دوباره مشکل با CC ...!!!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: دوباره مشکل با CC ...!!!
shola,
چنين مشکلي وجود نداره، احتمالا نسخهي مرورگر شما به روز نيست و يا مشکل از اکانت اينترنت شما هست، ممکنه سرعت پايين اينترنت هم باعث چنين مشکلي بشه، همچنين چند بار رفرش کنيد ممکنه رفع بشه
آيا دوستان ديگر هم چنين مشکلي رو دارند؟ خود من به شخضه چنين مشکلي ندارم
چنين مشکلي وجود نداره، احتمالا نسخهي مرورگر شما به روز نيست و يا مشکل از اکانت اينترنت شما هست، ممکنه سرعت پايين اينترنت هم باعث چنين مشکلي بشه، همچنين چند بار رفرش کنيد ممکنه رفع بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
Mahdi ,
عزیز خیر مرورگر من فایرفاکس نسخه 4 است و از اینترنت ADSL استفاده می کنم . این مشکل از دیشب برام بوجود امده هر چند اگه درست به خاطرم مونده باشه چند وقت پیش هم این مشکل بوجود امده بود (زمانی که سایت غیرفعال شده بود) ولی پس از مدتی درست شد به هر حال ممنون از توجه و پاسخ
در صورت ادامه این مورد در پی ام پیگیری خواهم کرد.

عزیز خیر مرورگر من فایرفاکس نسخه 4 است و از اینترنت ADSL استفاده می کنم . این مشکل از دیشب برام بوجود امده هر چند اگه درست به خاطرم مونده باشه چند وقت پیش هم این مشکل بوجود امده بود (زمانی که سایت غیرفعال شده بود) ولی پس از مدتی درست شد به هر حال ممنون از توجه و پاسخ
در صورت ادامه این مورد در پی ام پیگیری خواهم کرد.

منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.

- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
Mahdi1944 نوشته شده:shola,
سلام حضور همه دوستان

این بار وقتی آدرس سایت(صفحه اصلی یا لینک مستقیم صفحه اصلی) رو وارد می کنم میره تو یه لینک صفحه دیگه به شکل زیر:
ظاهرن این یک سایته که فضای اینترنتی برای آدرس سایت اجاره میده.

