم بگم پسری که به این مسائل فکر نمی کند برای دختر جذاب تر می شود و دختری هم که از این مسائل فراری است برای پسر جذاب تر می شود...منظورم اینه که اگر بین دو فرد با این خصوصیات پیوند زناشویی صورت بگیرم استحکام بیشتر خواهد داشت!(ضمنا به عمرم دختری ندیدم که با یک نفر دیگه ارتباط نداشته باشه...بعضی هاشون اسمشو میذارن روابط سالم و اجتماعی..ولی خوب دختر پسر هستند و آب و آتیش...یک لحظه از مدار خارج می شوند! چه دختر و چه پسر اگه بعد از ازدواج بفهمند یا بو ببرند که همسرشون تعدد روابط داشته و احیانا موارد .... هم بوده اند فاصله این پیوند تا جدایی تارمویی بیشتر نخواهد بود.
3.در رابطه با حضور دختران در سنترال خوب من هم سعی کردم در همین چارچوبی که در صندلی تعریف شده این مردسالاری رو بشکنم! نسبتا هم موفق بود! و الان دیگه اون فضای یخزده 2 ماه پیش بین بچه ها کاملا از بین رفته و با بروز شخصیت واقعی افراد در صندلی خیلی راحت تر میشه با دوستان ارتباط برقرار کرد و خیلی از پیش داوری ها کنار رفت.
4.خوب وضع پولی مهدی هم تو مایه های خودمه! راستی من 8 تا عابر بانک دارم وهم خالی اند!(خودم هم نمیدونم چطوری امورات میگذره و خدا میرسونه!)
من در شهر خودم با محاصره مواجه نشدم بلکه در همون شهر مرده ها(ماهشهر) این اتفاق برایم افتاد! الحمدالله دختر نیستم که توان دفاعی محدودی داشته باشم...مثل مهدی هم کونگ فو کار نیستم! ولی خوب دیدم دو تا موتور سوار دارن میان و تیکه بارمون میکنند...بهم گفتند یالا هرچی داری بده...نگاه هیکلشون کردم دیدم نخیر اگر بخوام با این دو تا هیولا مقابله کنم قورتم می دهند..هیچی بهشون گفتم چشم...چند لحظه صبر کنید من پشت این سبزه ها یک چیزی جا گذاشتم دیدم رنگشون برگشت و گفتند ها چیه جنس داری گفتم آره از نوع اعلا...خلاصه رفتم و از باغچه دو مشت خاک برداشتم و اومدم در فاصله یک متری شون وهمزمان ریختم توی چشمای دوتاشون...به شدت ناکار شدند و جیغ می زدند و و به خود می پیچیدند و من هم از فرصت بدست امد سواسفتاده کردم و الفرار...کلا در دعوا از هر تکنیکی باید استفاده کرد..به خانمهای محترم سنترالی و آقایون کم زور هم که این خاطره من رو خوندند و طبیعتا قدرت دفاعی بالایی ندارند توصیه می کنم اگر در این شرایط قرار گرفتند روش مرا پیاده کنند کاملا تست شده و جوابگو است!
5.راستش مهدی دل رحمه و به متکدیان امداد رسانی میکنه! بنده اصولا همه این افراد را می پیچونم! حتی صندوق صدقات را هم قبول ندارم...به نظرم همه پولها را جمع کنیم و سر ماه به مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست اهدا کنیم بهتر است.چون خیالمان راحت است که کجا مصرف می شود.
6.آقا مهدی داشتیم حالا اصلا وجود ما در جلسه را زیر سوال می بری!ضمنا حراست نهایت همکاری را با داشت!
7.محمد 1985 جان! در هرصندلی از همه میخواد من اخراج بشم!آقا مهدی در سی و پنجم همین ماه من و محمد را همزمان اخراج نمایید!البته من رو زودتر از محمد تا این بنده خدا به آرزوش برسه و ناکام از دنیا نره!
