بالاخره کدام آنتی ویروس؟؟؟

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

Re: بالاخره کدام آنتی ویروس؟؟؟

پست توسط kingday »

serat&mersad نوشته شده:سلام دوستان من ازآنتی ویروسnod32استفاده میکنم هم سبکه وهم عالی :grin:
[HIGHLIGHT=#ffff00]kingday خیلی از ویروسهایی که اویرا میشناسه نود از روشون رد میشهkingday :-O  نمیدونم من که خیلی ساله ازnod32استفاده میکنم هیچ وقت واسم پیش نیومده!
تازه باسرعت اینترنت ایرانnodروهم به سختی میشه به روزکرد(update) :grin:

من دقیقا نمیتونم بگم کدوم بهتر هستن اما گفتم یکبار نود یک اتوران ویروسی رو میشناخت مرتبا هی الارم میداد و من گزینه دلت رو میزدم اما دوباره هی میامد و دوباره اخطار میداد که بلاخره با اویرا تونسام کاملا پاکش کنم و نود نتونست پاکش کنه

البته یک بار هم بود که من یک سری فایل رو روی فلش از سیستم خودم که فکر میکردم کاملا پاکه کپی کردم و انتی ویروس من هم اویرا بود اما توی یک سیستم دیگه چند تا ویروس با نود شناسایی کرد که من مطمئن شدم هیچکدوم این دو تا کامل نیستن

یعنی به نظرم هر انتی ویروس یک مزیتی داره و یکسری معایب و هیچکدام کامل کامل نیستند و شاید انتخاب اونها بیشتر سلیقه ای باشه و البته مواردی که سیستم رو کمتر کند میکنند و راحت اپدیت میشن در اولویت هستند.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

البته دقت داشته باشید.برخی آنتی ویروس ها تمام کرک ها رو به عنوان ویروس میشناسند.
حتی اگر کرک پاک باشه.
به دو علت:
1-ساختار کرک ها شبیه کرم ها یا بیشتر شبیه تروجان ها هستند.
2-برای اینکه تمایل افراد "در خارج از ایران" به خرید نرم افزار اصل بیشتر بشه.
برای مثال Avira , AVG کرک ها رو ویروس میشناسه ولی Kaspersky , AVAST اینطور نیست.
با اینکه مخالف این هستم که راضی بودن یک فرد دلیل بر خوب بودن یک نرم افزار یا آنتی ویروس نیست ولی من خودم حدود یک ساله AVAST رو نصب دارم.قبل از اون هم Quick hill , Avira , AVG , Kaspersky رو نصب داشتم.کاسپرسکی که به علت بلک لیست بودن پاک کردم.
به نظر خودم از بین بقیه آوست AVAST بهتره.
در مورد فایروال هم COMODO فایروال خیلی خوبیه.
آنتی ویروس کومودو هم خوبه.یه چیزی در حد AVAST.
سوالی بود در خدمتیم. :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 60 بار

پست توسط chainsaw »

قابل توجه آقایون...mcaffe 2سال هست که ته جدول تست های معروف هست...اگه مک آفی در قبال flash usb خوب عمل می کنه شید سریعتر و دقیق تر از اون هست...

[External Link Removed for Guests]

به رتبه های اول تا پنجم دقت کنین
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”