سوال در مورد وریفای کردن paypal

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث تجارت الکترونيک و آنلاين، تبلیغات در وب، راههای کسب در آمد و تجارت در اینترنت به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار

سوال در مورد وریفای کردن paypal

پست توسط mehrradg24 »

من یک حساب بانکی در تایلند دارم که visa کارت هم شاملش میشه حساب paypal باز کردم و حساب paypal رو با visa کارت vrify کردم ولی هنوز vrify نشده و میگه در confirm کردن کارت باید اون کد چهار رقمی رو وارد کنی ولی نمیدنم اون کد رو باید از کجا بیارم و اینکه من دوبار حساب رو خواستم شارژ کنم که دوتا 70 THB از کارتم کم کرد و لی بالانس paypal هنوز صفر هست باید چیکار کنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوال در مورد وریفای کردن paypal

پست توسط Mahdi1944 »

,
شما بايد report اکانت يا ويسا کارت رو چک کنيد، اون کد در توضيحات مبلغ کسر شده از حساب (1.95$ حدودا) پيدا کرده در حساب وارد کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار

Re: سوال در مورد وریفای کردن paypal

پست توسط mehrradg24 »

سلام

دوست من اصلا کدی وجود نداره داخل کنترل پنل حساب بانکیم حالا اگر خواستی اسکرین شات ازش قرار میدم ببینی
ارسال پست

بازگشت به “تجارت آنلاين”