به خدا قسم اولین مخترع توپ های الکترو مگنتی در دنیا من بودم

در اين بخش مي‌توانيد در موارد متفرقه در مورد جنگ افزار به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

Re: به خدا قسم اولین مخترع توپ های الکترو مگنتی در دنیا من ب

پست توسط isflooloo »

بنده این طرح را در یکی از شماره های مجله ی دانستنیها که حدود بیست و چند سال پیش چاپ شده دیدم که می شه چند سالی قبل از فکر شما و البته اون موقع توانایی نسبتا خوبی هم داشت و پیش بینی می شد برای پرتاب مصالح به فضا استفاده بشه!!!
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 121 بار
سپاس‌های دریافتی: 97 بار

پست توسط alireza.z »

عزیز من میرفتی سازمان خودکفایی سپاه حتما تحویلت میگرفتن
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

کاربرد این سیستم نه بیشتر برای مقاصد نظامی بلکه برای مواردی مثل پرتاب سفینه های فضایی باربری به فضا و ان هم در طول لوله های بسیار بلند بود و برای فرستادن تجهیزات فضایی به مدار زمین به جای استفاده از شاتلهای فضایی و رسوندن سرعت نهایی اونها به بیشتر از 10735 کیلومتر بر ثانیه !!!!!!
و تنها مورد کاربردی و توجیه پذیر بود که ایده اون در سال 2003 مطرح شد و هزینه پرتاب هر کیلوگرم بار در این روش در حدود 528 دلار در مقابل 20000 دلار شاتلهای فضایی براورد شده بود که بسیار اقتصادی بود.

مشخصات فنی این سیستم :

Muzzle Velocity 7500 m/s
Muzzle Energy 35 GJ
Launcher length 1600 m
Maximum acceleration 19500 m/s^2
Maximum acceleration 1988 g's
Launch time 0.43 s
Current density 6.8 MA/m

اما در کل برای مقاصد نظامی و استفاده بجای توپهای متعارف معمولی به هیچ وجه کاربردی و مقرون به صرفه نیست
وساخت و استفاده از چند کیلوگرم خرج پرتاب توپ و یک لوله معمولی توپ شاید تا صدها برابر ارزانتر از ساخت و شلیک یک توپ مغناطیس باشه
حداقل ده برابر از نظر ابعاد بزرگتر خواهد بود (طول لوله و تجهیزات تامین برق و غیره)

منبع ویکی پدیا
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

شاید این حرف من یه کم بدون مدرک باشه ولی اون جایی که من در مورد این نوع توپها که با استفاده از مگنت انرژی جنبشی به گلوله میدن به زمان جنگ سرد و مرحله ای به نام جنگ ستارگان بر میگرده .
در این برهه توپهای الکترو مغناتیسی (موجی الکتور مغناطیسی) سلاحهای لیزری و اسلحه های انرژی جنبشی که صرفا با نیروی برخورد پرتابه کار میکردن برای مقابله با موشکهای بالستیک بین قاره ای و شکار ماهواره های طرفین جنگ قرار بود مورد استفاده قرار بگیره و حتی فضا پیمای شاتل هم یکی از برنامه های اون دوران هست .
راستش گاهی ادم بی خبر از اینکه قبلا شاید ایده ای به ذهن کسی قبل از خودش رسیده باشه ایده ای رو متعلق به خودش میدونه
مثلا خود من در مورد موتورهای جت همیشه فکر میکردم چرا خورجی این موتورها رو متغیر نسازیم تا مثلا وقتی نیاز به رانش بیشتر هست عوض افزایش دور موتور دهانه رو کوچیک کنیم تا سرعت گازهای خروجی بیشتر بشه(اون زمان خبری از نحوه کار موتورها و قانون سوم نیوتون نداشتم ) بعدا دیدم من خیلی از قافله عقبم از سالهای دهه 60 این کار رو انجام دادن .
به رویاهایت بی اندیش ..........
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

عجب داستانی شده

اقا منم یه ایده دارم :grin: :grin: :grin:
پدافند هوایی لیزری
که 12 تا لیزر با عدسی های قدرتمند پشتیبانیش میکنند و البته به کمک ماهواره کار میکنه 8->
بدون ماهواره ش هم میشه فقط کلی انتن رو زمین میواد تا موقعیت و نوع هدف رو شناسایی کنه بعد نقاط ضعفشو مورد هدف قرار میده و لاصه بعد چند ثانیه...
بیشوخی :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5881 بار

پست توسط shafagh »

M4hD-00 نوشته شده:عجب داستانی شده

اقا منم یه ایده دارم :grin: :grin: :grin:
پدافند هوایی لیزری
که 12 تا لیزر با عدسی های قدرتمند پشتیبانیش میکنند و البته به کمک ماهواره کار میکنه 8->
بدون ماهواره ش هم میشه فقط کلی انتن رو زمین میواد تا موقعیت و نوع هدف رو شناسایی کنه بعد نقاط ضعفشو مورد هدف قرار میده و لاصه بعد چند ثانیه...
بیشوخی :grin:

بسیار خوب اما من قبلا در یک پست دیگر هم عرض کردم پرتابه لیزری در برخورد با ملکول های هوا مستهلک می شود و تا رسیدن به هدف قسمت اعظم انرژی خود را از دست می دهد البته چنین سلاحی برای فضای خارج از جو که گازهای جندانی وجود ندارد مناسب است البته در انجا هم چنین سلاحی انرژی برق قابل توجهی لازم دارد
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد جنگ افزار”