جهت درمان معده چه بايد كرد؟
مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 162 بار
- سپاسهای دریافتی: 173 بار
جهت درمان معده چه بايد كرد؟
جهت درمان ناراحتي هايبه روشهاي تغذيه اي چه بايد كرد؟ از راههائي بايد استفاده كرد لطفا كاربران گرامي راهنمائي كنند با تشكر فراوان
[COLOR=#4f6128][COLOR=#1f497d]
حضرت پيغمبر اكرم (ص ):
[COLOR=#4f6128]ادب نيكو زيور خرد است.[COLOR=#4f6128][COLOR=#1f497d] [i
[
حضرت پيغمبر اكرم (ص ): [COLOR=#4f6128]ادب نيكو زيور خرد است.[COLOR=#4f6128][COLOR=#1f497d] [i
[

- سپاسهای ارسالی: 78 بار
- سپاسهای دریافتی: 286 بار
Re: جهت درمان معده چه بايد كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر سیگار، الکل یا مخدر مصرف میکنید، بیخود پول و وقتتان را صرف دوا درمان نکنید چراکه هیچ روشی جواب نخواهد داد، اول از همه باید اینهارو کنار بگذارید.
در غیر اینصورت دوستان پزشک باید پاسخ دهند.
در غیر اینصورت دوستان پزشک باید پاسخ دهند.

- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7633 بار
- تماس:
Re: جهت درمان معده چه بايد كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رونين جان برس به دادش
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)

- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
Re: جهت درمان معده چه بايد كرد؟
سلام خدمت دوستان گرامی و دوست ارجمندقاسم فرهاد
دوست عزیز اول باید علت بیماری شما مشخص بشه، بهتره به یک پزشک متخصص مراجعه کنید چرا؟؟؟؟
1- ممکنه درد شما ناشی از ضعف عصبی باشه
2- ممکنه شما شخصی باشید که یک برنامه منظم غذایی ندارید مثلا امروز 1ناهار میخوری فردا3 پس فردا 6 الی اخر
3-ممکنه شما به یک نوع غذا، ادویه حساسیت داشته باشی
4- اگه سیگار میکشی یا خدای نکرده مشروب میخوری یا نوشابه که هیچی
5-ممکنه شما از غذاهای فست فود یا اوناع سانویچ ها سرد یا گرم با سس فراوان استفاده میکنی
من میتونم گیاه دارویی معرفی کنم اما چون از درد شما چیزی نمیشه حدس زد پس معرفی صحیح نیست پس توصیه من اینکه حتما به یک پزشک متخصص مراجعه کنید تا با آزمایش مشخص بشه علت درد شما چیه، دوست من حتما به پزشک مراجعه کن تا دیر نشده و به زخم تبدیل نگشته
دوست عزیز اول باید علت بیماری شما مشخص بشه، بهتره به یک پزشک متخصص مراجعه کنید چرا؟؟؟؟
1- ممکنه درد شما ناشی از ضعف عصبی باشه
2- ممکنه شما شخصی باشید که یک برنامه منظم غذایی ندارید مثلا امروز 1ناهار میخوری فردا3 پس فردا 6 الی اخر
3-ممکنه شما به یک نوع غذا، ادویه حساسیت داشته باشی
4- اگه سیگار میکشی یا خدای نکرده مشروب میخوری یا نوشابه که هیچی
5-ممکنه شما از غذاهای فست فود یا اوناع سانویچ ها سرد یا گرم با سس فراوان استفاده میکنی
من میتونم گیاه دارویی معرفی کنم اما چون از درد شما چیزی نمیشه حدس زد پس معرفی صحیح نیست پس توصیه من اینکه حتما به یک پزشک متخصص مراجعه کنید تا با آزمایش مشخص بشه علت درد شما چیه، دوست من حتما به پزشک مراجعه کن تا دیر نشده و به زخم تبدیل نگشته
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5881 بار
Re: جهت درمان معده چه بايد كرد؟
دوست گرامی
مدتها بود قصد داشتم راه درمانی بسیار مهمی را که در مورد ناراحتی معده کشف کرده ام بصورت یک موضوع مستقل ارسال کنم اما نمی دانم چرا مبادرت به این کار نکردم روشی که شما و شاید بسیاری از دوستان دیگر و اشنایان ایشان را از این ناراحتی سخت انهم بدون هیچگونه مصرف دارو راحت کند بعد از اینکه این روش را گفتم شما خود خواهید دید که تمام این داروها را می بایست دور بریزید :
1- کلدینیم C
2- المینیوم MG
3- المینیوم C- MG
4- منیزیت
5- دایجستیو
6- رانتیدین
7- فاموتادین
8- داروهای گاستروییدی
9- و غیره
پس شما دوست گرامی هم منتظر باشید که این روش را بزودی در سایت سنترال کلاب چاپ کنم اما شرط هایی را نیز دارم
- اول اینکه همه دوستان از جمله پزشکان محترم سنترال کلاب گواه باشند این روش از ابتکارات بنده است و همین که در خاطرها بماند کفایت می کند ( البته تا زمانیکه به مجامع و کنفرانس های پزشکی کشیده نشده در ان صورت حق امتیاز رسما بنام من خواهد بود
)
- دوم اینکه تمامی دوستان که خود یا اشنایانشان با این روش بدون دارو انشاا....به سلامتی کامل و دائم رسیدند نتیجه را در سایت سنترال کلاب منعکس و اعلام کنند تا هم برای پزشکان و هم سایر دوستان محترم حجت باشد
- هر گاه هنگام نماز یا اوقات دیگر یادشان به اینجانب افتاد مرا از دعای خیرشان در پیشگاه خدای تعالی محروم نکنند ( البته این بصورت یک الزام و تعهد نیست که به زحمت بیفتند فقط عرض کردم هرگاه بطور اتفاقی یادشان افتاد)
من تاپیکی را برای این موضوع ایجاد کرده و البته پس از یک سری مقدمات اصل روش را بیان خواهم نمود و همه کسانی که چنین ناراحتی دارند انشاا.... برای همیشه از شر این بیماری خلاص خواهند شد از جمله شما اقای فرهاد - شادباشید
والسلام
مدتها بود قصد داشتم راه درمانی بسیار مهمی را که در مورد ناراحتی معده کشف کرده ام بصورت یک موضوع مستقل ارسال کنم اما نمی دانم چرا مبادرت به این کار نکردم روشی که شما و شاید بسیاری از دوستان دیگر و اشنایان ایشان را از این ناراحتی سخت انهم بدون هیچگونه مصرف دارو راحت کند بعد از اینکه این روش را گفتم شما خود خواهید دید که تمام این داروها را می بایست دور بریزید :
1- کلدینیم C
2- المینیوم MG
3- المینیوم C- MG
4- منیزیت
5- دایجستیو
6- رانتیدین
7- فاموتادین
8- داروهای گاستروییدی
9- و غیره
پس شما دوست گرامی هم منتظر باشید که این روش را بزودی در سایت سنترال کلاب چاپ کنم اما شرط هایی را نیز دارم
- اول اینکه همه دوستان از جمله پزشکان محترم سنترال کلاب گواه باشند این روش از ابتکارات بنده است و همین که در خاطرها بماند کفایت می کند ( البته تا زمانیکه به مجامع و کنفرانس های پزشکی کشیده نشده در ان صورت حق امتیاز رسما بنام من خواهد بود
)- دوم اینکه تمامی دوستان که خود یا اشنایانشان با این روش بدون دارو انشاا....به سلامتی کامل و دائم رسیدند نتیجه را در سایت سنترال کلاب منعکس و اعلام کنند تا هم برای پزشکان و هم سایر دوستان محترم حجت باشد
- هر گاه هنگام نماز یا اوقات دیگر یادشان به اینجانب افتاد مرا از دعای خیرشان در پیشگاه خدای تعالی محروم نکنند ( البته این بصورت یک الزام و تعهد نیست که به زحمت بیفتند فقط عرض کردم هرگاه بطور اتفاقی یادشان افتاد)
من تاپیکی را برای این موضوع ایجاد کرده و البته پس از یک سری مقدمات اصل روش را بیان خواهم نمود و همه کسانی که چنین ناراحتی دارند انشاا.... برای همیشه از شر این بیماری خلاص خواهند شد از جمله شما اقای فرهاد - شادباشید

والسلام