مرور وب با فایرفاکس

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

مرور وب با فایرفاکس

پست توسط Solver »

تصویر 

ما در این زمان مرورگر فایرفاکس را جهت مرور صفحات وب از جمله سایت ایتلاگ پیشنهاد می کنیم، شاید در آینده این پیشنهاد تغییر کند.

حال چرا شما باید فایرفاکس را دریافت / نصب / استفاده کنید؟

• در رندر کردن محتوا به شکل صحیح از دیگر مرورگرها قدرتمند تر است.
  • از نظر سرعت نمایش اشیاء صفحات وب، سریع ترین مرورگر است.
  • از نظر پردازش و نمایش صفحات وب جزو برترین ها است.
  • تنظیمات آن ساده بوده و قابلیت سفارشی سازی در حد بالایی را داراست.
  • با نصب آن دیگر به نرم افزار مدیریت دانلود نیازمند نخواهید بود.
  • از نظر تعداد و گونه توسعه دهنده ها مانند افزونه ها و اسکریپت ها به مراتب گسترده تر از دیگر مرورگرها است.
  • این مرورگر واقعا امن است.
  • با اکثر زبان ها از جمله زبان فارسی کاملا سازگاری دارد.
  • سرعت به روز رسانی و رفع اشکالات در آن بسیار سریع می باشد.
  • و از همه مهم تر این که ما به شما پیشنهاد نصبش را کرده ایم.

بنابراین بهتر است ایتلاگ را با این مرورگر مشاهده کنید. نخست آن را دریافت و سپس نصب نمائید.

حال استفاده کنید و لذت ببرید!
 [External Link Removed for Guests]
 : ایتلاگ

مطالب مختلف در سنترال در مورد مرورگر بود که به نظرم اونقدرها ساده و اثرگذار نیامدند و حس کردم شاید انتقال این مطلب بتواند کاربران را به سمت مرور بهتر وب متمایل کند.

دانلود به طور خودکار آغاز خواهد شد، بنده اکیداً توصیه استفاده از همین نسخه انگلیسی این مرورگر را دارم چون در جدیدترین نسخه فارسی این مرورگر مشکلات فراونی مشاهده شده است.

لازم به تذکر است همانطور که در بخش نخست مطلب اشاره شده است:

ما در این زمان مرورگر فایرفاکس را جهت مرور صفحات وب از جمله سایت ایتلاگ پیشنهاد می کنیم، شاید در آینده این پیشنهاد تغییر کند.

چنان که با توجه به بررسی های بخش نرم افزار ما، در آینده نزدیک ممکن است IE 10 گوی سبقت را از دیگر مرورگرهای وب برباید. اما تا آن زمان از بهترین باید استفاده کرد. متعاقباً پیشنهادات بهتر در ایتلاگ و احتمالا همین سنترال به اطلاع دوستان خواهد رسید.   
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: مرور وب با فایرفاکس

پست توسط Mohammad 1985 »

از معدود مواردی هست که من و ایشون توافق نظر داریم ! :grin:
البته ورژن 10.0.2 آخرین ورژن هست که در این پست ورژن 10.0.1 قرار داده شده
البته من بیشتر از نسخه فارسی استفاده میکنم و مشکل خاصی در اون ندیدم .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mohammad 1985,

داداش از مطلب ایتلاگ ایراد میگیری؟ تصویر

شاید باورش سخت باشد اما یک مطلب 3 صفحه ای در ورد تبدیل شده است به مطلب بالا، با دقت فراوان که خیلی ساده و خلاصه کاربران را متوجه مزیت های این مرورگر کرده و مقصود حاصل شود.

آن دسته از مقالات ایتلاگ که اینجا منتشر میکنم اکثراً همینطور و با نظر جمع دوستان پس از بررسی و سنجش کامل در سایت منتشر شده است.

مشکلات فایرفاکس عمدتاً برای کاربران عمومی نامحسوس هستند و به همین دلیل توصیه استفاده عمومی می شود، بزارید به عنوان مثال چند مورد از مشکلات فایرفاکس را بیان کنیم:

از نظر پردازش ساختار صفحات عملکرد فایرفاکس غیر استاندارد و البته کند می باشد. باید اعتراف کرد با تمام ضعف های IE همچنان Trident از نظر پردازش استاندارد ساختار صفحات قدرتمندتر از دیگر رندر ها است و شاید فقط وب کیت اپرا را بتوان با آن مقایسه کرد.

سیستم کش آن تقریباً از نسخه 7 بسیار مشکل آفرین شده تا جایی که بسیاری از افراد این قابلیت را هر چند مرور صفحات را واقعاً سریع تر میکند غیر فعال کرده یا حداقل کاهش می دهند، چون اصلا از استاندارد کوکی ها برای کش بهره نبرده و تنها به سرور فایل و یکی بودن سرور با کوکی توجه می کند که همین امر گاه در زمان ورود/خروج به حساب در سایت ها (بیشتر در آنها که با asp نوشته شده اند) شدیداً کاربر را دچار سردرگمی می کنند. مثلا مشکلی که باعث شد بلاگفا اساساً ساختار ورود / خروج به محیط کاربریش را تغییر بدهد هر چند مشکلش کاملاً رفع نشده است.