- تماس:
,
علت اين مشکل DNS Caching هست، يکبار تمام اجزاي ذخيره شده در مرورگر رو حذف کنيد و مجددا تست کنيد، همچنين ميتونيد براي اين کار از برنامهي CCleaner استفاده کنيد
دستور ipconfig/flushdns رو هم در cmd اجرا کنيد
اگر باز هم مشکل حل نشد، مشکل به اکانت اينترنت شما مربوطه، از اکانت ديگري استفاده بفرماييد، سايت 5 روز پيش به سرور جديد منتقل شده و بايد تا الان براي همه DNS هاي جديد شناخته شده باشه
علت اين مشکل DNS Caching هست، يکبار تمام اجزاي ذخيره شده در مرورگر رو حذف کنيد و مجددا تست کنيد، همچنين ميتونيد براي اين کار از برنامهي CCleaner استفاده کنيد
دستور ipconfig/flushdns رو هم در cmd اجرا کنيد
اگر باز هم مشکل حل نشد، مشکل به اکانت اينترنت شما مربوطه، از اکانت ديگري استفاده بفرماييد، سايت 5 روز پيش به سرور جديد منتقل شده و بايد تا الان براي همه DNS هاي جديد شناخته شده باشه
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
[HIGHLIGHT=#dbeef3]سلام بر دوستان و اساتید عزیز
یه چند روزی هست برای تشکر کردن خیلی مشکل دارم. یه تاپیک رو باز می کنم و برای تشکر از یه نفر(نه دو نفر و بیشتر) حدود 60 یا 70 بار دکمه تشکر رو کلیک می کنم و صفحه رو می بندم و بعدش که صفحه رو دوباره باز می کنم تشکر من زیر نام کاربر نیست! اتفاقن برخی دوستان هم از دست ما دلگیر شدن بدون اینکه بدونند عمدی نیست!
مرور گر من IE 5.0 هست و حتا با فایر فاکس 2.0 هم که وارد می شم همین مشکل هست.
به مشکل دیگه هم هست، بعد از 2 یا 3 دقیقه گذشتن از وارد شدن به سایت ، سرعت به شدت افت می کنه ، طوری که انگار connect نیستم. رو هر لینک کلیک می کنم کار نمیکنه و واکنشی مشاهده نمی شه. چند تا صفحه سایت های مختلف رو باز می کنم ولی فقط سنترال اینطوری، افت سرعت پیدا می کنه.
[HIGHLIGHT=#c6d9f0]آیا فریادرسی نیست ؟؟؟
یه چند روزی هست برای تشکر کردن خیلی مشکل دارم. یه تاپیک رو باز می کنم و برای تشکر از یه نفر(نه دو نفر و بیشتر) حدود 60 یا 70 بار دکمه تشکر رو کلیک می کنم و صفحه رو می بندم و بعدش که صفحه رو دوباره باز می کنم تشکر من زیر نام کاربر نیست! اتفاقن برخی دوستان هم از دست ما دلگیر شدن بدون اینکه بدونند عمدی نیست!
مرور گر من IE 5.0 هست و حتا با فایر فاکس 2.0 هم که وارد می شم همین مشکل هست.
به مشکل دیگه هم هست، بعد از 2 یا 3 دقیقه گذشتن از وارد شدن به سایت ، سرعت به شدت افت می کنه ، طوری که انگار connect نیستم. رو هر لینک کلیک می کنم کار نمیکنه و واکنشی مشاهده نمی شه. چند تا صفحه سایت های مختلف رو باز می کنم ولی فقط سنترال اینطوری، افت سرعت پیدا می کنه.
[HIGHLIGHT=#c6d9f0]آیا فریادرسی نیست ؟؟؟

- تماس:
,
اول اينکه مرورگرهاي شما از قديمي هم گذشتند و شبيه فسيل هستند، IE9 و Firefox 5 آخرين نسخهي مرورگرهاي مورد استفاده شما هست، علت به احتمال قريب به يقين اين موضوع هست
اما يکبار تمام اجزاي ذخيره شده در مرورگر رو حذف کنيد، مشکل کليک و عدم عکس العمل رفع ميشه (در مرورگرهاي به روز البته!، شما در اولين قدم مورد اولي که بالا گفتم رو انجام بديد)
موفق باشيد
اول اينکه مرورگرهاي شما از قديمي هم گذشتند و شبيه فسيل هستند، IE9 و Firefox 5 آخرين نسخهي مرورگرهاي مورد استفاده شما هست، علت به احتمال قريب به يقين اين موضوع هست
اما يکبار تمام اجزاي ذخيره شده در مرورگر رو حذف کنيد، مشکل کليک و عدم عکس العمل رفع ميشه (در مرورگرهاي به روز البته!، شما در اولين قدم مورد اولي که بالا گفتم رو انجام بديد)
موفق باشيد

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
فسیل برای یک دقیقش هست !!!
فایر فاکس 5
نسخه تحت ویندوز انگلیسی
[External Link Removed for Guests]
نسخه تحت ویندوز فارسی
فایر فاکس 5
نسخه تحت ویندوز انگلیسی
نسخه تحت ویندوز فارسی
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
آقا من بعد از باز کردن دو یا سه صفحه با پیغام ،انجمن در حال حاضر غیر فعال می باشد مواجه می شوم.داستان چیه؟
آقا من بعد از باز کردن دو یا سه صفحه با پیغام ،انجمن در حال حاضر غیر فعال می باشد مواجه می شوم.داستان چیه؟
Old soldiers never die.They just fade away

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
typhoon نوشته شده:سلام
من هم با همین مشکل مواجه میشم

- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
امروز انجمن هی برای من غیر فعال می شه، پاک اعصاب برای من نزاشته .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران