دوپينگ دومين ورزشكار آمريكايي، مثبت اعلام شد(ورزش هم دارن خراب .......

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

دوپينگ دومين ورزشكار آمريكايي، مثبت اعلام شد(ورزش هم دارن خراب .......

پست توسط hamed6248 »

"جاستين گاتلين" قهرمان دو ‪ ۱۰۰‬متر جهان و المپيك از آمريكا روز گذشته تصديق كرد: نتيجه آزمايش دوپينگ وي كه بعد از مسابقه امدادي ماه آوريل در كانزاس انجام شده، مثبت است.
وي دومين ورزشكار برجسته آمريكايي در چند روز اخير است كه دوپينگي اعلام مي‌شود. پيش از اين، نتيجه آزمايش دوپينگ فلويد لنديس قهرمان رقابتهاي دوچرخه سواري توردوفرانس از آمريكا نيز مثبت اعلام شده بود.
به‌گزارش خبرگزاري رويترز از كاروليناي شمالي، دارنده ركورد دو ‪۱۰۰‬ متر جهان ديروز طي اطلاعيه‌اي اعلام كرد: "از سوي آژانس مبارزه با دوپينگ ايالات متحده به من اطلاع داده شد كه آزمايش دوپينگ من بعد از مسابقه دو امدادي در كانزاس سيتي در روز ‪ ۲۲‬آوريل، مثبت بوده و اثرات تستوسترون يا مشتقات آن را نشان داده است."
وي در ادامه افزوده است: "نمي‌توان به چنين نتيجه‌اي اعتماد كرد چون من هرگز به صورت آگاهانه از هيچ داروي ممنوعه استفاده نكرده يا كسي را مامور تهيه آن نكرده‌ام."
كامرون مايلر وكيل گاتلين در گفت و گوي تلفني از نيويورك گفت: باعث تاسف است اما حقيقت دارد.
گاتلين ‪ ۲۴‬ساله كه آزمايش دوم او در ماه ژوئيه نيز حاوي مقدار زيادي تستوسترون بوده، با محروميت مادام العمر از ورزش مواجه است.
وي در سال ‪ ۲۰۰۱‬نيز به دليل استفاده از آمفتامين دو سال محروم شده بود اما بعدا بخشوده شد و اكنون زير نظر تره‌وور گراهام تمرين مي‌كند.
گاتلين بعد از تكرار ركورد ‪ ۹/۷۷‬صدم "اسافه پاول" در دو ‪ ۱۰۰‬متر مردان جهان، در هيچ مسابقه‌اي شركت نكرده و مدعي است دچار آسيب ديدگي است.
يا رب نگاه تو عشق زندگي است بنماي که زندگي يعني عاشقي
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”