مقایسه تیپ65 نوهد و دلتا فورس آمریکا!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: خرم آباد
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

Re: مقایسه تیپ65 نوهد و دلتا فورس آمریکا!

پست توسط sea man »

morteza_1234m نوشته شده:
توهین کنند تا جونشون در بره
ما در عمل ثابت می کنیم بهشون که 1 من ماست چقدر کره داره
اگر در همین ماجراهای پس از انتخابات یکی از مراجع حکم جهاد داده بود نیازی به ارتش و سپاه و نیروی انتظامی نبود همین بسیج که خیلی ها مسخرش می کنند ریشه نفاق رو می کند

با سلام
من حدیث از مولا علی(ع) میارم شما شعار یه مشت ... رو تکرار میکنی؟
چه ربطی داشت این دو موضوع خدا میدونه
دوست من زیاد جو گیر نشو
صحبت سر توان ایرانه نه قدرت طلبی یه مشت....
دوست من فاجعه زمانیه که ما ایرانیها مصالح و نیازهای کشور رو فدای قدرت طلبی خودمون بکنیم
وقتی که برای دفاع و رفع اتهام از یه نفر (هرکی که باشه از هر جناحی) بیاییم پا روی مصالح کشور بزاریم
خیانت کردیم
وخائنیم
حالا میخوایم جزو هر جناحی که باشیم
هر پست و مقام ودرجه ای داشته باشیم
و با هر عنوانی خطابمون کنن
ما ایرانیها در جایگاه هایی که قرار میگیریم ،وسیله ای هستیم برای رسیدن به هدفی والا که همان تعالی و سربلندی و عزت و افتخار ایران عزیزه وفاجعه زمانیه که وسیله مهمتر از هدف بشه
  باد ایران و  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط hateff »

در زمان جنگ های پیامبر (ص) پیامبر هیچ وقت لشکر کفار رو دست کم نگرفت
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط 987789 »

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

sea man نوشته شده:
morteza_1234m نوشته شده:
توهین کنند تا جونشون در بره
ما در عمل ثابت می کنیم بهشون که 1 من ماست چقدر کره داره
اگر در همین ماجراهای پس از انتخابات یکی از مراجع حکم جهاد داده بود نیازی به ارتش و سپاه و نیروی انتظامی نبود همین بسیج که خیلی ها مسخرش می کنند ریشه نفاق رو می کند

با سلام
من حدیث از مولا علی(ع) میارم شما شعار یه مشت ... رو تکرار میکنی؟
چه ربطی داشت این دو موضوع خدا میدونه
دوست من زیاد جو گیر نشو
صحبت سر توان ایرانه نه قدرت طلبی یه مشت....
دوست من فاجعه زمانیه که ما ایرانیها مصالح و نیازهای کشور رو فدای قدرت طلبی خودمون بکنیم
وقتی که برای دفاع و رفع اتهام از یه نفر (هرکی که باشه از هر جناحی) بیاییم پا روی مصالح کشور بزاریم
خیانت کردیم
وخائنیم
حالا میخوایم جزو هر جناحی که باشیم
هر پست و مقام ودرجه ای داشته باشیم
و با هر عنوانی خطابمون کنن
ما ایرانیها در جایگاه هایی که قرار میگیریم ،وسیله ای هستیم برای رسیدن به هدفی والا که همان تعالی و سربلندی و عزت و افتخار ایران عزیزه وفاجعه زمانیه که وسیله مهمتر از هدف بشه

ربطش به اینه که شما میگید دشمنو نباید دست کم بگیرید و منم باهاش موافقم ولی نه در این هد که تو سر نیروهه و عزت مملکت خودمون بزنیم
کشوری که تاحالا به وسیله پشتیبانی و علنا خون بسیاری از مردم ما ریخته چرا باید بهش بد وبیراه نگیم آمریکا کم ظلممون کرده ، انگلیس کم کرده ، یا غرب کم کرده حتی همین کشورهای همسایه ارگ دستمون میرفت به اونها هم بد وبیراه می گفتیم

در ضمن میگی عزت و افتخار مملکتمون هدفمونه خوب منم قبول دارم ولی به چه وسیله ای به وسیله خود فروشی به غرب و استکبار
در ضمن من با این جملم که گفتم و بعضی از دوستان میگید چه ربطی به انتخابات داشت می خواستم بگم چیزهای مهمتر از وسیله هم هست مثل قدرت ایمان