8.راستی آقا مهدی سنترال چقدر می ارزه(حالا قیمت بدید..10 میلیون-50 میلیون-100 میلیون)
9.آقا مهدی فرض کنید که فرد مبتدی یک سایت طراحی کرده و میخواد آن را روی شبکه قرار بده..مراحل کار و چیزهای مورد نیاز چی هستند(اعم از هاست و ثبت دومین و...کامل بگویید)
10.گرمای 50 درجه راحت تره یا سرمای منفی 20 درجه؟
11.آقا مهدی آشپزی که میکنید در طول هفته چند بار غذای متنوع میخورید و یا زیاد پیش میاد هولهولکی به تخم مرغ گوجه بسنده کنید؟
------------------------------------------------------------
12.اگر پیشنهاد برنامه ای به شما در زمینه انتقال دانسته هایتان در صداوسیما فراهم شود حاضر به همکاری هستید؟
13.راستی الان که دیگه شناخته تر شدی به نظرم شاید خیلی نگاهها نسبت به شما تغییر کرد...بعضی ها شاید با شما مخالف تر و یعضی ها موافق تر شدند!میدونم زیاد برات اهمیت نداره دربارت چی فکر کنند و خودتون مسیر درست تعرف شده برای خوتون رو میروید...ولی مهدی قبل و بعد از صندلی یک تفاوتهایی برای کاربران خواهد کرد..از نظرت نمود عینی این تفاوت ها چه خواهد بود ؟
14.با توجه به تسلط روانشناسی مهدی اسامی تعداد دیگری از عزیزانی که به این بحث با سوالات و تشکرهایشان رونق دادند هم میذارم یک شخصیت شناسی که مطمئنا برای همه جالبه از مهدی بشنویم.(بعضی از این عزیزان در آینده مهمان صندلی داغ خواهند بود)ذکر اسامی زیر فقط تشکری از فعالیت های مفید آنها در سنترال و همچنین رونق فضای صندلی ها تا به الان بود...اگر اسمی را جاانداختم ببخشید
:Morteza313
:pedmehr
:MASTER
:SadafG
:mahshid-banoo
:fereshteh blue
:Matilda
:shahbaz
:Reza313
:renger
:HB
:nt
:SHAHRAM
:Ra30ol
:Javadradical
:Moh-597
:The passenger
:Kayvan6079
:Leila
:N@VID:
reporter
:zoornachi
sokutasemuni:
:miliali
Ma3ouD:
mohayer:
راستی خود من در دنیای واقع هم بگو!(البته شخصیتم از بس با مهمانا جر و بحث میکنم تقریبا کامل لو رفته ولی یک حدسی از رفتار من بزن که در سنترال قابل بروز نیست)
----------------------------
ادامه ماجراهای میم (جلد سوم چاپ سی و ششم)
یاسر میم و اون دختره که دیگه زوج کمی تا قسمتی خوشبختی شدند ولی یاسر رو به ورشکستگی داره میره! ماشین براش خریده..خونه به نامش زده!سفر جزایر قناری ردیف کرده! و کلا تا امروز 400 میلیونی پیاده شده! ولی خوب مایه داره..یک ماده شیمیایی تولید میکنه 10 دقیقه ای 400 میلیون برمیگرده!میلاد نگار و میلاد هم حس حسادت درشون تقویت میشه ومیگن ما هم باید زن بگیریم ولی به هر دری میزنن بشون زن نمیدن!
میان مشاوره پیش مهدی!
و مهدی درجواب بشون گفت به شما عمرا زن نمیدن به دلیل اینکه...
1.خوب گویا شارژ سوال کاربران مجدد پر شد! و آقا مهدی زیر باران سوالات کمی خیس گشتند! مهدی جان خواب را به چه "خ" می نویسند؟4 صبح داشتی تایپ میکردی!البته من و مهدی و میلادنگار و گهگاهی یاسر شب زنده داریم ولی خوب دیگه من ماکزیمم 2 می برم! میلاد نگار هم 3 ولی مهدی تا 4 در صحنه حضور داره!
2.توضیحت از دوست دختر پسر هم جالب بود! ولی خوب کم هستند اینجور آدما که با این دید به این قضایا نگاه کنند! ولی یک نکته هم بگم پسری که به این مسائل فکر نمی کند برای دختر جذاب تر می شود و دختری هم که از این مسائل فراری است برای پسر جذاب تر می شود...منظورم اینه که اگر بین دو فرد با این خصوصیات پیوند زناشویی صورت بگیرم استحکام بیشتر خواهد داشت!(ضمنا به عمرم دختری ندیدم که با یک نفر دیگه ارتباط نداشته باشه...بعضی هاشون اسمشو میذارن روابط سالم و اجتماعی..ولی خوب دختر پسر هستند و آب و آتیش...یک لحظه از مدار خارج می شوند! چه دختر و چه پسر اگه بعد از ازدواج بفهمند یا بو ببرند که همسرشون تعدد روابط داشته و احیانا موارد .... هم بوده اند فاصله این پیوند تا جدایی تارمویی بیشتر نخواهد بود.
3.در رابطه با حضور دختران در سنترال خوب من هم سعی کردم در همین چارچوبی که در صندلی تعریف شده این مردسالاری رو بشکنم! نسبتا هم موفق بود! و الان دیگه اون فضای یخزده 2 ماه پیش بین بچه ها کاملا از بین رفته و با بروز شخصیت واقعی افراد در صندلی خیلی راحت تر میشه با دوستان ارتباط برقرار کرد و خیلی از پیش داوری ها کنار رفت.
4.خوب وضع پولی مهدی هم تو مایه های خودمه! راستی من 8 تا عابر بانک دارم وهم خالی اند!(خودم هم نمیدونم چطوری امورات میگذره و خدا میرسونه!)
من در شهر خودم با محاصره مواجه نشدم بلکه در همون شهر مرده ها(ماهشهر) این اتفاق برایم افتاد! الحمدالله دختر نیستم که توان دفاعی محدودی داشته باشم...مثل مهدی هم کونگ فو کار نیستم! ولی خوب دیدم دو تا موتور سوار دارن میان و تیکه بارمون میکنند...بهم گفتند یالا هرچی داری بده...نگاه هیکلشون کردم دیدم نخیر اگر بخوام با این دو تا هیولا مقابله کنم قورتم می دهند..هیچی بهشون گفتم چشم...چند لحظه صبر کنید من پشت این سبزه ها یک چیزی جا گذاشتم دیدم رنگشون برگشت و گفتند ها چیه جنس داری گفتم آره از نوع اعلا...خلاصه رفتم و از باغچه دو مشت خاک برداشتم و اومدم در فاصله یک متری شون وهمزمان ریختم توی چشمای دوتاشون...به شدت ناکار شدند و جیغ می زدند و و به خود می پیچیدند و من هم از فرصت بدست امد سواسفتاده کردم و الفرار...کلا در دعوا از هر تکنیکی باید استفاده کرد..به خانمهای محترم سنترالی و آقایون کم زور هم که این خاطره من رو خوندند و طبیعتا قدرت دفاعی بالایی ندارند توصیه می کنم اگر در این شرایط قرار گرفتند روش مرا پیاده کنند کاملا تست شده و جوابگو است!
5.راستش مهدی دل رحمه و به متکدیان امداد رسانی میکنه! بنده اصولا همه این افراد را می پیچونم! حتی صندوق صدقات را هم قبول ندارم...به نظرم همه پولها را جمع کنیم و سر ماه به مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست اهدا کنیم بهتر است.چون خیالمان راحت است که کجا مصرف می شود.
6.آقا مهدی داشتیم حالا اصلا وجود ما در جلسه را زیر سوال می بری!ضمنا حراست نهایت همکاری را با داشت!
7.محمد 1985 جان! در هرصندلی از همه میخواد من اخراج بشم!آقا مهدی در سی و پنجم همین ماه من و محمد را همزمان اخراج نمایید!البته من رو زودتر از محمد تا این بنده خدا به آرزوش برسه و ناکام از دنیا نره!
8.راستی آقا مهدی سنترال چقدر می ارزه(حالا قیمت بدید..10 میلیون-50 میلیون-100 میلیون)
9.آقا مهدی فرض کنید که فرد مبتدی یک سایت طراحی کرده و میخواد آن را روی شبکه قرار بده..مراحل کار و چیزهای مورد نیاز چی هستند(اعم از هاست و ثبت دومین و...کامل بگویید)
11.آقا مهدی آشپزی که میکنید در طول هفته چند بار غذای متنوع میخورید و یا زیاد پیش میاد هولهولکی به تخم مرغ گوجه بسنده کنید؟
12.اگر پیشنهاد برنامه ای به شما در زمینه انتقال دانسته هایتان در صداوسیما فراهم شود حاضر به همکاری هستید؟
13.راستی الان که دیگه شناخته تر شدی به نظرم شاید خیلی نگاهها نسبت به شما تغییر کرد...بعضی ها شاید با شما مخالف تر و یعضی ها موافق تر شدند!میدونم زیاد برات اهمیت نداره دربارت چی فکر کنند و خودتون مسیر درست تعرف شده برای خوتون رو میروید...ولی مهدی قبل و بعد از صندلی یک تفاوتهایی برای کاربران خواهد کرد..از نظرت نمود عینی این تفاوت ها چه خواهد بود ؟
14.با توجه به تسلط روانشناسی مهدی اسامی تعداد دیگری از عزیزانی که به این بحث با سوالات و تشکرهایشان رونق دادند هم میذارم یک شخصیت شناسی که مطمئنا برای همه جالبه از مهدی بشنویم.(بعضی از این عزیزان در آینده مهمان صندلی داغ خواهند بود)ذکر اسامی زیر فقط تشکری از فعالیت های مفید آنها در سنترال و همچنین رونق فضای صندلی ها تا به الان بود...اگر اسمی را جاانداختم ببخشید
:N@VID:
reporter
sokutasemuni:
Ma3ouD:
mohayer:
راستی خود من در دنیای واقع هم بگو!(البته شخصیتم از بس با مهمانا جر و بحث میکنم تقریبا کامل لو رفته ولی یک حدسی از رفتار من بزن که در سنترال قابل بروز نیست)
یاسر میم و اون دختره که دیگه زوج کمی تا قسمتی خوشبختی شدند ولی یاسر رو به ورشکستگی داره میره! ماشین براش خریده..خونه به نامش زده!سفر جزایر قناری ردیف کرده! و کلا تا امروز 400 میلیونی پیاده شده! ولی خوب مایه داره..یک ماده شیمیایی تولید میکنه 10 دقیقه ای 400 میلیون برمیگرده!میلاد نگار و میلاد هم حس حسادت درشون تقویت میشه ومیگن ما هم باید زن بگیریم ولی به هر دری میزنن بشون زن نمیدن!
میان مشاوره پیش مهدی!
بی

- تماس:
Mil@d نوشته شده:شاید یک بار دیگه هم سر بزنم..صندلی هم یحتمل تا دوشنبه شب خواهد بود!پس تا فرصت دارید بپرسید که دیگه مهدی بعد از صندلی سوال شخصیتی جواب نمیده و باید تو خماری بمونید!
دقيقا نميدونم با کدوم "خ" مينويسند احتمالا!!، اما ميدونم تقريبا باهاش بيگانه هستم، شبانه روزي 1 تا 4 ساعتي حداکثر اونو درک ميکنم که به نسبت ميانگين و حد نرمال ميدونم کمه، اما ...
2.توضیحت از دوست دختر پسر هم جالب بود! ولی خوب کم هستند اینجور آدما که با این دید به این قضایا نگاه کنند! ولی یک نکته هم بگم پسری که به این مسائل فکر نمی کند برای دختر جذاب تر می شود و دختری هم که از این مسائل فراری است برای پسر جذاب تر می شود...منظورم اینه که اگر بین دو فرد با این خصوصیات پیوند زناشویی صورت بگیرم استحکام بیشتر خواهد داشت!(ضمنا به عمرم دختری ندیدم که با یک نفر دیگه ارتباط نداشته باشه...بعضی هاشون اسمشو میذارن روابط سالم و اجتماعی..ولی خوب دختر پسر هستند و آب و آتیش...یک لحظه از مدار خارج می شوند! چه دختر و چه پسر اگه بعد از ازدواج بفهمند یا بو ببرند که همسرشون تعدد روابط داشته و احیانا موارد ... هم بوده اند فاصله این پیوند تا جدایی تارمویی بیشتر نخواهد بود.
ميلاد جان اين رو هم بايد جواب بدم يا نظرات خودتون رو اعلام ميکنيد؟ به هر حال اينکه نوشتيد هيچ دختري با اين خصوصيات نديديد کمي عجيب هست، اما من همچنين نظري ندارم که نديدم يا وجود نداره، هنوز پاکي وجود داره، به نظر من بايد فرد جوري زندگي کنه که بعدها موجب پشيماني يا سر افکندگي خودش نشه
براي پيدايش يک وضعيت عوامل متعددي هر يک در سطحي تاثير ميگذارند تا نتيجهي نهايي تشکيل بشه، اثرات بخش صندلي داغ و مجريگري شما هم بر کسي پوشيده نيست![]()
اين رو هم نفهميدم بايد جواب داد يا ...![]()
اين هم يک راه هست به هر حال و خيلي هم درست، اما اگر اون فرد واقعا اون لحظه نياز داشته باشه، اينکه شما پول بديد به جاي ديگه درسته يک کار خير محسوب ميشه، اما براي اون فرد دارو پس از مرگ سهراب هم نميشه، در مورد صندوق صدقات هم فکر ميکنم نظر شخصي شما هست، من عادت ندارم با عينک بدبيني به چيزي نگاه کنم، مگر اينکه برام چيزي اثبات شده باشه
حضور فيزيکي شما در جلسه يا اتاق پذيرايي خونه چندان تفاوتي نميکرد با توصيفاتي که نوشتيد، پس حضور نداريد، حراست هم در چارچوب کاري من نيست، شايد وقت کردم گزارش دادم شما رو با حراست با هم ببرند ...
....
از ابتدا ارزش مادي مد نظرم نبود که اون رو با پول اندازه بگيرم، و چون فروشي نيست، قيمت گذاري هم معني نداره، اما اگر از نظر خودم بخواهيد بدونيد، اونقدر برام ارزش داره که با پول قابل ارزشگذاري نيست
در اين انجمن اين سوالات بارها مطرح شده، اين تاپيک هدف ديگهاي داره ...
به طور خلاصه به چند قسمت تقسيم ميشه، ثبت دامين، تهيه هاست، طراحي که طراحي هم در فرض سوال نوشتيد انجام شده، پس فقط بايد آپلود کرد، به همين سادگي ...
توصيحات کامل رو هم قبلا در جواب سوال دوستان در بخشهاي مربوطه نوشتم
گرماي 50 درجه رو تجربه کردم، سرماي منفي 20 درجه رو هم همينطور، فکر ميکنم گرماي 50 بدون امکانات سرمايشي قابل تحملتر از سرماي منفي 20 درجه بدون امکانات گرمايشي هست
معمولا هر چيزي که بر اساس وقتم بتونم تهيه کنم، البته اگر منظورتون از تخم مرغ و گوجه در کنار هم هست، اين حالت هرگز پيش نمياد، چون نميخام بعدش دور بريزم!
دانستههاي من چه ارتباطي يا سودي براي صدا و سيما ميتونه داشته باشه!؟ اما اگر کمکي به نهادهاي جمهوري اسلامي بتونم انجام بدم دريغ نخواهم کرد
اول اينکه شما برداشت ناقصي داشتيد، هر چيزي در حد خودش براي من اهميت داره و نظرات همه هم براي من محترمه و نکاتي که مطرح ميشه رو کاملا موشکافي و اگر نکتهي جديدي ببينم استفاده ميکنم، در اين زمينه به هيچ وجه هم تعصب يا غروري ندارم، اما اگر تصميمي رو گرفته باشم، ديگه برام تفاوتي نميکنه ديگران چطور قضاوت کنند، اگر تمام دنيا اون رو اشتباه بدونند و من يقين داشته باشم درسته انجام ميدم، نمود عيني اثرات اين صندلي داغ رو هم نحوه رفتار کاربران در آينده مشخص خواهد کرد، الان کمي زوده براي نتيجه گيري يا اعلام اين موضوع (اصلا نيازي هم به اعلام اين موضوع نميبينم، افراد آزاد هستند بر اساس منطق و درک خودشون از موجوديتها تصميم بگيرند و بر اساس اون تصميم رفتار کنند)
اين تسلط روانشناسي رو از کجا آورديد؟ من همچين ادعايي کردم؟![]()
علمي و مکتبي
شنا بر خلاف جريان، کمک به ديگران
مهربان، وظيفه شناس
قانونمند، متين و وظيفهشناس
فکر ميکنم انسان منطقي باشند
اهل استدلال و بحث منطقي
اجتماعي، سخت کوش
فکر ميکنم در انتخابهاشون موفق هستند
مکتبي، علمي، منطقي
داراي احساسات لطيف و پاک
قابل احترام
پرسشگر و محقق
تلاشگر، علمي، منطقي
سخت کوش و جستجوگر
منطقي و مودب
نماد بارز کار در چارچوب درست و براي رضاي خدا
علاقهمند به فرهنگ و ادب
متخصص، تلاشگر، مهربان
وظيفه شناس و متين
:N@VID
محقق، پرسشگر، اهل منطق و استدلال
reporter:
منطقي، مکتبي
فعال، جستجوگر
sokutasemuni:
منطقي، دقيق، دلسوز
منطقي، قانونمند و زحمتکش
Ma3ouD:
مهربان، تلاشگر
mohayer:
اديب، دانا، منطقي
در بالا سعي کردم بر اساس ميزان شناخت محدودي که از افراد داشتم خصوصيات شاخص فردي رو بيان کنم، پس ذکر نکردن خصوصيت خاصي براي يک فرد دليل بر فقدان اون در فرد نيست، به طور کلي همهي افراد با نسبتهاي متفاوت از خصوصيات و صفات خوب بهرهمند هستند و هيچ فردي 0 يا 100% يک خصوصيت رو نداره، پس مجددا تکرار ميکنم اينها خصوصيات شاخصي هست که از رفتار افراد در انجمن براي من قابل درک بود
چيزي که در مورد شما ميتونم حدس بزنم در اينجا قابل مطرح کردن نيست
میان مشاوره پیش مهدی!
انشاالله خداوند همه رو به راه راست هدايت خواهد کرد
قسمتهايي از اين سري سوالات فکر ميکنم ادامهي صندلي داغ خودتون هم بود

-
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار
سلام
انجمن صندلی داغ خیلی گیراست
آقا میلاد جدا پست های شما هم خیلی به این گیرایی اضافه کرده
سلام آقا مهدی ، باز هم با سوال خدمت رسیدم:
تا جایی که فکر میکنم تمام پست ها و جواب ها رو خوندم با اینهمه
امیدوارم که سوالات تکراری نباشه
اولين پستی رو که توی سايتتون ارسال ميکردی چه احساسی داشتی ؟
اولين بار کی با کامپيوتر کار کردی ؟ کی با اينترنت ؟ چند سالت بود ؟
یک قسمت از بهترین شعر هایی که خود جناب سیاوش قمیشی خوندن رو که شما زیاد زمزمه میکنید رو ممکنه لطفا بنویسید؟
با کسی که توهین میکنه چه بر خوردی دارید؟
در منزل بیشتر با چه وسایل و یا ابزاری سر و کار دارید؟
اولین گزینه بعد از دیدن این کلمات رو لطفا بنویسید:
رفیق:
همکار:
دام:
امضا:
تهمت:
سکوت:
شریعتی:
مظلوم:
شاهد:
دختر:
پسر:
ممنون بابت وقتی که در اختیار ما گذاشتید
آقا میلاد جدا پست های شما هم خیلی به این گیرایی اضافه کرده
یک قسمت از بهترین شعر هایی که خود جناب سیاوش قمیشی خوندن رو که شما زیاد زمزمه میکنید رو ممکنه لطفا بنویسید؟
رفیق:
همکار:
دام:
امضا:
تهمت:
سکوت:
شریعتی:
مظلوم:
شاهد:
دختر:
پسر:

[COLOR=#1d1b10]هر کس ممکنه اشتباه کنه..
اما نکته ی مهم اینه که وقتی اشتباه کردی کسی نفهمه.
اما نکته ی مهم اینه که وقتی اشتباه کردی کسی نفهمه.

-
- سپاسهای ارسالی: 434 بار
- سپاسهای دریافتی: 553 بار
منظورم از علوم وسوسه انگيز علوم طبيعي بود شايد شيمي يا ستاره شناسي !
به نظر من كه لهجه ي شيرازي قابل درك هست البته شنيدم كه بعضي اصلاحات بامزه و مخصوص به خودشون دارند
بنده هم با نظر شما در مورد بالا رفتن سن ازدواج مخالفتي ندارم اما بايد قبول كنيد كه خود آقايون مقصر به وجود آمدن چنين مشكلاتي بودند شايد بي مهري هاي كه در طي سال هاي متمالي به خانم ها شد باعث گرايش شديد خانم ها به تحصيلات و كار بيرون از منزل شد مطمئن باشيد اگر آقايون بخواهند مي توانند از مشكلات بكاهند ! اگر خانم ها توي خونه خودشون احساس ارزشمند بودن را داشته باشند از استقلال مالي به نسبت خوبي هم برخوردار باشند مطمئناً حاضر نخواهند شد كه نصف روز را خارج از منزل باشند به جاي اين كه به امورات خونه رسيدگي كنند !
از اونجايي كه پست بدون سوال پيگرد قانوني داره بنده بازم يه چندتايي سوال مي پرسم !
1 چقدر به فكر اطرافيانتون هستيد ؟ منظورم اينه كه يادشون كنيد و احوالشون را جويا بشيد
2 اگر خطايي از شما سر بزنه خودتون هم از انجام اون اشتباه پشيمان باشيد فهميدن اين موضوع توسط چه كسي شما را بيش از پيش آزار ميده ؟
3 عادت داريد براي ديگران دعا كنيد ؟ براي رفع مشكلاتشون يا خواسته هاشون
4 اهل ورزش هستيد ؟ علاقه اي به ديدن مسابقات ورزشي داريد ؟ پيش بيني چي مي كنيد ؟
راستي يه چيزي يك كم فضولي مي شه اين نماد كاربري شما يك كم ترسناكه كاش مي شد عوضش كنيد
من ديگه خيلي سوال پرسيدم مي دونم خستتون كردم شرمنده
به نظر من كه لهجه ي شيرازي قابل درك هست البته شنيدم كه بعضي اصلاحات بامزه و مخصوص به خودشون دارند
بنده هم با نظر شما در مورد بالا رفتن سن ازدواج مخالفتي ندارم اما بايد قبول كنيد كه خود آقايون مقصر به وجود آمدن چنين مشكلاتي بودند شايد بي مهري هاي كه در طي سال هاي متمالي به خانم ها شد باعث گرايش شديد خانم ها به تحصيلات و كار بيرون از منزل شد مطمئن باشيد اگر آقايون بخواهند مي توانند از مشكلات بكاهند ! اگر خانم ها توي خونه خودشون احساس ارزشمند بودن را داشته باشند از استقلال مالي به نسبت خوبي هم برخوردار باشند مطمئناً حاضر نخواهند شد كه نصف روز را خارج از منزل باشند به جاي اين كه به امورات خونه رسيدگي كنند !
از اونجايي كه پست بدون سوال پيگرد قانوني داره بنده بازم يه چندتايي سوال مي پرسم !
