به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از مهر، در حالیکه زمان زیادی از بررسی لایحه خانواده در مجلس می گذرد و چندی پیش معاون حقوقی رئیس جمهور با انتقاد از تاخیر در تصویب این لایحه خواستار سریعتر شدن روند تصویب آن شده بود اینبار مجلسیان یک ماده جنجالی از این لایحه را حذف کردند. موسی قربانی،عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: ماده ۲۳ لایحه حمایت از خانواده که مربوط به شروط ازدواج مجدد بود، حذف شد. این حذف با تصمیم اعضای کمیسیون قضایی مجلس صورت گرفت.
ماده 23 لایحه حمایت از خانواده به مرد اجازه ازدواج مجدد را با 9 شرط میداد که شامل رضایت همسر اول، عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی، عدم تمکین زن از شوهر پس از صدور حکم الزام به تمکین وی، ابتلای زن به جنون یا امراض صعبالعلاج و محکومیت قطعی زن در جرائم عمدی به مجازات حبس بیش از یک سال یا جزای نقدی که بر اثر عجز از پرداخت به بازداشت بیش از یک سال تبدیل میشود، ابتلای زن به هرگونه اعتیاد مضر که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد کند، سوء رفتار یا سوء معاشرت زن به حدی که ادامه زندگی را برای فرد غیرقابل تحمل میکند، ترک زندگی خانوادگی از طرف زن به مدت بیش از 6 ماه، عقیم بودن زن و غایب شدن زن به مدت بیش از یک سال، است که بر اساس آن مرد اجازه ازدواج مجدد را داشت.
بحران شوهر برای یک میلیون دختر ایرانی
بر تعداد دختران مجرد ایران همچنان افزوده می شود. رقم این دختران هر چه باشد تا ده سال دیگر یک میلیون دختر دیگر نیز به تعدادشان افزوده خواهد شد. این را شهلا کاظمی پور، معاون مرکز مطالعات و پژوهشهای جمعیتی آسیا و اقیانوسیه می گوید و اضافه می کند: مشکل فعلی جامعه ما این است که مردان ما با دخترانی در سنین پایین تر ازدواج می کنند و تنها راه حل مشکل تجرد قطعی دختران این است که همسن گزینی همسری در کشور رخ دهد چرا که اگر تعداد پسران در سن ازدواج را با دختران در آستانه ازدواج با فاصله سنی دو یا سه سال نیز در نظر بگیریم تعداد دخترهایی که مجرد باقی می مانند کمتر می شود.
بازیهای رایانه ای عامل تازه طلاق
در یک نظر سنجی که شرکت دوریتوس به بهانه برگزاری سری مسابقات بازیهای کامپیوتری درشهرهای مهم جهان ( از جمله تهران ) انجام داده مشخص شده است: اعتیاد به بازیهای کامپیوتری یکی از دلایل اصلی جدایی زوجها در 15 درصد از طلاقها بوده و یکی از طرفین در این گونه طلاقها عنوان می کند از لحاظ اهمیت در زندگی برای نفر مقابل پس از بازی کامپیوتری در رتبه دوم قرار گرفته است.
بر اساس این آمار ، 50 درصد مردان و 49 درصد زنان اشاره کرده اند بازیهای کامپیوتری آن لاین بخشی از وقت آزاد هفتگی آنها را می گیرد و به این ترتیب زنان درعرصه بازیهای آن لاین پابه پای مردان فعالیت دارند.اما از این عده مردان 22 درصد و زنان 23 درصد وقت آزادشان را به این کار اختصاص داده اند وبرخی از زنان به قدری نسبت به بازی اعتیاد داشته اند که آن را حتی به خرید کردن هم ترجیح می دهند.
سهم 80 درصدی مردان در خیانتهای خانوادگی
علی اصغر کیهان نیا، مشاور خانواده گفت: سهم مردان در خیانتهای زناشویی 80 درصد است و 20 درصد دیگر خیانتکاری را زنان در ایران انجام می دهند.
