نيروهاي ويژه صابرين سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران / م انقلاب
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

Re: نيروهاي ويژه صابرين سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي

پست توسط vahidm007 »

OMID200095 نوشته شده:سلام
ببخشيد كه من اظهار نظر ميكنم
من كسي نيستم
ولي:
ولي اين نيرو ها 8 سال آموزش ميبينن
كه از سال 80 شروع به كار و آموزش كردن
حالا اينكه كارشون چيه؟
كارشون مرزي- برون مرزيه.
زير نظر سپاه هستن نه ارتش و نيروي افتضاحي اِ ببخشيد نيروي انتظامي
كار ارتش معلومه
كار نيروي انتظامي نظم داخل شهره
ولي امنيت شهرها و در كل كشور دست سپاهه
مثلا همين جريانات تا زماني كه قضيه امنيتي نشده بود همه حتي بسيج هم زير نظر نيروي انتظامي بودن كه البته سپاه فقط آماده باش بود
ولي زماني كه امنيتي شد افتاد دست سپاه(سردار فضلي)هم فرمانده بود.

البته ببخشيد من اظهار نظر ميكنم

تجهيزاتشون در حد بوندسليگا(m16) هستش
بعد هم اينكه اون آموزش هايي كه اينها مي بينن كمتر كسي مي بينه
حتي ارتش
البته قياس اشتباهه :x

دوست عزیز باید متذکر بشوم که هیچ گاه نیروی مقاومت (بسیج) زیر نظر نیروی انتظامی نبوده و نخواهد بود! بلکه نیروی مقاومت یکی از نیروهای پنجگانه سپاه پاسداران است...

سپاه پاسداران در کل به پنج نیرو تقسیم میشود:
نیروی زمینی سپاه
نیروی هوایی سپاه
نیروی دریایی سپاه
نیروی مقاومت بسیج
نیروی قدس سپاه

که هر کدام طبق آیین نامه هایشان وظیفه ای خاص دارند و هیچ تداخلی با همدیگر و یا دیگر نیرو ها ندارند.

همانگونه که ارتش جمهوری اسلامی دارای چهار نیرو میباشد:
نیروی زمینی
نیروی هوایی
نیروی دریایی
نیروی قرارگاه پدافند هوایی

وظیفه ارتش جمهوری اسلامی کاملا معلوم است و آن پاسداری از آب و خاک ایران زمین جمهوری اسلامی است.

وظیفه سپاه پاسداران نیز مشخص است همان گونه که سردار جعفری گفت ، هرگاه نیروهای انتظامی و امنیتی و حتی ارتش نیاز به کمک داشته باشد سپاه پاسداران خالصانه به کمک ایشان برای اجاد امنیت و آرامش و پاسداری از این سرزمین میشتابد...

فکر نمیکنم دیگه کسی باشه که ندونه که فرق نیروی زمینی سپاه با نیروی زمینی ارتش در چیست!
پر واضح است که ارتش در استعداد نیروی انسانی و تجهیزات (نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان) ارتش آن کشور است که بیشترین امکانات را دارا میباشد... و وسعت بیشتری به دلیل ماموریتش برای دفاع از کشور دارد...

در ضمن به شما عزیزان مظالعه ای درباره نیروی ویژه هوابرد ارتش جمهوری اسلامی (نوهد) و همچنین نیروهای S.B.S و تفنگداران دریایی ارتش جمهوری اسلامی توصیه میکنم....
تصویر

((( علم اگر در ستاره سهیل باشد مردمانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد )))

[External Link Removed for Guests]
یا علی جان مقتدای من توئی
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط vahidm007 »

من خودم شخصا هم به دانشکده تفنگداران دریایی سپاه رفته ام و هم با عده ای از آنها آشنا هستم...
و خوب به چشم دیدم که یک نیروی "خاله بازی" بیش نبود و حیف آن نام "تفنگداران دریایی" که اینها به زمین کوبیده اندش...
دانشکده تفنگداران دریایی سپاه پاسداران در سواحل "زیبا کنار" واقع است...

ولی مرکز آموزش تخصصی تفنگداران دریایی ارتش جمهوری اسلامی در "منجیل" واقع است و در نوع خود در خاور میانه نمونه و تک است...

تحقیق را به خود شما دوستان میسپارم...

پس زیاد هم به این نیروی صابرین که کار آنها را هم از نزدیک دیده ام دل خوش مکنید که بیهوده است!!!
نیرویی بی نظم و انظباط که در نظر اول فکر میکنید تنها سربازان وظیفه تکاور هستند مانند "لشکر 23 تکاور نیروی زمین ارتش" ، نه تعدادی کماندوی آموزش دیده و حرفه ای!!! :x
((( علم اگر در ستاره سهیل باشد مردمانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد )))

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

در مورد نمونه بارز تمرینات و جدیت در کار نیروهای سپاه همینقدر کافیه که باید بگم هر کسی میخواد سربازی بهش خوش بگذره میره توی سپاه ، برای اینکه بهشون سختی درست و حسابی نمیدن :::P . تنها موردی که در مورد نیروهای صابرین صدق می کنه اینه که کله داغی دارن ( در مورد ولایت و این جور چیزها ) . که البته این روزها از بس بسیجی و سپاهی قلابی دیدم نمی تونم باور کنم که همه اونها اعتقاد درست و حسابی داشته باشن .
در ضمن تجربه و سابقه ای که تکاوران و فرماندهان تیپ نوهد دارن صد سال نیروهای صابرین ندارن . تجربه و سابقه هم به اندازه آموزش مهم هست که خدا را شکر تیپ نوهد در همه موارد کارش درسته . همه میدونن سختیها و فشارهایی که ارتش به نیروهاش وارد میکنه بیش از سایر ارگانهاست .
بعضی ها نیروهای صابرین را صرفا به این خاطر که اطلاعات کمی در مورد اونها دارن ، فکر میکنن نیروهای خیلی مخوفی هستن .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط vahidm007 »

دقیقا همین طوره رفیق... :-)

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

دوست نداشتم وارد این بحث بشم و طرفداری از یکی از سپاه و ارتش رو بکنم ولی دوستان جایی برای غرض ورزی بیشتر نذاشتن!

در جواب همه این نظرات کارشناسانه توصیه می کنم کمی خاطرات فرماندهان دفاع مقدس رو چه سپاهی دلاور و چه ارتشی سرافراز رو مطالعه کنند تا به قدرت بالای نیروهای ویژه ی سپاه پی ببرندبا وجود تازه تاسیس بودن و امکانات فوق العاده کم !اگر هم دسترسی و وقتش رو ندارند کمی به گزارشات در مورد تیم های ویژه ی حزب الله در جنگ 34 روزه مراجعه کنید !!!

قدرت نیروهای ویژه ی سپاه مآورای تصور است !
خطاب به عزیزانی که نیروهای تازه آموزش دیده رو با یگان های قدیمی نیروهای مسلح مقایسه می کنند
نیروهای صابرین تیم های شامل نیروهای تازه آموزش دیده هستند که بعضا اشکالاتی هم دیده می شه درونشون که کاملا طبیعی هست !

موفق باشید :razz:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

دوست من کیارش ناراحت نشی ولی من دوران خدمتم را با درجه ستوان دومی در تیپ 65 هوابرد در پادگان پیروزی تهران خدمت کردم باید بگم از شانس بد من از میان30 نفر ستوان من انتخاب شدم.اونجا نیروهای صابرین را مسخره میکنن.به خاطر اینکه هیچ تجربه جنگی ندارن ولی طوری تیپ میزنن و قیافه میگیرن هرکه ندونه میگن چندسال اینها کوماندو هستن تصویر .ولی از لحاظ تجهیزات بهوشون حسودی میکنن.از لحاظ اموزش ما انجا اموزشهایی دیدیم که ادم اسمشو فراموش میکنه تصویر.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

نه دوست عزیز چرا ناراحت بشم! :razz:
همانطور که گفتم یگان تازه تاسیسی هستند

در ضمن عمده اطلاعاتی که می گیرم از شما دوستان عزیز هست.چند وقت پیش دوستی هم از ورزیدگی بالای این تیم ها می گفت در هر صورت چیزی که واضح هست تازه کار بودن صابرین هست
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط sabagarb »

لطفا عکس بزارین!
بحث نه! عکس!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

كيارش, جان كسي قصد توهين نداره . موضوع دقيقا همينه كه فرموديد . برخي افراد يك يگان تازه تاسيس مثل صابرين را با تكاوران تيپ نوهد مقايسه ميكنن و در آخر هم اينطور نتيجه گيري ميكنن كه نيروهاي صابرين از نيروهاي نوهد حرفه اي تر و بهتر عمل ميكنن ! راستي اين كه ميگم توي سپاه بهشون سخت نميگيرن واقعيته محضه . اميدوارم يك روز از نزديك اينهايي كه ميگم را ببينيد .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط ops_sw »

t2na نوشته شده:           

(مثل حک کردن آرم سپاه روی بدنه ی ناو   

آمریکایی در خلیج فارس و...) اما ارتش یک حالت خشک داره و کمتر از این قبیل کارا انجام میدن.   

اعیاد شعبانیه و روز پاسدار و جانباز رو هم به همتون تبریک میگم.   

یا علی.   

داداشه گلم برای اگاهی بیشترت عرض کنم!!!! مربی غواص همین تیمی که میگی رفتن آرم زدن اومدن یکی از بهترین غواصهای نوهد بود!!!!!!! چون شهید شدن اسمشونو می گم!!!! شهید بزرگوار سید علیزاده توفیقی
البته من همرو قابل احترام میدونم. . .
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط MAASF »

نظرات جالبی بود اما کسی در مورد عملیاتهای این دو نیرو خبر داره؟ تصویر
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

خوب معلومه دوست من کلاه سبزها از کادریهای ارتش هستند که کارشان فقط جنگیدن هست.از اینها گذشته کلاه سبزها تجربه جنگ واقعی حتی قبل از انقلاب رو هم دارند و به طور کامل در کارهایشان استاد هستند.ولی نیروهای صابرین با اینکه تجهیزات پیشرفته داره ولی هیچ صابقه جنگی نداره و حالا حلاها کار داره تا ورزیده بشه.
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”