1 چقدر به فكر اطرافيانتون هستيد ؟ منظورم اينه كه يادشون كنيد و احوالشون را جويا بشيد
2 اگر خطايي از شما سر بزنه خودتون هم از انجام اون اشتباه پشيمان باشيد فهميدن اين موضوع توسط چه كسي شما را بيش از پيش آزار ميده ؟
راستي يه چيزي يك كم فضولي مي شه اين نماد كاربري شما يك كم ترسناكه كاش مي شد عوضش كنيد

- تماس:
Matilda نوشته شده:سلام
آقا میلاد جدا پست های شما هم خیلی به این گیرایی اضافه کرده![]()
عليک سلام
اميد
اولين باري که کامپيوتر کار کردم حدودا 6 يا 7 ساله بودم و اولين باري که اينترنت کار کردم فکر ميکنم سال 98 يا 99 (ميلادي) بود، با اينترنت کيلوبايتي
معمولا شعري رو زمزمه نميکنم، اما شعر "تصور کن" فکر ميکنم بسيار با معني و اميد بخش هست، البته اغلب شعرهاي سياوش قميشي با معني هستند
بستگي داره دليل اين توهين چي باشه، اگر خودم رو در ابن رفتار مقصر بدونم بدون اينکه توجه کنم چه چيزهايي به من نسبت ميده عذرخواهي ميکنم، اگر هم بيدليل باشه و يا توجيهي براي اين کارش پيدا نکنم، بدون تفاوت از کنارش ميگذرم و اونو به خدا واگذار ميکنم، برخي مواقع هم اگر فرد رو به عنوان فردي با سلامت رواني ندونم، بسيار خوشحال خواهم شد که چنين فردي به من توهين کنه ...
موبايل، کامپيوتر، ساعت
رفیق:
يار و همراه
همکار:
کار
دام:
احتياط
امضا:
تاييد
تهمت:
زشت
سکوت:
درياي معني
شریعتی:
متفکر
مظلوم:
شيعه
شاهد:
نظاره گر
دختر:
احساس، لطافت، پاکي
پسر:
استقامت، اراده، منطق
خواهش ميکنم![]()

- تماس:
fereshteh blue نوشته شده:منظورم از علوم وسوسه انگيز علوم طبيعي بود شايد شيمي يا ستاره شناسي !
از بين اين دو ستاره شناسي برام جذابيت بيشتري داره
فکر ميکنم پست اول من رو نخونديد، من نه شيرازي هستم و نه لهجهي خاصي در فارسي صحبت کردن دارم، به زبان محلي (مادري) هم مسلط هستم که هيچ شباهتي با هيچ زباني نداره و تقريبا هر کلمهاي رو از زباني گرفتند و برخي مواقع هم پس و پيش کردند!
صحبتهاي شما درست و متين هست، منکر اين نيستم که آقايون هم تقصير دارند در اين وضعيت، هميشه تمام گروههاي درگير در يک مشکل يا ناهنجاري هر يک به سهمي در اون مشکل مقصر هستند، حالا يکي بيشتر و يکي کمتر، اما وضعيت فعلي با همت و تلاش همه قابل حل هست و با لجبازي و تعصب تيشه به ريشهي خودمون ميزنيم، چون دير يا زود دودش در چشم همهي ما خواهد رفت و اثرات فاجعه بار اون دامن همه را خواهد گرفت، وضع قوانين درست هم ميتونه در سرعت و اثر بخشي بهتر به اين روند موثر باشه، لااقل من عقيده دارم در خانواده وظيفهي موثر و اصلي به دوش خانم خونه هست و اين فکر ميکنم براي احساس ارزشمند بودن کافي باشه، البته ما نميتونيم به تنهايي تغييري در جامعه ايجاد کنيم، اما اگر هر فرد حداقل مشکل رو در خودش حل کنه ميشه به آينده اميدوار بود
اگر اطرافياني که در کنارم هستند منظورتون هست، معمولا جوياي حالشون ميشم و اگر مشکلي ببينم يا احساس کنم در حالت نرمال نيستند (ناراحت، دلگير، عصبي يا ...) سنگ صبور خوبي هستم فکر ميکنم و افراد راحت با من درد و دل ميکنند، اما اگر منظورتون تلفني هست، صحبت پاي تلفن و مکالمه برام خوشايند نيست و علاقه ندارم به کسي زنگ بزنم و احوال پرسي کنم، احوال پرسي ديگران از خودم هم پشت تلفن چندان برام خوشايند نيست
اينکه چقدر آزار دهنده باشه بستگي به نوع خطا داره، اما به طور کلي اگر قرار هست خطايي بجز خدا بندهي خدا هم بدونه، تفاوتي نميکنه اون بندهي خدا يک نفر باشه يا تمام مردم کرهي زمين، در هر صورت برام آزار دهنده هست و فرد خاصي به صورت شاخص داراي بيشترين سطح نيست
بله، معمولا به فکر همه سعي ميکنم باشم
اگر پياده روي رو جزو ورزش حساب کنيد بله، فراوان پياده روي ميکنم
خير علاقهاي به مسابقات ورزشي ندارم، مگر اينکه در سطح ملي باشه و اون هم به خاطر اينکه کشورم برام اهميت داره ميبينم، وگرنه به ديدن هيچ ورزشي علاقهاي ندارم تقريبا
چون اطلاعات تخصصي، فني ندارم و همچنين شناخت چنداني هم از تيمهاي مختلف ندارم، معمولا هم مسابقات رو نميبينم، پس قاعدتا پيش بيني هم با اطلاعات ناقص توجيهي نداره، اما اواسط يک مسابقه که از ابتدا اون رو دنبال کرده باشم ميتونم حدسهاي نزديک به واقعيت يا درستي بزنم
راستي يه چيزي يك كم فضولي مي شه اين نماد كاربري شما يك كم ترسناكه كاش مي شد عوضش كنيد![]()
از پيشنهاد و ابراز نظر شما سپاسگزارم، اما جواب منفي هست
دشمنتون شرمنده، ميلاد عزيز از ابتداي شروع صندلي داغ تا الان چندين بار درخواست کرده بودند، اما همونطور که گفتم تا آمادگي و شرايط لازم براي چيزي رو نداشته باشم وارد کاري نميشم و اگر وارد کاري شدم حق مطلب يا کار رو ادا ميکنم، پس الان اعلام آمادگي کردم و از تعدد سوالات در زمان تعيين شده گلايهاي نخواهم داشت
-
- سپاسهای ارسالی: 37 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
سلام
بازم من
نظر شما در مورد صيغهي موقت چيه؟
در مورد حجاب همسر ايندتون و کلا با مقوله حجاب چطور رفتار ميکنين؟
گذشته افراد مهمتره يا حالشون؟
بدونين دختري گناهان زيادي در گذشته مرتکب شده و حالا پشيمونه چطور باهاش رفتار ميکنين؟ ممکنه اونو به عنوان همسر انتخاب کنين؟
بازم من
بدونين دختري گناهان زيادي در گذشته مرتکب شده و حالا پشيمونه چطور باهاش رفتار ميکنين؟ ممکنه اونو به عنوان همسر انتخاب کنين؟

- تماس:
HB نوشته شده:سلام
سلام
بازم من![]()
يکي از قوانين اسلام هست و مشروع، به عنوان جايگزيني براي مفهوم نامزدي يا در کنار اون بله، يعني افرادي که قصد آشنايي با هم دارند و به تعبيري نامزد هستند در عقد موقت هم باشند بهتر هست، اما در غير اين حالت براي من توجيهي نداره
اگر خودم دختر بودم حتما حجاب کامل (چادر) رو انتخاب ميکردم، اما براي همسر و يا هيچ فرد ديگري اون رو اجبار نميکنم و با اجبار در اين مقوله کاملا مخالفم، البته اگر قرار باشه از بين دو نفر با شرايط کاملا يکسان يکي با حجاب کامل (چادر) و يکي مثلا با مانتو همسر آيندم رو انتخاب کنم، قطعا حجاب کامل (چادر) اولويت خواهد داشت
قطعا حال افراد مهمتر هست، اما بايد توجه داشت حال افراد هم بيارتباط به گذشتهي اونها نيست
در حالت کلي ارتباطي به من نداره که دختري مثلا چه کارهايي در گذشته انجام داده باشه، در نتيجه رفتارم هم کاملا عادي هست
اما براي قسمت دوم سوالتون، بستگي داره اون گناه چي باشه، جزو گناهان کبيره باشه يا خير، همونطور که گفتم حال افراد برام مهمه و عقيده ندارم فردي ميتونه گناهي (حق الله) انجام داده باشه که هرگز بخشيده نشه، پس وقتي خدا گناهي رو ميبخشه من که بندهي اون هستم کي باشم که بخوام نگذرم از اون، اما به اين هم اعتقاد ندارم هر گناهي به راحتي بخشيده ميشه و آثار منفي اون از وجود فرد به راحتي پاک ميشه، پس اگر واقعا به اين احساس و درک برسم که او در حال حاضر ديگه به اون گناه (کبيره) آلوده نيست، اثرات منفي اون از بين رفته، توبه کرده و پشيمون هست، از نظر من با قبل از گناه (کبيره) تفاوتي نداره، بجز اينکه مثلا گناه مورد نظر براي فرد بيابرويي به دنبال داشته باشه که فکر ميکنم بسيار سخت تر آبروي از دست رفته ممکنه برگرده و در اين مورد ترديد دارم چطور تصميم خواهم گرفت، پس بجز در اين مورد صرفا اينکه فردي گناه مرتکب شده باشه دليلي براي رد اون نيست، همهي انسانهاي غير معصوم گناهاني کوچک يا بزرگ دارند و انسان بيگناه وجود نداره، اما با توجه به بزرگي گناه، فکر ميکنم فرد بايد تلاشي متناسب با اون براي بخشش و از بين بردن اثار اون انجام بده، در کل سمت حرکت فرد براي من ملاک مهمي هست