به نظر می رسد قبح خیانت در زنان جامعه ما بیش از مردان است، این موضوع تا جایی است که مراجعات نشان می دهد خیانت در میان مردان 80 درصد و در زنان 20 درصد است.
این مشاور خانواده، دلیل خیانتهای زن و شوهری را تنوع طلبی، طراوت طلبی، امیال سرکوفته کودکی و نوجوانی و احساس محق بودن در مردان می داند و در خیانتهای مربوط به زنان نیز از "مقابله به مثل به عنوان مهمترین انگیزه نام می برد.
بحران شوهر برای 1میلیون دختر !!!!!!!!!!
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: بحران شوهر برای 1میلیون دختر !!!!!!!!!!
× × هرچند تا الان سعی میکردم وارد اینجور بحث ها نشم. الانم دارم به زور خودمو کنترل میکنم و سعی میکنم این آخرین پستم تو این تاپیک باشه.
واقعا این یعنی چی؟ این دیگه چه معنی میده؟ دارن گسترش ولگردی میدن؟ همینطوریش که نیاز به شرایط برای ازدواج مجدد بود هم کلی از آقایون یه جورایی (!) بدون اینکه واجد شرایط باشن این کارو میکردن. الان دیگه باید دید وضع مملکت به کجا ها که نمیکشه... البته وقتی اون آقای محترم با 3 همسر (!) تو تلویزیون میاد و و با خیال راحت میگه خوش میگذره چیزی جز این هم انتظار نمیرفت.
پروردگارا، مارا به راه راست هدایت فرما...
دوستان من قصد براه انداختن هر گونه بحثی رو ندارم. اما واقعا آدم نمیتونه این حرفای ××× رو تحمل کنه...
واقعا این یعنی چی؟ این دیگه چه معنی میده؟ دارن گسترش ولگردی میدن؟ همینطوریش که نیاز به شرایط برای ازدواج مجدد بود هم کلی از آقایون یه جورایی (!) بدون اینکه واجد شرایط باشن این کارو میکردن. الان دیگه باید دید وضع مملکت به کجا ها که نمیکشه... البته وقتی اون آقای محترم با 3 همسر (!) تو تلویزیون میاد و و با خیال راحت میگه خوش میگذره چیزی جز این هم انتظار نمیرفت.
پروردگارا، مارا به راه راست هدایت فرما...
دوستان من قصد براه انداختن هر گونه بحثی رو ندارم. اما واقعا آدم نمیتونه این حرفای ××× رو تحمل کنه...
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
من از داشتن چند همسر استقبال نمی کنم ولی لطفا هر کدام از دوستان که می توانند بنده را روشن کنند که این یک میلیون!!! دختر باقی مانده باید چه کنند؟دوستان توجه کنید،بحث چند صد و چند هزار و ده هزار نیست،بحث میلیون نفر است.چه طور این افراد در طول سالهای باقی مانده از عمرشان می توانند بدون خارج شدن از مسیر شرع و عرف جامعه نیازهای خود را برطرف کنند؟
بنده بسیار خوشحال خواهم شد ،خصوصا اگر دختر خانومها و بانوان محترم عضو سنترال هم در این تاپیک شرکت کنند و نظرات خود رو اعلام کنند.
من از داشتن چند همسر استقبال نمی کنم ولی لطفا هر کدام از دوستان که می توانند بنده را روشن کنند که این یک میلیون!!! دختر باقی مانده باید چه کنند؟دوستان توجه کنید،بحث چند صد و چند هزار و ده هزار نیست،بحث میلیون نفر است.چه طور این افراد در طول سالهای باقی مانده از عمرشان می توانند بدون خارج شدن از مسیر شرع و عرف جامعه نیازهای خود را برطرف کنند؟
بنده بسیار خوشحال خواهم شد ،خصوصا اگر دختر خانومها و بانوان محترم عضو سنترال هم در این تاپیک شرکت کنند و نظرات خود رو اعلام کنند.
Old soldiers never die.They just fade away

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
تا جایی که من میدونم تعداد دخترها با پسرها تقریبا برابره حالا اون یک میلیون از کجا اومد من نمیدونم به جای این بحثها ازدواجو آسون کنن وقسمت رضایت همسر رو هم وردارن
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
جمعیت مذکر و مونث در ایران تقریبا برابر است.این یک میلیون مربوط به دختران در سن ازدواج است.در این مقطع سنی جمعیت دختران از پسران بیشتر است.
Old soldiers never die.They just fade away

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 97 بار
آخي واقعا حقشونه...ان شاءالله كه بشن 10 ميليون نفر و تا آخر عمر هم مجرد باقي بمونند!!مي دونيد دوستان خدا نكنه كه يه دختر به جايي برسه مثلا تو دانشگاه خوبي درس بخونه يا يه كار داشته باشه....ديگه مگه مي شه باهاش حرف زد...پسري كه بخواد اونو بگيره يه شاهزاده به تمام معنا بايد باشه...به كوچكترين چيزا گير مي دن...الهي كه هيچ كدومشون شوهر نكنند و بدبخت بشن...تا بالاخره بلكه آدم بشن..

-
- سپاسهای ارسالی: 798 بار
- سپاسهای دریافتی: 136 بار
این نتیجه سیاستهای تشویقی غلط افزایش جمعیت در اواخر دهه 60 می باشد که با توجه به افزایش رشد جمعیت کشور در اوایل انقلاب طبیعی است.فقط من مانده ام که مسئولین که به امار دسترسی دارند چرا این مسئله را پیش بینی نکرده بودند؟ فرهنگ ازدواج با همسن باید تشویق میشد.البته الان هم ازدواج داشجوئی راه انداختند که می شود گفت کمی دیر است.
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
دختر اگه با حيا و نجيب و كمي هم زيبا رو باشه مطمئنا سرش بي كلاه نميمونه !
اينجور مسائل از چندين دهه قبل و در خيلي از كشورهاي آسيا مطرح ميشد و ميشه ولي آمار دختران به قول بعضيا ترشيده و بخت بسته خيلي كمه . پس خانوماي عزيز زياد با خوندن اين مطالب دلهره بهتون دست نده
اينجور مسائل از چندين دهه قبل و در خيلي از كشورهاي آسيا مطرح ميشد و ميشه ولي آمار دختران به قول بعضيا ترشيده و بخت بسته خيلي كمه . پس خانوماي عزيز زياد با خوندن اين مطالب دلهره بهتون دست نده

- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7633 بار
- تماس:
typhoon نوشته شده:سلام
داداش روشنت ميكنم.
خواهران گرامي سعي كنن كمي از فيس و افده هاي بي مورد پرهيز كنن حتما يكي خر ميشه بالاخره. (عزيزان سوء تفسر نفرمايند)
ما همه دختر هارو نميگيم اون 1 مليون نفر كه باد كردن بايد كم از خر شيطون بيان پايين تا كار درست شه.
الان به يه دختر سلام ميكني بايد 500 هزار جيبت باشه تا عليك بشنوي.خب همين ميشه.........
مرد ميخاد زن بگيره . بايد فكر مهريه باشه فكر شير بها باشه فكر خرج عروسي باشه . فكر كهنه و پوشك بچه باشه. فكر النگو هاي خانوم باشه . فكر خريد خونه باشه . فكر لباس شب عيد باشه. فكر .......... بدبختيش باشه.
خب من ي كه شيپيش تو جيبام پشتك بالانس ميزنه از جونم سير شدم برم زن بستونم هم خودم و بدبخت كنم و هم دوباره خودمو بدبخت كنم.
مسئله ساده است . ماشالله همه عزيزان در جامعه فعلي حضور دارن . و حرف بنده رو متوجه ميشون انشالله.
اگر روزي دختران دمه بخت مسائل اقتصادي رو كنار گذاشتن و به مسائل عاطفي فكر كردن حتما يه پسر خوب گيرشون مياد
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)

-
- سپاسهای ارسالی: 297 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار

- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
سلام خدمت دوستان گرامی

نمیدونم چرا ما همه مسائل رو به خنده میگیریم؟؟ وقتی باید متفکر باشیم و به مسائل با دید درست و منطقی فکر کنیم چیکار میکنیم؟؟ میخندیم، مسخره میکنیم،
ما هم پسر خوب داریم، هم بد و هم دختر خوب داریم و هم بد
اگه ما واقعا مرد باشیم خطایی نمیکنیم حالا میخواد هرچقدر دختر بد هم باشه
درواقع دوستان ما مردها ضعف داریم نه خانومها، این یک حقیقته
چند وقت پیش تو خیابان با کسی مواجه شدم در واقع حواسم نبود و برخورد کردم بهش و افتاد اومدم دستشو بگیرم بلندش کنم از زمین یه دفعه فکر کردم یه خانوم هست اما بعد چند لحظه دیدم نه یه مرد جوانه، شده بود شبیه یه ....
خب حالا فقط خانومها اشکال دارند؟؟؟ نه .. ما هم مشکل داریم، وفادار نیستیم، خیانت که دیگه نگو... و..........
منظور من به شخص خاصی نیست و قصد هم ندارم پند یا نصیحت بدم یا کسی رو محکوم کنم یا هرچی... پس کسی از من ناراحت نشه
چه خوب میشد
وقتی که باید بخندیم، بخندیم و وقتی که باید تفکر کنم، تفکر کنیم.
مسخره کردن دیگران در مرام و منزلت یک انسان نیست.

نمیدونم چرا ما همه مسائل رو به خنده میگیریم؟؟ وقتی باید متفکر باشیم و به مسائل با دید درست و منطقی فکر کنیم چیکار میکنیم؟؟ میخندیم، مسخره میکنیم،
ما هم پسر خوب داریم، هم بد و هم دختر خوب داریم و هم بد

اگه ما واقعا مرد باشیم خطایی نمیکنیم حالا میخواد هرچقدر دختر بد هم باشه

درواقع دوستان ما مردها ضعف داریم نه خانومها، این یک حقیقته

چند وقت پیش تو خیابان با کسی مواجه شدم در واقع حواسم نبود و برخورد کردم بهش و افتاد اومدم دستشو بگیرم بلندش کنم از زمین یه دفعه فکر کردم یه خانوم هست اما بعد چند لحظه دیدم نه یه مرد جوانه، شده بود شبیه یه ....
خب حالا فقط خانومها اشکال دارند؟؟؟ نه .. ما هم مشکل داریم، وفادار نیستیم، خیانت که دیگه نگو... و..........
منظور من به شخص خاصی نیست و قصد هم ندارم پند یا نصیحت بدم یا کسی رو محکوم کنم یا هرچی... پس کسی از من ناراحت نشه
چه خوب میشد
وقتی که باید بخندیم، بخندیم و وقتی که باید تفکر کنم، تفکر کنیم.
مسخره کردن دیگران در مرام و منزلت یک انسان نیست.
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.

- محل اقامت: تهران-پیروزی
- سپاسهای ارسالی: 318 بار
- سپاسهای دریافتی: 317 بار
حالا شما نگرون این یه میلیون دختر بی شوهر هستین یا نگران خودتونین ؟ 

[FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [HIGHLIGHT=#000000][FONT=Times New Roman]امام محمد باقر (ع) می فرمایند:
[FONT=Times New Roman][HIGHLIGHT=#4f6128](* هیچ چیز نزد خداوند محبوب تر از کاری نیست که بر آن مداومت شود هر چند که آن کار کوچک باشد. [HIGHLIGHT=#4f6128] *) [FONT=B Compset]
[FONT=Times New Roman][HIGHLIGHT=#4f6128](* هیچ چیز نزد خداوند محبوب تر از کاری نیست که بر آن مداومت شود هر چند که آن کار کوچک باشد. [HIGHLIGHT=#4f6128] *) [FONT=B Compset]