سرعته کامپيوترم خيلي پايين اومده؟

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

سرعته کامپيوترم خيلي پايين اومده؟

پست توسط DJ.HAMED »

یه دو سه هفته ای هست سرعت کامپیوترم خیلی پایین اومده برای باز کردم مای کامپیوتر باز کردن بازی ها فایلها صفحه ی اینترنت دیگه حوصلم سر رفته :-( :lol: :sad:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

اگه بيشتر توضيح ميدادي بهتر بود .....چون 10 ها دليل مي شه براش اورد....
بهم خوردن ويندوز .....مشکل سخت افزاري......حجم بالاي اطلاعات در درايو c .........و..........اگه بيشتر بگي کمک بيشتري ميشه کرد
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain II
Captain II
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

من خيلي روي ويندوزم برنامه نريختم بيشتر عکس ودوتا بازي هست که فکر نکنم ويروسي هم باشه
توي درايو سي هم به غير از ويندوز چيزه ديگري نريخدم و فقط يک ويندوزم بيشتر ندارم :sad:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DJ.HAMED
با BitDefender سيستم رو اسكن كنيد (البته آپديت شده باشه)
اگر ويروس نيوذ ليست برنامه‌هايي كه نصب كرديد رو اعلام كنيد
در ضمن دماي CPU رو هم بازبيني كنيد، نبايد بالاتر از 45 درجه باشه
اگر اخيرا زمان كار با كامپيوتر نوسان شديد برق داشتيد احتمال مشكل سخت افزاري و نيم سوز شدن قطعات هم هست كه در مرحله بعدي هستند
ليست برنامه‌هاي زمان بوت رو هم بازبيني كنيد (با msconfig و يا مستقيما از طريق رجيستري)
آيا از زمان روشن شدن سرعت كم هست و يا بعد از مدتي كار كردن اين اتفاق مي‌افته؟ :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

تا بالا اومدن ويندوز هيچ مشکلي نيست بعدش گير داره
من کيسم 6تا فن داره شک دارم دماش بالا باشه
در ضمن يکبار پاور اشکال داشت با عوض کردن يه تکش دارم باحاش کار مي کنم :-( :?
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DJ.HAMED,
پس مشكل به برنامه‌هاي نصب شده و كلا رويدادهاي جاري ويندوز مربوط هست، ويروس، برنامه‌هاي زياد كه در رم لود مي‌شن (احتمالا زمان بوت ويندوز)
با BitDefender سيسم رو تست كنيد
ليست برنامه‌هايي كه نصب كرديد رو هم اعلام كنيد :-(

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

nokia pc
nero
clone cd
cheats
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

به نظر من اشتباه بزرگتون همون پاور هست چون من خودم يه بار اين کارو کردم مادربردم نيم سوز شد البته اولش خوب بود بعد از يه مدتي اين جور شد......باز شما مواردي رو مهدي جان گفت بررسي کنيد اگه حل نشد اعلام کنيد تا موارد ديگه بررسي بشه :-(
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

nokia pc كه يكي از سنگين ترين برنامه‌هاي موجود هست و همينطور nero مخصوصا اگه ورژن 7 اون باشه بسيار سنگين هستند، استارتآپ و ويروس رو هم بررسي كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد :-(

Captain II
Captain II
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

nero نه ورژن 7نيست اون دوتا همنگاه کردم خبري نيست :-x :?
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

به نظر من در Task Manager و در قسمت Processes به ليست و مشخصات برنامه هاي در حال اجرا نگاه کنيد.
ببينيد که برنامه هايي را که نصب کرده ايد چقدر از رم و ... مصرف ميکنند و برنامه هاي پرکاربرد را احتمالا مجبور هستيد پاک کنيد يا دوباره نصب کنيد. به طور مثال اگر برنامه اي بيش 50 مگابايت رم بطور مداوم استفاده کند باعث کند شدن سيستم خواهد شد.
بعدا بايد به برنامه هاي خود سيستم توجه کنيد و ببينيد که مقدار مصرفي اونها نيز چقدر هست؟
اگر خيلي زياد باشد حتما يه مشکلي از قبيل ويروس يا خرابي در سيستم عامل و ... بوجود آمده است.
در آخر به برنامه هاي ناشناس نگاه کنيد و در صورت لزوم آنها را با آنتي ويروس اسکن کنيد.
اگر در اين موارد که گفتم مشکلي نبود بريد به msconfig و در قسمت services به تمام برنامه هاي موجود با دقت نگاه کنيد و برنامه هاي مشکوک را در اينجا اعلام کنيد تا بررسي شود يا هم اينکه اونها را Disable کنيد. سپس به قسمت Startup برويد و به برنامه هايي که در هنگام بالا آمدن سيستم عامل از همون اول فعال هستند نگاه کنيد. و برنامه هاي پرمصرف را غيرفعال کنيد.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DJ.HAMED
چه گزينه‌هايي در زمان بوت داريد؟ (مي‌تونيد از Msconfig و يا برنامه‌قدرتمند System mechanic استفاده كنيد)

ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”