سلام مديران محترم
من قبل از دادن پست جستجو كه مي كنم همه ي تاپيك هاي مرتبط و غير مرتبط رو مياره انگار كه اصلا جستجو فايده اي نداشته علت چيست؟؟؟
ممنون
باي
Mahdi1944: عنوان ويرايش شد...
رعايت ادب در هر مكاني اولين ركن است
نحوه جستجو در اين سايت
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
valizadeh4 همونظور كه دوستان هم فرمودند، شما بايد شرايط جستجو رو درست انتخاب كنيد، سيستم جستجوي سايت هر تاپيكي كه كلمهي جستجو شده به هر شكلي در اون وجود داره پيدا ميكنه (در حالت پيش فرض) و شما بايد با توجه به نيازتون اون رو انتخاب كنيد
در صورت تكرار چنين ادبيات در گفتارتون متاسفانه مجبور به رفتار به گونهاي ديگر با شما خواهيم بود، پس جوانب ادب رو در آينده سرلوحهي تمام كارهاتون قرار بديد، اينجا شما طلب كار نيستيد و دوستان هم به شما بدهكار نيستند، پس جدا به شما توصيه ميكنم قبل از پست زدن اول فكر كنيد و مودبانه مطرح كنيد
در صورت تكرار چنين ادبيات در گفتارتون متاسفانه مجبور به رفتار به گونهاي ديگر با شما خواهيم بود، پس جوانب ادب رو در آينده سرلوحهي تمام كارهاتون قرار بديد، اينجا شما طلب كار نيستيد و دوستان هم به شما بدهكار نيستند، پس جدا به شما توصيه ميكنم قبل از پست زدن اول فكر كنيد و مودبانه مطرح كنيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
سلام مهدي جان
من نگفتم طلب دارم و نگفتم بدهكارم ولي چشم اصولا من آدم عصبي و خشني هستم و زود از كوره در مي رم به هر حال مي بخشيد اگر باعث رنجش شدم نه از ترس بن كردن من بلكه خودم مي دونم كه ادبيات من در حالت عصباني بد هست به هر حال ببينيد دوستان تو فروم [External Link Removed for Guests] شما اگر يه جمله هم بنويسيد عينا همون چيزي رو كه بخواهي برات پيدا مي كنه در حالي كه بخش مخصوص اون موضوع رو انتخاب نكرده ايم اگر مي شد كه سيستم سرچ اينجا مثل اون فروم مي شد عالي مي بود اين ها به عنوان پيشنهاد هست
باي
من نگفتم طلب دارم و نگفتم بدهكارم ولي چشم اصولا من آدم عصبي و خشني هستم و زود از كوره در مي رم به هر حال مي بخشيد اگر باعث رنجش شدم نه از ترس بن كردن من بلكه خودم مي دونم كه ادبيات من در حالت عصباني بد هست به هر حال ببينيد دوستان تو فروم [External Link Removed for Guests] شما اگر يه جمله هم بنويسيد عينا همون چيزي رو كه بخواهي برات پيدا مي كنه در حالي كه بخش مخصوص اون موضوع رو انتخاب نكرده ايم اگر مي شد كه سيستم سرچ اينجا مثل اون فروم مي شد عالي مي بود اين ها به عنوان پيشنهاد هست
باي

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
valizadeh4 جان
ممنون از شما
اما شما اگر اين گزينه رو بزنيد مشكل رفع ميشه:
جستجوي بر اساس تمام كلمات جمله
ممنون از پيشنهاد شما، سعي ميكنم روي اين موضوع كار كنم
ممنون از شما
اما شما اگر اين گزينه رو بزنيد مشكل رفع ميشه:
جستجوي بر اساس تمام كلمات جمله
ممنون از پيشنهاد شما، سعي ميكنم روي اين موضوع كار كنم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-