یک مورد دیگه هم دوستان گفتن که در بین معترضین بسیجی ها هم بوده آخه من کی گفتم معترضین گفتم ریشه نفاق اگر فرقش رو نمی دونید من چه کار کنم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط afi66 »

morteza_1234m
رابطه عاقلانه داشتن با دنیا خودفروشی تو کینه های قدیمی نسوختن خودفروشی مملکت رو به خاطر مصلحت یک نفر نابود کردن خودفروشی نیست از بین بردن تمام زیرساخت مملکت به اسم عدالت و استکبار ستیزی خودفروشی نیست یادت با شه زمانی تمام امریکا اروپا ژاپن چین با هم در جنگ بودن ولی اگر میخواستن تو کینه قدیمی بسوزن الان از ما عقب تر بودن medi 1944توروخدا بذار اینو
New Member

پست توسط yasinshirazy »

من تقریبا تمامی این مطالب و نظرات رو خوندم و در حقیقت یک چیز فهمیدم اونهم اینکه یکی که خیلی جو امکانات اون رو گرفته هی میگه آمریکا فلان f35 رو داره و فلان تجهیزات و در مقابل ایران یک رنگ به حلب هواپیماها زده بعد میگه ضد رادا شدند و در طرف مقابل که حس وطن پرستیش گل کرده سعی میکنه نشون بده که ایران از آمریکا قوی تره خوب صد البته این کار اشتباه هستش ولی باید بگم وقتی شما قصد دارین بحث کنید و دو چیز را مقایسه کنید باید پارامترهای معینی رو در نظر بگیرید و به هر نیرو درصدی رو نسبت بدید و بعد هم جمع بندی کنید با این حرفها که آره آمریکا عراق رو یک هفته ای گرفت و .... نمیشه شرایط دو نیروی کاملا متفاوت رو مقایسه کرد اگه میخواید منهم از این حرفها خیلی بلدم مثلا اینکه چرا آمریکا با اون تجهیزات پیشرفتش در زمان جنگ ویتنام به جز بدبختی چیزی عایدش نشد و ......
در ضمن یادتون باشه شما هرچقدر هم که مقایسه کنید در انتها نمیتونید بگید که کدام نیرو قویتره چون همهی این نیروها پنهان کاری میکنند البته باید این رو هم در نظر گرفت که آمریکایی ها ید طولایی در بزرگنمایی دارند و ایرانی ها هم همچنین در پنهان کاری
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط lions6650 »

بیش از حد شما تند روی کردین .
این حرفها را کی بهتون یاد داده می دونم از جایی شنیدی و اینجا تحویل می دی .
امثال شما را زیاد دیدم می دونم همش انعکاس توف مردمه و خودتون ... .
خجالت داره.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

اگر قرار بود به حرفای منو شما دلتا فورس بشه بچه ننه و یا بلعکس که دیگه هیچیتصویر
خدارو شکر ما الان تو جنگ با آمریکا نیستیم که بخوایم اینقدر جنجال راه بندازیم.تصویر
میخواین من یه دونه دعوتنامه بفرستم برای یکی از بر و بچ دلتافورس بگم بیاد اینجا با یکی از از بر و بچ نوهد بجنگه ببینیم کی میبره.تصویر
قانون جنگم این که هر کی زودتر بمیره باخته.تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط majid ranger »

سلام.لطفا تصویر اطلاعاتی درباره سلاح های رزم انفرادی تیپ 65 بدید
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: نا کجا آباد
سپاس‌های ارسالی: 1039 بار
سپاس‌های دریافتی: 531 بار

پست توسط Ass@ss!N »

سلاح هجومی این تیپ یوزی و تیربار سازمانی گرینوف و سلاح کمری هم احتمالا برونینگ است
البته این مشخصات رو بر اساس تصاویر متعددی که از نیروهای این تیپ دیده ام بیان کردم
سرزمني که اسطوره هاي خويش را فراموش کند به اسطورهاي کشورهاي ديگر دلخوش مي کند فرزندان چنين دودماني بي پناه و آسيب پذيرند .

ارد بزرگ
New Member
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط sarguruhban »

افسر تیپ 65 هستم. نوشته های شمارو خوندم و تصمیم گرفتم تا به همه بگم:
تیپ 65 از ابتدا توسط نیروهای آمیکایی سازماندهی و آموزش داده شد و تمام آموزش های اولیه مطابق تمام تاکتیک های ارتش همگی آمریکایی هستند اما با این وجود بعد از انقلاب اسلامی نه تنها این آموزش ها راکد نماند بلکه با وجود افسران و درجه داران زبده و با تجربه بسیار پیشرفت کرد. امروز این اطمینان را داشته باشید که قدرت ، تجربه و کارکشتگی و از همه مهمتر نیروی ایمان و شجاعت سربازان ارتش به ویژه تیپ 65 توانایی مقابله با هر تجاوزی را دارد. پس از ابراز نظر های بی مورد در مورد نیروهای نظامی کشورتان خودداری  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

در ابتدا
::sa سلام جناب سروان (نظامی با یک صدای پای بلند ... )

بنده هم بد ندیدم در این بحث شرکت کنم، قبلا چند جا در مورد تکاوری نظر داده بودم که برخی دوستان دچار سو تفاهم شده اند. البته برخی دوستان میدانند، بنده در تیپ 45 تکاور شوشتر خدمت کردم و در حال حاضر هم در تیپ 55 هوابرد شیراز که باز یکی از تیپ های تکاور آجا هست خدمت میکنم.

نمیخوام بگم تیپ 45 ضعیف است، به هر حال شرایط منطقه محروم و عملیاتی، محیط مرزی همگی عوامل موثر در قدرت این تیپ است اما در مورد هوابرد شیراز واقعاً تفاوت را حس کردم. آمادگی این تیپ در سطح نیروهای نظامی ( نه فقط داخل کشور ) کم نظیر است. سرعت و کیفیت جابه جایی و عملیاتی شدن حتی سربازان وظیفه این تیپ واقعا قابل ستایش است.

اما نوهد، بنده اطلاعات زیادی در موردش ندارم، اما همین قدر که در تیپ 55 هوابرد با این قدرت از تیپ نوهد به عنوان یک الگو و قدرت بزرگ یاد میشود بیان میکند که تیپ 65 باید به مراتب از هوابرد نیرومند تر و آماده به رزم تر باشد.

تیپ 55 هوابرد شیراز در آخرین آمادگی رزمایش تنها در ظرف 20 ساعت کل نیروهای تیپ را به همراه تجهیزات کامل جا به جا و در محل مورد نظر مستقر نموده و این در حالی بوده که حتی فرماندهی تیپ هم از چنین جا به جایی به اطلاع بوده است!

حالا حتی با فرض قوی نبودن سرویس اطلاعاتی کشور که البته همه ما بر قدرت آن واقف هستیم، فرض کنید این تیپ از یک هفته قبل در وضعیت آماده باش باشد، به قول یکی از افسران در کمتر از 2 ساعت + مدت زمان طی مسافت وقت لازم دارد تا در هر نقطه ای استقرار یابد و البته این را واقعا جدی میگم هوابرد واقعا قدرتمند است ... :-)

پس دیگر حساب تیپ نوهد که توان رزمیش به اعتراف خود فرماندهان هوابرد شیراز چندین برابر است چه سرعت عمل و قدرتی دارد. بنده دیده بان خ 120 هستم، کلاس های آموزشی هدایت آتش این تیپ کاملا شبیه محیط دانشگاه است و واقعا جزو مفیدترین روزهای خدمت بنده بوده است.

اما در مورد نیروهای نظامی آمریکا، قدرت این نیروها بسیار بالا است چه از نظر تاکتیک های نظامی و چه از نظر مهارت ها و تجهیزات انفرادی. اما تاریخ ثابت کرده کلا ارتش آمریکا فاثد ذکاوت است! یعنی اگر تسخیر یک شهر با یک گروهان ممکن باشد آمریکا یک گردان میفرستد و چند گروهان تلفات میدهد و آخر کار هم میشود ویتنام و عراق و افغانستان و ... آمریکا جنگی را تا به حال به سرانجام نرسانده چون ذکاوت اداره جنگ را ندارد! حتی عملیات های آمریکایی ها اکثرا ناقص میماند چه برسد به جنگ هایش...
در حالی که مرور تاریخ نشان میدهد تیپ نوهد یا مثلا همین هوابرد اکثر عملیات های خود را به سرانجام رسانده اند و حداقل اگر به اهداف دست پیدا نکرده اند سر در گم نمانده و به سرعت موضع مناسب را برابر شرایط پیش آمده اتخاذ کرده اند. از نمونه های اون جا به جایی تیپ 55 در 5 نقطه مختلف آن هم ظرف 24 ساعت در جنگ 8 ساله است که جزو کم سابقه ترین جابه جایی های یک یگان نظامی در جهان است!

این هم یک تصویر از میدان صبح گاه تیپ و البته آسایشگاه بنده که تصادفا در اینترنت یافت شده:

البته چند شب است به ساختمان بالایی رفتم ... اما تا چند شب پیش در همین آسایشگاه شماره 4 بودم
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”