منو در زبان اسمبلی

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط ديگر زبانهاي برنامه نويسي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Azadi.Isatis, abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

منو در زبان اسمبلی

پست توسط ted mosby »

سلام دوستان.من چند نمونه منو تو زبان اسمبلی می خواستم.البته خودم هم نوشتم ولی نمی دونم چرا خروجی اش انقده بامزه اس.تصویرنمی دونم چیکارش کنم تا درست شه.اینم آدرسشhttp://s2.picofile.com/file/7196994080/menu_kooftiبهم بگین چی کار کنم درست شه.
Novice Poster
Novice Poster

Re: منو در زبان اسمبلی

پست توسط ted mosby »

تو رو خدا یه راهنمایی بکنین دیگه!یعنی این قدرمنوش سخته؟؟؟؟ :-(
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

دقیقا مشکلت چیه؟ تصویر تصویر
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ted mosby »

HS368 نوشته شده:دقیقا مشکلت چیه؟ تصویر تصویر

اذیت می کنین؟تصویردارم میگم دیگه!یه منو می خوام طراحی کنم که 8تا گزینه داره.اونجایی که آدرسشو دادم هم آپلودش کردم.به ظاهر مشکلی نداره ولی خروجی اش آخر خنده اس!تصویرخواهشی که ازتون دارم اینه که یا بهم بگین اشکال برنامه کجاست که خروجی اش انقده بامزه اس یا اینکه چند تا نمونه منو تو اسمبلی رو بهم بدین ببینم باید چیکار کنم.در ضمن من با emu8086برنامه می نویسم.ممنون از توجهتون.تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

یه نمونه خیلی ساده واست نوشتم، بسته به خودت داره بخوای از چه روشی برای ساخت منو استفاده کنی. مثلا بخوای با کلیدهای بالا و پایین روی گزینه ی مورد نظر حرکت کنی و نوشته اون های لایت بشه و با کلید اینتر گزینه رو انتخاب کنی یا با موس انتخاب کنی یه خرده وقت گیره واسه همین من حوصلشو ندارم بنویسم. میشه خیلی زیباتر درست کرد اما وقت گیره، برای اینکه بتونی نمونه جالب تر رو ببینی تو گوگل bootmenu source code رو جستجو کن. نمونه های زیادی هست. معمولا منوی بوت رو با زبان c به صورت ترکیبی با اسمبلی مینویسند و کم پیش میاد که از اسمبلی استفاده کنند.
[External Link Removed for Guests]
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ted mosby »

تا همین جاشم قربون دستتون :razz: :razz: خب پروجه اسمبلی مونه دیگه منو شم باید به زبون اسمبلی باشه.برم ببینم چه خاکی می تونم به سرم بریزم حالا اگه مشکلی داشتم بازم میام میپرسم.
ارسال پست

بازگشت به “Other Programming”