تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

Re: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه افسری و ستا

پست توسط shadro »

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز ومحترم،برادران عزیزی که قصد دارید برای آینده خودتان تحصیل در دانشگاه های افسری ارتش رو انتخاب کنید وپا به دنیایه نظامی گری بزارین به همتون میگم اگر علاقه محض به خدمت در ارتش دارین این کار رو انجام بدین در غیر اینصورت اگر به هوایه پول و مزایا و سری پر از رویاهای شیرین میخاین این کار رو انجام بدین بخدا قسم آینده خودتون رو تباه کردین.این حرف واسه دلسرد کردن کسی نیست اما داوم آوردن در دنیایه عجیب وغریب نظامی گری یک روحیه خیلی بالایی میخاد واز عهده هرکسی خارج نیست.یکی از دوستان خود من که الان شاغل در نیروی هوایی هست ومیخاد استعفا کنه بیاد بیرون ازش پرسیدم تو که خوشت نمیومد چرا رفتی داخل نیرو؟؟میدونین چی جواب داد؟؟؟گفت به ما گفته بودن بهتون خونه ضد گلوله میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :::P :grin: :-o قبل از هر اقدامی با چند تن از پرسنل ارتش مشورت کنید وبا چشمی باز اقدام کنید تا خدای نکرده پشیمان نشوید ویک عمر خودتون رو فحش و ناسزا ندین.کاری که خیلی از پرسنل ارتش الان دارن متاسفانه انجام میدن.بازم میگم این حرفا واسه دلسرد کردن کسی نبود.........................................................
New Member

سوال درباره ی استخدادم در یگان ویژه؟؟؟

پست توسط ddos1 »

سلام
من میخوام به اصطلاح وارد یگان ویژه بشم نمیدونم از کجا و چطوری
دانشکده افسری و....؟؟؟
شرایطشو هم فکر کنم داشته باشم از نظر بدنی و.....
ممنون میشم منو راهنمایی کنین
در مورد سایر یگان ها مثله یگان امداد و نوپو چی؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1001 بار
سپاس‌های دریافتی: 879 بار

Re: سوال درباره ی استخدادم در یگان ویژه؟؟؟

پست توسط نادر70 »

ddos1 نوشته شده:سلام
من میخوام به اصطلاح وارد یگان ویژه بشم نمیدونم از کجا و چطوری
دانشکده افسری و....؟؟؟
شرایطشو هم فکر کنم داشته باشم از نظر بدنی و.....
ممنون میشم منو راهنمایی کنین
در مورد سایر یگان ها مثله یگان امداد و نوپو چی؟

سلام
شما باید اول در آزمون ورودی شرکت کنید بعد اگر پذیرفته شدید در مراحل بعدی گزینش رشته ی مورد نظرتون و به تبع آن نحوه ی گزینش خود را انتخاب کنید.
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه  باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. 
امام روح الله (ره)
New Member

استخدام در دانشگاه دریایی جوادالائمه ندسا

پست توسط سید محسن تیموری »

من دیپلمه رشتهی علوم انسانی هستم و میخواهم افسر نیروی دریایی سپاه شوم.چگونه میتوانم وارد دانشگاه علوم و فنون دریایی چالوس شوم؟درضمن برای داوطلبان علوم انسانی چه رسته هایی درنظر گرفته میشود؟ایا می توانم رشته ی مدیریت و کمیسر دریایی را انتخاب کنم؟
New Member

وارد شدن به تيپ 65

پست توسط renjer.chatrbaz »

سلام. من عليرضا 20 ساله از تهران ميخواستم بدونم چطور ميشه وارد تيپ 65 شد.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

کمک

پست توسط noponopo »

میشه بگید بارشته فنی حرفه ای میشه بری ارتش یا تکاور قربونش برم هرکی جواب بدهتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
New Member

استخدام در ارتش

پست توسط 4902 »

با عرض سلام وخسته نباشید نوروز90 رابه شما تبریک عرض می نمایم. من مدرک فوق دیپلم با معدل کل 16.5 راگرفته ام د درحال حاضر نیز مشغول ادامه تحصیل هستم،خیلی به نیروی زمینی ارتش علاقه دارم وشب و روز درفکر استخدام در این ارگان هستم خواهشمندم که من را کمک و راهنمایی کند.

(باتشکر)
New Member

Re: استخدام در ارتش

پست توسط 4902 »

با عرض سلام و تشکر از شما شرایط بنده به این شرح می باشد: فوق دیپلم رشته کارهای عمومی ساختمان ودر حال حاضر در مقطع کارشناسی رشته مهندسی تکنولوژی ساختمان (دوره ی روزانه) مشغول تحصیلم،وخدمت سربازی هم نرفتم یعنی معافیت تحصیلی دارم،سنم 21 سال می باشد.ساکن استان کرمانشاه هستم ومی خواهم در رابطه با مسائل ارتش به ارتش خدمت کنم نه در رابطه با رشته خود.وازلحاظ جسمی و روحی ودینی هم مشکلی ندارم.
New Member

شرایط استخدام در تیپ 65 نوهد (نیروی ویژه هوابرد) چیه؟

پست توسط bardiyauser »

سلام
میخواستم بدونم شرایط استخدام در تیپ 65 نوهد چی هست، ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید. مرسی.

1. آیا میشه از طریق خدمت سربازی وارد این تیپ شد؟ میشه درخواست داد تا دوره ی سربازی در تیپ 65 بیفتم؟ چطوری؟

3. شرایط عمومی چی هست؟ آیا معدل بالای 14 و حداکثر 22 سال سن برای این تیپ لازم هست؟
من امسال وارد 23 سالگی شدم، متولد فروردین 68 هستم و تا الان دانشجو محسوب میشم اما به دلایل مالی باید انصراف بدم.

4. از نظر بدنی چه شرایطی میخواد؟ مثل قد و چشم و...

پدرم نظامی هست اما ارتشی نیست، جانباز هم هست.

خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارید در اختیار من هم بزارید ممنون میشم.
New Member

پست توسط bardiyauser »

کسی نیست جواب بده؟ :lol:
ضمنا من معدل دیپلمم 13/89 هست و معدل کتبی 9 :grin: معدل پیش دانشگاهی هم 11/5
البته به خاطر اینکه برای مسابقات خارج از کشور کیک بوکسینگ تمرین می کردم دیگه درس نمی خوندم و دو ماه مونده بود به کنکور وقتی فهمیدم روز مسابقه با کنکور تداخل داره جو گیر شدم گفتم میرم کنکور میدم، که 2ماه واقعا خوندم و قبول شدم، اما الان دیگه پول ندارم برم دانشگاه. ضمنا مدرک ورزشی ندارم که نشون بدم 7-8 سال کیک بوکس کار کردم.

چطوریه؟ با این نمره ها راهی هست که برم نوهد؟
لطفا کمک کنید، همه راهها رو بگید
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1001 بار
سپاس‌های دریافتی: 879 بار

پست توسط نادر70 »

سلام بر تمامی دوستان
برای یافتن پاسخ برخی از پرسشهایتان به خصوص نحوه ی برگزاری آزمون و سن ورودی و شرایط دیگر به تاپیک «ورود به دانشکده ی افسری» در بخش "متفرقه درباره ی نیروی هوایی" مراجعه کنید.
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه  باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. 
امام روح الله (ره)
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

کمک

پست توسط noponopo »

سلام.من نمیدونم چیکارکنم ازهرکی میپرسم یه یز میگهشما میگید28سال اون میگه 18 سال من دیپلم فنی مکانیک دارم داداشم دیپلم رشته انسانی 19سالمونه چیکارکنیم ممنون که جواب میدید.تصویرتصویر
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”