سلام!
میشه یکم رک حرف زد؟
یک سوالی برام پیش اومده!اسکرول سنترال احیانا محل دخیل بستن و نذورات نیست؟

آخه هر کاربر جدیدی که میاد تا مدتی که با جو جا بیفته به جان این زبان بسته می افته و پشت سر هم ارسال تاپیکهای ماکسیمم 10 بازدید!که بعضی هاش به لعنت خدا هم نمی ارزه!
کلا آدما هر چیزی را که در دنیای واقع به دست نمی آورند در دنیای مجازی دنبالش می گردند!
برداشتم از تجربه چند ساله وبگردی اینه که
ایرانی های زرد بیشتر دنبال این چیزا هستند!
1.دختر بازی! (این چیزا در Facebook و Frienfeed به شکل ضایعی و بچه گانه ای در جریانه که مرغ روی سیخ کبابی را هم به خنده میندازه از اینهمه کمبودهای بعضی ها)
2. مسائل جنسی و تابو شده در بافت خاص فرهنگی جامعه ایران( درد بی درمان)
3.مشکلات روحی و تسکین آلام! (هجمه روان پریشان به نت)
4.فقر شخصیتی ناشی از دیده نشدن در دنیای واقع و جبرانش با جولان دادن مجازی! (لزوم برخورد قاطع)
مورد اول و دوم که در سنترال رسما تعطیل است!
مورد سوم هم تا حدودی روانشناسی است و در بخش خودش بررسی میشه!
ولی مورد چهارم خیلی به وفور دیده میشه! به نوعی اعصاب خرد کن هم هست!
شاید هم بعضی ها به انجمن به چشم یک بازی پلی استیشن و مسابقه نگاه می کنند! هرکی بیشتر پست بفرسته اون برنده است!ایول 30 امتیاز گرفتم رفتم مرحله بعد!هرکی خالی سنگین تری تو حرفاش ببنده و حرف عجیب غریب تر و غیر متعارف تری بزنه اون قهرمانه!!!
هیچگونه راهکاری برای موراد بالا تا این لحظه کارگر نیفتاده است! هرچی اینجا طعنه میزنیم!مدیر غیر مستقیم یا مستقیم پیام میده! انگار نه انگار!
در یک نگاه توهم تئوری توطئه ای نیز میتوان گفت که شاید هم یک کار حساب شده در جهت کاهش سطح سنترال و زده کردن کاربران از وضع موجود در حال انجام است!
حقیقتش از تکرار این حرفها خسته شدم!مقامات بالا هم که طبق معمول صبوری پیشه می کنند!
اگه ممکنه یک کار انقلابی انجام بدین و سنترال از این وضعیتی که در این اواخر به خصوص بعد از عید دچارش شده به وضع نورمال برگردانید! این علاقه کاربران به خصوص جدیدها به ارسال پست های متعدد در طول روز واقعا برام عجیبه!! یعنی اینا کار و زندگی ندارن ...
ایام امتحانات دانشگاه هم هست دیگه جالبتر!!!
فکر نمی کنم بیشتر از یک کدنویسی در PHP بیشتر کار ببره! (بی تخصصی من را ببخشید ولی همین به ذهنم میرسه)
دل همه ما برای سنترال قدیم تنگ شده