ASHKAN95 نوشته شده:همونطور که گفتم برای تصحیح غلط های شما وقت ندارم.قضاوت با خود بیننده.به قول معروف کسی خواب باشه بیدار میشه، ولی کسی که خودشو به خواب زده نه.
شمام برو خوش باش و سجیل رو به Iron Dome ربط بده.کی حرف اینو زد اخه؟Iron Dome فقط برای مقابله با راکت های حزب الله و ... که تقریبا هم شکست خورده.
به این تاپیک مراجعه کن راجع به A-135 هرچی خواستی توش نوشته.دیگه نگو اطلاعاتی راجع بهش نیست.چون تقریبا سیر تا پیازش اینجاست!!!
ضمنا این سامانه دوتا موشک داره که یکیش در ماورای جو موشک رو نابود میکنه.ا
135-t79067.html راجع به GMD هم هرچی میگم شما حرف خودتو میزنی.همون قضیه خواب و این حرفا.ترجیح میدم زیاد اعصابمو واسه حرف زدن با ادم بدون منطق خورد نکنم!!!
این حرف که شما میگی امریکا قصد داشت سامانه موشکی تهیه کنه که در فاز اولیه شلیک موشک رو نابود کنه، مربوط به طرح دیگری بود و نه GMD!!!!!!!
این سامانه در الاسکا مستقره و برای تهدیدات روسیه و کره شمالی پیش بینی شده.
ایجس هم 9.5 میلیون قیمتشه
این اخرین پست منه در این تاپیکه.چون ظاهرا داستانِ خوندن یاسین و ... این حرفاست.
از مدیرای عزیز خواهش میکنم به این تاپیک رسیدگی کنند.
یکی از قوانین اصلی سایت اینه که باید حرف هاتون منبع معتبر داشته باشد.ولی متاسفانه حرف های شما تماما و اساسا"بی پایه و اساس بوده و تنها انچه در تخیلات خود میپرورانید را منتشر کرده باعث تشویش اذهان شده اید.
به امید رسیدگی هرچه سریع تر مدیران بخش
دوست عزیز مثل این که شما خودت حالت خوش نیست حرف میذاری تو دهن من و از قول من حریف میزنی بعد میگی حرفات
مدرک نداره!لطفا پستی که کاربر با نام f-35 گذاشته بخون مثل این که اینو نخوندی بابا!!!!
نقل قول:فرمانده نيروي هوافضاي سپاه همچنين سامانه پدافندي رژيم صهيونيستي موسوم به "گنبد آهنين " را تنها تبليغاتي
براي مصرف داخلي اسرائيل دانست و افزود: موشكهاي تاكتيكي كه آنها شليك ميكنند 2 ماخ سرعت دارد اما براي مثال
وقتي موشك سجيل به نزدیکی هدف میرسد، چيزي حدود 12 ماخ سرعت خواهد داشت.
باباجون این فرمانده نيروي هوافضاي سپاه گنبد آهنی چسبونده به سجیل!!من هم همینو دارم میگم!سجیل چه ربطی به گنبد
آهنی داره که این یارو میچسبونه بهش!!!
در مورد کارکردش هم که گفتم به قول رویترز از 20 موشک شلیک شده تونسته 9 تاشو سرنگون کنه!!اما مسئله اینه که
موشک های حماس 200دلار قیمتشه موشک های گنبد آهنی 25هزار دلار!!!(عین خبر رویترز)
من نه ازش تعریف کردم نه انتقاد، اصلا گور بابای سازنده های گنبد آهنی
نقل قول:ضمنا این سامانه دوتا موشک داره که یکیش در ماورای جو موشک رو نابود میکنه.ا
راجع به GMD هم هرچی میگم شما حرف خودتو میزنی.همون قضیه خواب و این حرفا.ترجیح میدم زیاد اعصابمو واسه
حرف زن با ادم بدون منطق تلف نکنم!!!
این حرف که شما میگی امریکا قصد داشت سامانه موشکی تهیه کنه که در فاز اولیه شلیک موشک رو نابود کنه، مربوط به
طرح دیگری بود و نه GMD!!!!!!!
نقل قول از خودت:سیستم A-135 توسط روسیه در اطراف شهر مشکو گسترش داده شده است که یک سیستم ضد بالستیک
یا همان ABM است.این سیستم جهت رهگیری و شناسایی موشک های متجاوز در
فاز پایانی یا فاز ترمینال انها و سپس
نابودی انها توسط موشک های برد بلند و برد کوتاه خویش تولید گشته است.
بابا جون من همینو دارم میگم!!!:
Ground-based
Midcourse Defense
Midcourse یعنی میانه ی راه!یعنی فاز دوم موشک !این تنها سامانه ای که اقدام به رهگیری و اقدام علیه موشک های
بالستیک در میانه ی راه میکنه.
خوب خودت نوشتی A-135 مال
فاز ترمینال یا نهایی!!!اون هم چه جوری عمل میکنه:یک سرجنگی به اندازه 5 مگاتون!
این سامانه که دقت نمیخواد.اگر منفجر بشه تا شعاع 20 کیلومتری روی فضا همه چیزو ذوب میکنه!یعنی دقتش 20 کیلومتر
باشه کفایت میکنه
اینو بخون ببین hit-to-kill چه دقتی داره(البته مربوط به Aegis)
At that point the third stage separates, and the Lightweight Exo-Atmospheric
Projectile (LEAP) kinetic warhead (KW) begins to search for the target using pointing
data from the launching ship. The ATK solid divert and attitude control system
(SDACS) allows the kinetic warhead to maneuver in the final phase of the
engagement. The KW's sensors identify the target, attempt to identify the most lethal
part of the target and steers the KW to that point. If the KW intercepts the target, it
provides 130 megajoules (96,000,000 ft·lbf, 31 kg TNT equivalent) of kinetic energy at
the point of impact.
ترجمه:
در نقطه ای که مرحله ی سوم به پایان میرسه(یعنی زمانی که موتور مرحله سوم هم به کارش پایان میده)
(بهتره درباره چند مرحله ی قبلی موتور مقاله ای که میذارم رو بخونید)
"مرمی سبک وزن بالای جوی کلاهک جنبشی" (این اسم طولانی که براش گذاشتن)به وسیله داده های نقطه ایِ ارسال شده
از کشتی که موشک از اون شلیک شده،جست و جو به دنبال هدف رو آغاز میکنه.SDACS (منظور موتور مرحله چهارم
است که کلاهک دارای سر جنبشی رو هدایت میکنه)به کلاهک جنبشی قدرت مانور در فاز آخر رو میدن(یعنی اون کلاهک
جنبشی میتونه با مانور های موشک هدف از طریق همین موتور مرحله چهارم مقابله کنه).
سنسور های کلا هک جنبشی(اینجا دیگه ربطی به رادار نداره) هدف رو شناسایی میکنند(در مطلبی فارسی خوندم که این
سنسور ها دو سنسور مادون قرمز است)و سپس اقدام به شناسایی تخریب پذیر ترین قسمت هدف میکند و به اون سمت
تغییر جهت میدهد.اگر کلاهک جنبشی به هدف برخورد کند انرژی برابر با انفجار 31 کیلوگرم تی ان تی به نقطه ی برخورد
وارد میکند.
از این مقاله که مربوط به سازنده ی موشک است:
[External Link Removed for Guests]_
055769.pdf
در ضمن این عکسو ببین درباره کلاهک جنبشی یه چیزایی کشیده
[External Link Removed for Guests]نقل قول:این حرف که شما میگی امریکا قصد داشت سامانه موشکی تهیه کنه که در فاز اولیه شلیک موشک رو نابود کنه،
مربوط به طرح دیگری بود و نه GMD!!!!!!!
بابا جون من کی گفتم این مال فاز اولیه است!حرف تو دهن من نذار!!!!
تنها طرحی که برای فاز اولیه دارن airborne laser نام داره که برای هدف قرار دادن موشک باید بره روی سر جایی که
موشک ازش شلیک میشه که این کار سخت به نظر میرسه.
بابا جون این GMD مال فاز دوم موشکه.هیچ سامانه ای تو دنیا برای اقدام علیه موشک در فاز دوم غیر از این وجود
نداره!!
فاز دوم!!این خصیصه این سامانه رو به یک استثناء تبدیل کرده.
وگرنه Aegis هم اگر از موشک SM-3 استفاده کنه در بیرون جو در ابتدای فاز سوم یعنی ورود به جو اقدام میکنه
نقل قول:ایجس هم 9.5 میلیون قیمتشه
بله اینو میدونم:
Production history
Manufacturer Raytheon, Aerojet
Unit cost $9.5 million
من دارم همینو میگم از این مقدار فقط 500هزار دلارش مربوط به موشکش که SM-3 بقیه اش یعنی حدود 9میلیون دلار
مربوط به kinetic warhead (KW یا همون سر جنبشیه