می خواستم بپرسم چی جوری می شه توی امضا یه عکس بذاریم بعدش چه طوری میشه از این عکس اگه خواستیم لینک بدیم به یه صفحه ی دیگه ؟ تازه کاریم از این سؤال های آماتور می پرسیم .
محیطی دوستانه و بسیار صمیمی برای تقویت باور های دینی .
[HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#00B050][HIGHLIGHT=#92D050][External Link Removed for Guests]
, تصویر مورد نظر رو جایی آپلود کنید، لینک اون رو در تگ IMG قرار بدید و بعد در حالت ویرایشگر پیشرفته اون رو انتخاب کرده لینکی برای اون در نظر بگیرید، اگر مشکلی هست، تصویر مورد نظر رو در PM مطرح کنید تا براتون قرار بدم موفق باشید
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
هوالمحبوب من هیچی متوجه نشدم لطفا مرحل رو از آپلود عکس به بعد به صورت مصور توضیح دهید با علی
همراه با اعتقادات ، در عصر ارتباطات [External Link Removed for Guests] جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]
اتفاقاً من هم در اين زمينه مشكل دارم. ميخوام در امضايم عكس بگنجانم اما هرچي تگ ميزنم چپ اندرقيچي ميافته و عكس را نشان نميده. لطفاً منو راهنمائي كنيد. ميدونم كدش اينه: [img] /img] البته هرموقع كه تايپ ميكنم اينجور چپ اندرقيچي ميافته. اما وقتي كپي پيست ميكنم درست ميندازه.