تا حدودی با شما موافقم, ولی سایت چند روزی هست که به شکل دراومده و دلیل آن عضویت کاربران جدید و عدم آشنایی اونها با یک سری قوانین است. یه نکته دیگه جمعیت کاربران این سایت در برابر سایت اعتقادات چندین برابر هست. و همین بعضی مواقع باعث بروز چنین حالت هایی میشه.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
مستور نوشته شده: سلام بر دوستان من تازه وارد این انجمن و سایت شدم از اعتقادات اومدم
یه انتقاد: این جا خیلی بهم ریخته ست!!!! هرکسی که بره اعتقادات رو ببینه و با این جا بخواد مقایسه کنه فکر نمی کنم نظرش با نظر من متفاوت باشه!!! از مدیر سایت خواهشمندم رسیدگی فرمایند.
ضمن خوش امد، اوقات خوشی را برای شما ارزومندیم
قلبمونه شکستی!!؟
1)مدیریت دو انجمن تقریبا یکی است
2) ماهیت دو انجمن باهم فرق میکنه
3) انجمن ما مثل بقالی.... از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش پیدا میشه!!
4) هیج جا اینجا نمیشه
5) و......
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) : اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
تا حدودی با شما موافقم, ولی سایت چند روزی هست که به شکل دراومده و دلیل آن عضویت کاربران جدید و عدم آشنایی اونها با یک سری قوانین است. یه نکته دیگه جمعیت کاربران این سایت در برابر سایت اعتقادات چندین برابر هست. و همین بعضی مواقع باعث بروز چنین حالت هایی میشه.
آره ممکن هم هست که یکی از دلایلش این باشه
اگر با آمدن " آفتاب " از خواب بیدار شویم، نمازمان قضاست...