از همه بدتر، فایرفاکس درست مانند یک ویروس به جان حافظه شما افتاده و کم کم آن را پر میکند تا آنجا که اگر 6 ساعت مداوم باز باشد بازده سیستم شما را 20% کاهش میدهد یعنی سرعت پردازشگر شما 20% از مقدار نامیش کمتر خواهد شد. به اصطلاح این نرم افزار مانند اکثر محصولات موزیلا بدجور سیستم را خسته می کند.

در مورد زبان فارسی هم مواردی که باعث توصیه ما به استفاده از نسخه انگلیسی شده به این شرح است:

اساساً تصور غلط توسعه دهندگان موزیلا از زبان فارسی شاید مهمترین عامل بود که ما توصیه کردیم از زبان فارسیش استفاده نکنید.

به طور مثال در موزیلا فراموش کرده اند که اگر یک فرد فارسی زبان بخواهد انگلیسی تایپ کند باز از راست به چپ این کار را نخواهد کرد!

یا مثلاً در افزونه ها و برخی اسکریپت ها شاهد چیزهای از این دست بوده ایم که عمدتا به علت نداشتن شناخت درست از سیستم نمره زنی فارسی و چیدمان حروف آن است.

هر چند ما از طرف ایتلاگ طی یک نامه این موضوع را کاملاً براشون شرح دادیم و پاسخ داده شده در نسخه های بعدی توسعه زبان بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت و باید دید وضعیت چطور خواهد شد.

فایرفاکس همانقدر که در نمایش صفحات فارسی قدرتمند است در نمایش آدرس های وب فارسی ضعیف عمل میکند. هر چند حداقل مانند نسخه های قدیمیش دچار اختلال نمیشود اما هنوز مستقیم آدرس را به شکل یونیکد درک نمی کند. این امر زمانی خودش را واضح نشان خواهد داد که شما بخواهید یک سری اطلاعات را مستقیما از طریق URL به صفحه دیگر منتقل کنید، خوب خیلی طراحان وب غیر حرفه ای وب مثل بنده این کار را میکنند و گاه این دیتا شامل ترکیب یونیکد و مثلا ایزو است و موجب اختلال در خروجی می شود، مرورگر باید این را در نظر داشته باشد.

اگر با نسخه فارسی و انگلیسی این مرورگر در بخش تصاویر گوگل یک جستجو کنید خودتان متوجه یک مسئله خواهید شد که اگر گوگل در فرم دریافتی از طریق URL مرورگر شما را انگلیسی بیابد قدری با شما مهربان تر خواهد بود و اگر فارسی باشد ظاهرا همه چیز فرق دارد حتی سرعت لود شدن صفحات آن !

ظاهرا قرار است کاربرانی که در ایران با مرورگر انگلیسی کار میکنند که احتمالا از نظر گوگل بیشترشان غیر ایرانی هستند، به شکل عادی به سایت دسترسی داشته باشند، اما به دلایلی در مورد مرورگر فارسی از طریق ایران در گوگل شاهد کاسته شدن سرعت به شکل غیر عادی هستیم!

خیلی ها این موضوع که گوگل کند باز میشود را از چشم فیلرینگ میدانند که البته این امر با توجه به اون چیزی که خودشان پالایش می نامند درست است اما بد نیست با مرورگر انگلیسی و تنظیمات انگلیسی سیستم چک کنید تا متوجه شوید گوگل هم خودش داره شیطنت میکند.

و خوب اینجاست که واقعا راست گفته جناب بیگ (سردبیر عصر ارتباط)،

گویا ما ول معطلیم ... آن هم دو سره :-) 

- - - نسخه اش یادم رفت.

بله کاملاً درست فرمودید و اینجا بنده لینک آخرین نسخه را ارائه نکرده ام که البته این نیز یک روال در بین مراجع حرفه ای است که ما مثلا در ایتلاگ ادای آنها را در آوردیم.

یادتان باشد پر باگ ترین نسخه هر نرم افزار جدیدترین نسخه آن است تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

من ایراد گرفتم ؟! به هر حال من از کاربران قدیمی این مرورگر هستم کار با زبان فارسیش برای کسایی که تازه کار هستن یا به انگلیسی اشنایی ندارن خیلی خوب و لذت بخشه .
ایراد اساسی که من فایرفکس میگیرم همون مصرف حافظه هست که البته رابطه مستقیم با تبهای باز داره وگرنه مشکل خاصی نداره ! من خودم همیشه بالای 200 تب باز دارم !!!! و شده 24 ساعت هم فایرفاکس باز بوده ولی با 4 گیگ رم سیستم هیچ مشکلی نداشتم .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 60 بار

پست توسط chainsaw »

به نظر من هیچی جای google chrome رو نمی گیره
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”