N97 & HTC

در اين بخش ميتوانيد درباره گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

N97 & HTC

پست توسط mohsen_3d »

سلام دوستان

امروز گوشی
N95
منو دزدیدن از اونجایی که من با گوشیم کار هایزیادی انجام میدادم و کلا این گوشی برای من کاره یک لب تاب انجام میداد، حالا دارمتحقیق میکنم ببینم چه گوشیی میتونه جای
N95
برای من بگیره که برنامه هاش گیر بیاد، سرعتشزیاد باشه، برای کرک کردن اذیت نکنه و ...

<o:p> </o:p>

از اونجایی که
N95
های موجد در بازار به نظرخودم چینیه دنبالش نرفتم و
N95 8G
هم به نظر نتونسته به پای
N95
معمولی برسه (شایدم من اشتباهمیکنم) یه کم در مورد
N97
تحقیق کردمبه نظر گوشی خوبی میاد نظرهای ضدو نقیظی در موردش تو اینترنت وجود داره، یه نفرنظر داده بود وقتی میتونی با همین پول
HTC
بخری چرا
N97
؟

خیلی دوست دارم بدونم وضعیت برنامه های
HTC
چهجوریه راحت گیر میاد؟ خوب کرک میشه؟ از نظر تنوع برنامه در چه حدیه؟ یه فروشنده میگفت قطعاتش سخت گیر میاد و اگرمگیر بیاد گرونه

در کل دوستانی که این گوشی ها و یا تجربه اون رو دارنمخصوصا
N97
نظر بدن و راهنمایی کنن

با تشکر فراوان از دوستان
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: N97 & HTC

پست توسط Mahdi1944 »

,
نتوع و فراواني برنامه‌هاي Winmobile بسيار زياد هست و کرک شده‌ي اونها هم به وفور وجود داره، پس از اين نظر مشکي فکر نميکنم وجود داشته باشه
اما کار با S60v3 , S60v5 به مراتب ساده تر هست، winmobile در واقع مشابه يک کامپيوتر جيبي هست و نگهداري اون هم در همين حد هست، پس با توجه به نيازهاي شما و اينکه قبلا با S60 کار کرديد، فکر ميکنم N97 بهترين گزينه موجود باشه، اما به هر حال اگر دنبال تجربه‌ي جديدي هستيد، ويندوز موبايل بسيار براتون جذاب خواهد بود، در مورد قطعات هم مسلما مارکهايي که عمومي تر باشه قطعات اون هم بيشتر پيدا ميشه و البته ارزانتر (مانند نوکيا و سوني اريکسون)
از نظر مارک هم HTC بسيار عالي هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

منم توصیه می کنم HTC بردارید برنامه هاش هم زیادند دردسر ساین و هک و این حرف ها هم ندارند تصویر
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mohsen_3d »

برنامه های N97 گیر میاد؟

برنامه هایی که رو N95 نصب میکردم رو N97 هم نصب میشه؟

یه نفر پیشنهاد N95 8G بهم داده میگه 6 ماهه کار کرده از کجا میشه فهمید اصله برنامه های N95 روش نصب میشه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
بله، اغلب برنامه‌هاي N95 قابل نصب روي N97 هستند، به شرطي که هک بشه گوشي
در مورد N95 8GB هم شديدا توصيه ميکنم نخريد!
قسمت دوم سوالتون رو متوجه نشدم، اگر گوشي متعلق به نوکيا باشه و کپي‌هاي چيني نباشه اين امکان وجود داره، در غير اين صورت نام اون Nokia N95 نيست ديگه ....

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mohsen_3d »

منظورم این بود که برنامه های N95 روی N95 8G نصب میشه که میگید نخرم

با تشکر فراوان
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

با عرض از پوزش از آقا مهدی گل برنامه های N95 روی N95 8GB نصب میشه چون هر دو s60 v3 هستند ولی روی N97 نصب نمیشه چون s60 5th هستند البته بعضی هاشون نصب میشه ولی نه همه تصویر
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Professional,
اغلب برنامه‌هاي S60v3 روي S60v5 نصب و اجرا ميشه، مگر مواردي که توابع touch نتونه خودش رو با برنامه سازگار کنه که در اين صورت نسخه‌ي جديدي که ارائه ميشه به عنوان S60v3-S60v5 هست و با هر دو سري سازگار هست، چون استانداردها و پلاتفورم يکساني دارند، و تفاوتها بنيادي نيست، مانند همين تفاوتهايي که بين Per-FP1 , FP1 , FP2 وجود داره!

ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي تلفن همراه”