نرم افزار وورد یا آفیس میخام رو 6630 اجرا بشه تضمینی!!!
چنتا تا حالا دانلود کردم رو 6630 من نصب نمیشه!!!
برنامه درخواستي نوكيا رو فقط اينجا اعلام كنيد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: سرزمين آريايي
- سپاسهای ارسالی: 25 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
Re: برنامه درخواستي نوكيا رو فقط اينجا اعلام كنيد
با درود
کسی لینک دانلود نرم افزار mcount down timer رو داره؟
کسی لینک دانلود نرم افزار mcount down timer رو داره؟
[FONT=Microsoft Sans Serif]
نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا
نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا

-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 36 بار
سلام خدمت دوستان
من می خوام نرم افزاری داشته باشم که جلوی کپی فایل رو بگیره و نزاره کسی ازش کپی بگیره
من نرم افزاری دارم که می خوام رو گوشی سوار کنم و نمی خوام کس دیگه ای این نرم افزار رو بتونه کپی کنه و بریزه تو گوشی خودش حالا چه به واسطه بلوتوث چه به واسطه کپی کردن از روی رم
ممنون میشم راهنمایی کنید
من می خوام نرم افزاری داشته باشم که جلوی کپی فایل رو بگیره و نزاره کسی ازش کپی بگیره
من نرم افزاری دارم که می خوام رو گوشی سوار کنم و نمی خوام کس دیگه ای این نرم افزار رو بتونه کپی کنه و بریزه تو گوشی خودش حالا چه به واسطه بلوتوث چه به واسطه کپی کردن از روی رم
ممنون میشم راهنمایی کنید

- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
اگرامکان داره یک برنامه برای پنهان کردن شماره تماس گیرنده هنگامی که تماس میگیره رو معرفی کنید.
یک برنامه هم برای پسورد گذاشتن روی اینباکس مسیج ها معرفی کنید. هردو برای نوکیا۵۸۰۰
سپاسگزارم
یک برنامه هم برای پسورد گذاشتن روی اینباکس مسیج ها معرفی کنید. هردو برای نوکیا۵۸۰۰
سپاسگزارم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
برنامهاي که قسمت شمارهها رو ميتونه مديريت کرده يا تغيير بده، FSCaller هست که البته نسخههاي جديد اون رو تست نکردم که آيا امکان مخفي کردن شمارهي تماس گيرنده رو هم داره يا نه، اما اگر برنامهاي در اين زمينه باشه، همين Full Screen Caller هست
براي پسورد گذاشتن روي تمام اجزاي گوشي به صورت انتخابي هم ميتونيد از برنامهي Melon Advance Device Locks Pro استفاده بفرماييد
برنامهاي که قسمت شمارهها رو ميتونه مديريت کرده يا تغيير بده، FSCaller هست که البته نسخههاي جديد اون رو تست نکردم که آيا امکان مخفي کردن شمارهي تماس گيرنده رو هم داره يا نه، اما اگر برنامهاي در اين زمينه باشه، همين Full Screen Caller هست
براي پسورد گذاشتن روي تمام اجزاي گوشي به صورت انتخابي هم ميتونيد از برنامهي Melon Advance Device Locks Pro استفاده بفرماييد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
سلام به تمام دوستان
.
نماز روزهاتون قبول حق! دوستان من یک برنامه می خوام برای چت کردن، گوشیم c7 هست یک نرم افزار هم برای قفل گوشیم ممنون میشم مثل همیشه با راهنمایی هاتون ما رو یاری کنید
.نماز روزهاتون قبول حق! دوستان من یک برنامه می خوام برای چت کردن، گوشیم c7 هست یک نرم افزار هم برای قفل گوشیم ممنون میشم مثل همیشه با راهنمایی هاتون ما رو یاری کنید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد
-
Farhad3614 نوشته شده:برنامه درخواستي نوكيا رو فقط اينجا اعلام كنيد
برنامه ای برای حذف یک تماس از log گوشی نوکیا نیاز دارم single call delete که البته قابل نصب روی گوشی N95 8g باشه
خیلی ممنون میشم
-
سلام من مدتیی سرعت گوشیم پایین اومده نرم افزار ابدیت نوکیا 5233 رو میخام با تشکرFarhad3614 نوشته شده:برنامه درخواستي نوكيا رو فقط اينجا اعلام كنيد

سلام
من گوشی موبایلم نوکیا c5-03
لطفا من رو راهنمایی میکنید چطوری میتونم برنامه قدیمش رو به روز کنم و اگه نرم افزارش رو دارید لطفا برام بزارید.
ممنون
من گوشی موبایلم نوکیا c5-03
لطفا من رو راهنمایی میکنید چطوری میتونم برنامه قدیمش رو به روز کنم و اگه نرم افزارش رو دارید لطفا برام بزارید.
ممنون

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اگر اينترنت پر سرعت داريد بهتري راه استفاده از Nokia Software Updater هست و اگر اينترنت شما سرعت مناسبي نداره يا اين برنامه IP شما رو بلاک کرد، بايد از برنامهي Phoenix استفاده کنيد
اگر اينترنت پر سرعت داريد بهتري راه استفاده از Nokia Software Updater هست و اگر اينترنت شما سرعت مناسبي نداره يا اين برنامه IP شما رو بلاک کرد، بايد از برنامهي Phoenix استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 94 بار
- سپاسهای دریافتی: 68 بار
سلام خدمت دوستان
یه نرم افزار بلک لیست برای نوکیا E52 لازم دارم که هر کدومو که دانلود میکنم یا تاریخ انقاش گذشته یا میگه با سازنده تماس بگیرید یا آزمایشی هست...
به شدت به یه بلک لیست نیاز دارم کسی از دوستان اگه میشناسه موردی خوبی را لطف کنه به من کمک کنه
ممنون!
یه نرم افزار بلک لیست برای نوکیا E52 لازم دارم که هر کدومو که دانلود میکنم یا تاریخ انقاش گذشته یا میگه با سازنده تماس بگیرید یا آزمایشی هست...
به شدت به یه بلک لیست نیاز دارم کسی از دوستان اگه میشناسه موردی خوبی را لطف کنه به من کمک کنه
ممنون!
[COLOR=#D99694]قدر یاران [COLOR=#FAC08F]قدیمی را بدان
فرش های قدیمی را گرانتر میخرند...
فرش های قدیمی را گرانتر میخرند...