ممنون دوست عزیز
من از دو سال پیش در مورد یوفو تحقیق کردم و نظیر این مطالب رو همون دو سال پیش توی سایت های دیگه خوندم، کلی هم کلیپ و مستند و ... این جور چیزا دیدم. این مطالب برام تازگی نداره، فقط منو یاد اون موقع میندازه که خیلی مشتاق بودم حقیقت رو بدونم. خواستم یه سری سایت درست و درمون معرفی کنم که تازه کارها هم باهاش آشنا بشوند! من بهتون پیشنهاد میکنم فقط وب انگلیسی رو سرچ کنید!
من میدونم معنی یوفو چی هست (اولین بار توسط نیروی هوایی آمریکا بکار رفته) و منظورم از این که داریم یوفو میسازیم همون بشقاب پرنده(دیسک پرنده) است، چون هر جای جهان بگی یوفو، طرف یاد بشقاب پرنده می افته!!!
آخرشو بگم، موجود فضایی خر نیست این همه راه بیاد کره زمین، به آمریکا چیز یاد بده!! یا میاد زمین رو تسخیر کنه یا اگه بچه خوبی باشه با انسان ها ارتباط برقرار می کنه که نکرده!
این ها فقط دروغ بزرگیه که آمریکا بخورد مردم داده! همش پروژه های مخفی آمریکاست که تو منطقه 51 انجام میشه! حالا چرا آمریکا همچین چیزی رو با این تکنولژی پیشرفته رسما به ادوات نظامیش اضافه نکرده جای بحث داره!
اولا اینکه این پروژه هنوز کامل نشده و به نتایج آزمایشات سرن بستگی داره تا تکمیل بشه، دوما اینکه یه نظریه که تو سریال ظهور (The Arrivals) که لینکشو گذاشتم اومده اینه که آمریکا اینو برای تحقق نظم نوین جهانی کنار گذاشته! یعنی حمله موجودات فضایی (آمریکایی الاصل) به زمین همانا، متحد کردن مردم جهان زیر پرچم آمریکا برای مقابله با اونا همانا! شاید ادعای جالبی نباشه ولی برخی نظرسنجی ها این قضیه رو قوت میدن، نظرسنجی کردن که بیش از نصف مردم انگلیس به حمله موجودات فضایی در آینده اعتقاد دارند!! حجم فیلم های موجودات فضایی از 2010 به اینور زیاد شده، این یعنی داره مردم جهان رو برای پذیرش موجودات فضایی آماده میکنه! اما چه موجودی؟ فضایی زمینی آمریکایی الاصل!!
به هر حال مطالب و اراجیف در این موضوع زیاده، مثلا یکی باهاشو در ارتباطه که میگه فلان قله بلندترین قله جهان هست نه اورست(این ادعا تایید شده)، یا یکی دزدیده شده و حافظه اش پاک شده و حافظه اش داره میاد سرجاش، یا حتی یکی توسط اونا باردار شده
در هر حال ما نباید هر دروغی رو باور کنیم ولی این چیزی که معلومه، تکنولژی ساخت این پشقاب پرنده ها داره رو میشه و ما باید برای ساخت اون دست بکار بشیم، تا جایی که من میدونم روسیه همزمان با آلمان نازی شروع کرده از طریق جاسوسی (بشقاب پرنده مثلثی رو اولین بار روسیه ساخت)، آمریکا بعد از آلمان نازی با استفاده از دانشمندان نازی، و فرانسه و چین هم نمونه هایی ساخته اند! از یکی شنیدم که ما هم داریم میسازیم و راست دروغشو نمیدونم!
ببخشید طولانی شد، بهتره دیگه بحث رو کشش ندیم!

خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی